Support - DRAGONFORCE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Support - DRAGONFORCE
Tu dyskutujcie na temat jednego z supportów na Mystic Festival 2005 - Dragonforce.
www.dragonforce.com
www.dragonforce.com
- likipiki
- -#Lord of the flies

Re: Support - DRAGONFORCE
ZA bardzo nie wiem o czym tu dyskutować.
Ale mam taką propozycję na przyszłość: By nie robić zbytniego bałaganu proponuję do tego tematu przyłączyć kolejny malutki support jaki się pojawi
Ale mam taką propozycję na przyszłość: By nie robić zbytniego bałaganu proponuję do tego tematu przyłączyć kolejny malutki support jaki się pojawi
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
hehe, zobaczylem te dwa topici ten i o nightwłisz, w tamtym moglem napisac ,ze jestem zawiedziony to tu mam nieodparta pokuse skomentowania to tym:
bedzie smiesznie
bedzie smiesznie
Jazz is not dead, it just smells funny.
DragonForce sciagnolem ich 2 płytki i mysle ze calkiem dobrze grają
jak na poczatek koncertu to ciekawa pozycja
jak na poczatek koncertu to ciekawa pozycja
Szczerze mówiąc nie znam tego zespołu, będzie więc mi obojętne jeśli zagrają na początku.
UP THE IRONS!!!
UP THE IRONS!!!
- Slav The Great
- -#Prisoner

Słyszałem kilka ich piosenek i powiem szczerze,ze nie zachwycaja mnie muzyka.Nie w moim guscie.
Jak na poczatek w sam raz.
grają nieźle, ciekawe jak to brzmi na żywo....
ale zawsze okazja poznania czegoś nowego.
ale zawsze okazja poznania czegoś nowego.
ja tam bym wolał ich nigdy nie poznawać...
Na wszystko musicie wiecznie narzekać
Niech sobie jest taki Dragonforce i tyle. Co za problem. Co w tym śmiesznego? Dla mnie to średnia kapelka, której będzie można posłuchać do piwka i tyle, ale pewnie są ludzie którym się ten zespół podoba, a większość tu opini negatywnych jest opartych na (niemal) niczym - zobaczymy, może będzie ok, może nie. Po co od razu lamentować. 
KMFDM
tylko niech będzie to piwko 
- likipiki
- -#Lord of the flies

Każdy z nas robił sobie wielkie nadzieje w związku z festiwalem. Wszak miało to byc metalowe święto. A tutaj organizator podsuwa nam koncert kapeli, dla której zawyżoną pochwałą byłoby wrzucnie jej do worka 'średniawki'. Materiał mają słaby, bardzo słaby. Nawet największa koncertowa charyzma nie pomoże, jeśli repertuar jest śmiesznie słaby. Dla mnei jak najbardziej logiczny jest wszechobecny tu jęk zawodu. Wiadomo, że nikt nie spodziewał się, że tą 'mniejszą gwiazdą Mystica' będzie zespół pokroju legendy gatunku... ale, na Boga, istnieją tysiące innych, lepszych, ciekawszych zespołów jakie na miejsce Dragonforce świetnie by się nadawały.Greddo pisze:Na wszystko musicie wiecznie narzekaćNiech sobie jest taki Dragonforce i tyle. Co za problem. Co w tym śmiesznego? Dla mnie to średnia kapelka, której będzie można posłuchać do piwka i tyle, ale pewnie są ludzie którym się ten zespół podoba, a większość tu opini negatywnych jest opartych na (niemal) niczym - zobaczymy, może będzie ok, może nie. Po co od razu lamentować.
Oczywiście pewnie zaraz usłysze, że to przecież nie Mystic wybierał gwiazdę, ale IM. Cóż, jakoś nie chce mi się wierzyć, że Iron Maiden jest w stanie w ten sposób ustawiać swoimi zespołami każdy festiwal. Nie chcę tu też wyzywać Mystic... doskonale ich rozumiem - M.Festival nie ma w Europie praktycznie jeszcze żadnej renomy, więc nie byli w stanie samotni i słabi wojować z menagmentem Maidenów.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 622
Jest sporo lepszych powermetalowych kapel. Ta jest baaaardzo przeciętna, a jej muzyka nudna i przewidywalna. Dużo bardziej wolałbym Nocturnal Rites lub Stratovarius.
Ja nie wiem po co w ogóle temat dla Dragonforce zakładać
Tu można tylko narzekać 
Ja nie wiem po co w ogóle temat dla Dragonforce zakładać
Tu można tylko narzekać 
Ale nikt nam też nie obiecywał gruszek na wierzbie. Zgadzam sie - mogli dać coś lepszego, ale jest jak jest i tyle. Jestem jak to zwykle dobrej myśli i wiem, że i tak będzie pięknie (wszyscy to wiemy) czy to z jakimś Dragonforce czy bez. Poza tym... mam takie przeczucie, że Dragonforce nie będzie najgorszym z supportów - pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc na niespodzianki.świnka666 pisze:
Każdy z nas robił sobie wielkie nadzieje w związku z festiwalem.
KMFDM
Dobrze, ze w Paryżu gra Motorhead 
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 068
-
Deleted User 1309
nie krakaj , gorzej juz byc nie mozemam takie przeczucie, że Dragonforce nie będzie najgorszym z supportów - pozostało jeszcze kilka wolnych miejsc na niespodzianki.
Co do jablek etc , zgadzam sie. Kultura ma byc kurna
ba, jakby był Stratovarius to pewnie nawet w charakterze większej gwiazdy od Nightwish. Strato a DragonForce to 2 inne klasy, choć pewnie wielu się wydaje że to prawie to samo.metal pisze:Jest sporo lepszych powermetalowych kapel. Ta jest baaaardzo przeciętna, a jej muzyka nudna i przewidywalna. Dużo bardziej wolałbym Nocturnal Rites lub Stratovarius.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie jedynym potwierdzonym supportem w Paryżu jest Within Temptation.Saymon pisze:Dobrze, ze w Paryżu gra Motorhead
EOT.