Okładka Senjutsu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Okładka Senjutsu
Co sądzicie o okładce do nowej płyty? Czy The Book of Souls jest początkiem stylu kontynuowanym na Senjutsu w którym Eddie stoi sam na czarnym tle? Mi się w peirwszym momencie tak skojarzyło. Co wy na to?
Re: Okładka Senjutsu
Średnia
nie jest zła, mogłaby być lepsza, z drugiej strony może to i lepiej, że nie upierają się na jakieś tło, bo zawsze mogłoby wyjść jak przy DoD 
- blackcocker
- -#Moderator

Dla mnie strasznie słaba, to logo jak i eddie mi się bardzo nie podobają. Dużo bardziej wolałem TBOS
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 2259
Dla mnie słaba. Edek jakiś taki dziwny. Okładkę dod lubię.
- AncientMariner
- -#Clansman

Jak na moje to to raz że okładka jest podobna do The Book of Souls (Eddie na czarnym tle) i do tego mamy ponownie 2 CD. Podejrzewam że kolejny album będzie również miał okładkę z Edkiem na ciemnym tle i 2 CD
Jak dla mnie okładka na "odwal się".
Co prawda Eddie jest super, ale mogliby użyć innego tła. Te alternatywne okładki postowane w necie były dużo lepsze.
Bo tak to wychodzi jak w memie:
Co prawda Eddie jest super, ale mogliby użyć innego tła. Te alternatywne okładki postowane w necie były dużo lepsze.
Bo tak to wychodzi jak w memie:
Ta jest zdecydowanie lepsza.
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Jak dla mnie średnia. Ta z tłem o wiele lepsza.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- dostoevsky
- -#Assassin

10/10. Najlepsza okładka od czasów singla "Running Free".
Może być. Grafika z wnętrza książeczki lepsza.
Może być. Grafika z wnętrza książeczki lepsza.
Lepsza od coverartu tak, ale do dobrej też jej daleko
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy
Motyw dobry, wykonanie słabe = średnia
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Mogli sie troche lepiej postarac,chociaz i tak jest zdecydowanie lepsza chociazby od DoD lub TFF 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Jest tragiczna. Okładka z Book of Souls mi się podobała (chociaż w środku książeczki były fajniejsze pomysły na grafikę). W przypadku Senjutsu są dwa problemy:
1. Powtórzenie motywu Edka na czarnym tle uważam za słabe, ale to by jeszcze uszło.
2. Sam Ed jest tragiczny. Strasznie mi się nie podobają te "komputerowe" grafiki, wzięte z gry. Już bestia z Legacy była słabe, ale ten to prawdziwy koszmar. Najpierw zepsuł niezły teledysk, a teraz okładkę.
Dla mnie gorsza jest tylko okładka od Dance of Death.
I mam nadzieję, że kolejnym razem (liczę, że jednak będzie) wykażą się większą pomysłowością i zrezygnują z czarnego tła.
1. Powtórzenie motywu Edka na czarnym tle uważam za słabe, ale to by jeszcze uszło.
2. Sam Ed jest tragiczny. Strasznie mi się nie podobają te "komputerowe" grafiki, wzięte z gry. Już bestia z Legacy była słabe, ale ten to prawdziwy koszmar. Najpierw zepsuł niezły teledysk, a teraz okładkę.
Dla mnie gorsza jest tylko okładka od Dance of Death.
I mam nadzieję, że kolejnym razem (liczę, że jednak będzie) wykażą się większą pomysłowością i zrezygnują z czarnego tła.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Okładka jest ok, a sam Eddie bardzo dobry. Podoba mi się powrót do dużego Edka, który wygląda jak Edek, po AMOLAD i fatalnej TFF. Natomiast z przemyślanym tłem byłaby jeszcze lepsza. Obrazki we wkładce też dają radę.
Ja to w ogóle lubię brutalne okładki. Ta z TXF to jedna z moich ulubionych.
Ja to w ogóle lubię brutalne okładki. Ta z TXF to jedna z moich ulubionych.
Brutalna, to brutalna. Okładka od TXF jest dobra. Tutaj nie podoba mi się głównie Eddie. Ale jak pisałem nie pasuje mi ten styl.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Może niezbyt zrozumiale napisalem- nie mówię, że okładka Senjutsu jest brutalna. To takie wtrącenie tylko. Chciałbym żeby zrobili kiedyś okładkę z Eddiem w stylu Cannibal Corpse. 
+1
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller