Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
Od 7 lat przeglądam forum i ciągle pojawia się narzekanie w którym ja też uczestniczę. Jestem ciekaw kiedy wy zawiedliście się na zespole - są tu osoby które słuchają zespołu od czasów gdy nie można było skrobnąć żale na forum.
Zbierzmy wszystkie żale w jednym temacie:
Zawiodła Cie jakaś płyta?
Koncert był beznadziejny?
A może wokalista nasikał Ci do obiadu?
Poskarż się.
Osobiście jak wspomniałem słucham Ironów od 7 lat, wydali w tym czasie jeden album który mnie zadowolił. Widziałem ich mało razy, więc nawet jak marudzę to pasuje mi każda setlista. Na minus zdecydowanie brak wydawnictwa z Maiden England 12/13/14.
Poskarż się.
Osobiście jak wspomniałem słucham Ironów od 7 lat, wydali w tym czasie jeden album który mnie zadowolił. Widziałem ich mało razy, więc nawet jak marudzę to pasuje mi każda setlista. Na minus zdecydowanie brak wydawnictwa z Maiden England 12/13/14.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Re: Iron Maiden mnie zawiodło gdy...
Który album zadowolił?Michał pisze: ↑pn lis 25, 2019 7:47 pm Od 7 lat przeglądam forum i ciągle pojawia się narzekanie w którym ja też uczestniczę. Jestem ciekaw kiedy wy zawiedliście się na zespole - są tu osoby które słuchają zespołu od czasów gdy nie można było skrobnąć żale na forum.
Poskarż się.
skoro fanuje od siedmiu lat i w tym czasie wydali jeden to nie ma zbyt dużo do wyborulochinvar pisze: ↑pn lis 25, 2019 8:03 pmKtóry album zadowolił?Michał pisze: ↑pn lis 25, 2019 7:47 pm Od 7 lat przeglądam forum i ciągle pojawia się narzekanie w którym ja też uczestniczę. Jestem ciekaw kiedy wy zawiedliście się na zespole - są tu osoby które słuchają zespołu od czasów gdy nie można było skrobnąć żale na forum.
Poskarż się.
strzelaj
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
LEGACY OF THE BEAST PT 3 jest dla mnie rozczarowaniem, chce już nową płytę.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zawodzi mnie brzmienie na żywo, trzy gitary nie tylko nic nie wnoszą, ale wręcz psują.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Maiden England '88 ?Michał pisze: ↑pn lis 25, 2019 8:06 pmskoro fanuje od siedmiu lat i w tym czasie wydali jeden to nie ma zbyt dużo do wyborulochinvar pisze: ↑pn lis 25, 2019 8:03 pmKtóry album zadowolił?Michał pisze: ↑pn lis 25, 2019 7:47 pm Od 7 lat przeglądam forum i ciągle pojawia się narzekanie w którym ja też uczestniczę. Jestem ciekaw kiedy wy zawiedliście się na zespole - są tu osoby które słuchają zespołu od czasów gdy nie można było skrobnąć żale na forum.
Poskarż się.
strzelaj
Zawodzi mnie lenistwo dotyczące setlist.
O, właśnie. To jedyne co mnie zawodzi. Chociaż ostatnio było lepiej.
Jeżeli chodzi o albumy, to na każdym z nowych znajduję jakieś fajne numery. Może AMOLAD. Brak mu dla mnie charakterystycznych momentów.
Setlisty. Chciałbym innych, ale obiektywnie patrząc nie są złe. Trasy albumowe - zawsze jest kilka numerów z nowej płyty. Bestofy/historyczne - też nie jest źle.
A narzekam, bo to mój ulubiony zespół i chciałbym więcej
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Najgorsze jest w tych setach to że jadą je po kilka lat z niewielkimi zmianami (Wrathchild)
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Mnie w obecnym secie denerwuje tylko Fear of the Dark.
Nigdy mnie od 2002 roku niczym a niczym nie zawiedli. A nawet odwrotnie, tylko pozytywnie wpłynęli na mnie, na moje życie i moje plany
Mi obojętne, co grają na koncertach. A co do płyt studyjnych wszystko na bieżąco mi się bardzo podobało. Troszkę TFF trącił myszką ale trasa TFF szybko zmieniła moje zdanie.
Mi obojętne, co grają na koncertach. A co do płyt studyjnych wszystko na bieżąco mi się bardzo podobało. Troszkę TFF trącił myszką ale trasa TFF szybko zmieniła moje zdanie.
No i mam podobnie. Starałbym się zrobić jak najwięcej koncertów nawet jakby grali 16 razy FOTD, które mnie zaczęło strasznie nudzić.
Może niech odegrają na żywo jedynkę z racji zbliżającej się 40 rocznicy jej wydania i przynajmniej na Charlotte The Harlot zaproszą do zaśpiewania Paula Dianno.
A teraz komentarze, bo przynajmniej niektórzy członkowie forum mnie niezawodzą w tym zakresie
A teraz komentarze, bo przynajmniej niektórzy członkowie forum mnie niezawodzą w tym zakresie
- blackcocker
- -#Moderator

straszny tryhard
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Z Charlotte i tak miałeś fara, bo grali ją w tym wieku. NIektórych perełek w ogóle nie ruszają.
-
Deleted User 357
Nie no bez obrazy, ale serio wyobrażasz sobie że machina koncertowa jaką jest obecnie IM bierze nawet na gościnny występ faceta który ledwo się obecnie porusza, nie śpiewa w ogóle od 4 lat, a jego ostatnia forma na żywo była taka, że powinni zwracać za to kasę?
On w ogóle jeszcze żyje? Rok temu miał jakieś operacje.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 2259
Brak w secie: To Tame a Land, Infinite, Caught.
Lubię Charlotte The Harlot. Z Phantom Of The Opera i Transylvanią moje ulubione trio. Myślę, że na ten jeden kawałek Paul Dianno mógłby się zmobilizować. Chyba, że zaspiewaliby swego rodzaju duo z Brucem Dickinsonem jak W DP robili to Coverdale i Hughes.Żelazny pisze: ↑pn lis 25, 2019 10:06 pm Nie no bez obrazy, ale serio wyobrażasz sobie że machina koncertowa jaką jest obecnie IM bierze nawet na gościnny występ faceta który ledwo się obecnie porusza, nie śpiewa w ogóle od 4 lat, a jego ostatnia forma na żywo była taka, że powinni zwracać za to kasę?