Ulubiony obecny członek zespołu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ulubiony obecny członek zespołu
Ja najbardziej lubie nicko. Poprostu jak się na tego człowieka patrzy to się gęba sama do uśmiech wpada, poza tym jak czytałem wywiady z zespołem to jego wypowiedzi mi sie najbardziej podobały. Mimo iż gram na gitarze (próbuje) to lubie perkusje i jakoś ak ten instrumen podoba mi się najbardziej.
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 5:41 pm przez Saymon, łącznie zmieniany 2 razy.
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
-
Odziom_666
- -#Prodigal son

Re: Ulubiony obecny członek zespołu
Nicko gdyz sam jestem perkusista ( poczatkujacym ale zawsze
) i jest swietny gosciu :beer
Nicko McBrian - sam nie wiem za co
bardzo cenie Janicka, Stave, Bruce, Dave i Adriana ale Nicko jest taki... "przystepny" i otwarty.
Ja zagłosowałem na Jana - zobaczcie na to co on robi z gitarą na scenie, jak się zachowuje - tylko on robi taką pomiote, tak podskakuje - kazdy kto był (albo chociaz widział) na Rock in Rio ten wie. A to jaki on jest poza sceną schodzi na dalszy plan.
-
Hallowed Be My Name
- -#Wrathchild

jako ze to ankieta o obecnych czlonkach zespolu oddalem swoj glos na "neistety juz nie gra w Iron Maiden"
Ja zagłosowałem na Steve'a...
Nicko bo to najwiekszy jajcarz
-
Haile Selassie
- -#Wrathchild

bruce d.
1. za zachowanie na scenie
2. osobowosc
3. warsztat wokalny
4. tyle wystarczy
1. za zachowanie na scenie
2. osobowosc
3. warsztat wokalny
4. tyle wystarczy
Nicko....za wspaniala charyzme...i za to ze mimo takiego wieku potrafi grac na perkusji jak za dawnych czasow.......
a ja zagłosowałem na steva za to że stworzył ten zespół,ciągnie go tyle lat bo bez niego ironow by nie bylo i za piękne kompozycie takie jak Fear Of The Dark,The Number Of The Beast ,Ghost Of The Navigator, No More Lies ,Sign Of The Cross i wiele wiele innych
-
Vlad Tepes
Mam rozterkę.Albo Adrian albo Bruce.A tak w ogóle to lubię wszystkich.Tych dwóch najbardziej.Ponieważ większość zagłosuje na Bruce`a ja daję krechę na Adriana.Tak będzie sprawiedliwiej.A tak dokładnie za co??Za łeb do kompozycji,urok osobisty i ciekawe traktowanie gitary - świetne brzmienie i frazę.
Zawsze był nim Bruce,chociaż Steve'a też szanuję.Ostatnio poznałem gościa co przykładał sobie z tym drugim w 84 roku "piątkę" -szczęśćiarz
Ja głosowałem na Dave'a Murray'a, za piękne sola jakie daje na koncertach. Oczywiście inni tesh grają super, ale jakoś do gustu przypadł mi Dave. (Może to jest tak, że mój wujek ma na imię Dave:)))
Oczywiscie ze H ! za co?? za caloksztalt
Bruce.....poprostu.....
-
ndbmn
Brusik. Głównie za zachowanie na scenie. Na następnym miejscu są Janick (za rzuty gitarą) i Nicko (patrz pierwsza strona).
- Lord Morgul
- -#Charlotte

Nicko. Za osobowosc :beer
statsujemy, powiadacie? 
Janick!
Janick!
Ja najbardziej z zespołu lubie Dave'a.Czemu??Bo jest w zespole od pierwszej płyty,zarabiście gra i wykonuje zarąbiste solówki,a pozatym próbuje coś grać na gitarce :solo
gg:4295931
Ja od samego początku na swój sposób ubóstwiam Harrisa.
I choć piłka nożna jest mi jak najdalsza, to ten facet jest mi spośród IM najbliższy. Poza tym zawsze mi się podobał z wyglądu
Do tego oczywiste zalety: kompozycje, wytrwałość, sposób gry na basie.
To jego zawsze najbardziej chciałem zobaczyć pchając się pod barierki. I jego zobaczyłem na początku MOTE w 1995 na moim pierwszym, długo oczekiwanym koncercie. Wyskoczył wprost na mnie. To wrażenie, gdy po raz pierwszy zobaczysz o 2-3 m od siebie człowieka oglądanego z nabożną czcią od wielu lat na video i fotkach jest niesamowite...
Ale najbardziej decyduje chyba to, że - od dzieciństwa - gdybym gdzieś usłyszał Maiden i chciał poszaleć, to natychmiast zacząłbym udawać właśnie Harrisa. Bez zastanowienia.
I choć piłka nożna jest mi jak najdalsza, to ten facet jest mi spośród IM najbliższy. Poza tym zawsze mi się podobał z wyglądu
Do tego oczywiste zalety: kompozycje, wytrwałość, sposób gry na basie.
To jego zawsze najbardziej chciałem zobaczyć pchając się pod barierki. I jego zobaczyłem na początku MOTE w 1995 na moim pierwszym, długo oczekiwanym koncercie. Wyskoczył wprost na mnie. To wrażenie, gdy po raz pierwszy zobaczysz o 2-3 m od siebie człowieka oglądanego z nabożną czcią od wielu lat na video i fotkach jest niesamowite...
Ale najbardziej decyduje chyba to, że - od dzieciństwa - gdybym gdzieś usłyszał Maiden i chciał poszaleć, to natychmiast zacząłbym udawać właśnie Harrisa. Bez zastanowienia.