Run to the hills 3

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Cross
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Run to the hills 3

Post autor: Cross »

Nie wiem jak wy,ale ja jestem posadzczem najnowszej biografii Iron Maiden i natknalem sie tam na bardoz ciekawy cytat :D : "Bruce-Obecnie regularnie latam jako pilot linii pasażerskich, więc zupełnie realne wydawało nam się zorganizowanie przelotów dla fanów,któzy chcieliby uczestniczyć w naszych zagranicznych koncertach" .Razem sporządziliśmy krótką listę miejsc takich , jak Paryż ,Lopenhaga,Barcelona -Steveo'wi bardzo zależało na Wrocławiu w Polsce, ponieważ uznał ,że jest to tak niezwykłe miasto, że bardoz wielu ludzi chciałoby tam przyejchać i nas zobaczyć ,ale kiedy przyszło do załatwiania formalności,bariery biurokratyczne okazały się nie do pokonaia i musieliśmy z niego zrezygnowąć. W końcu wytwórnia podprowadziła nam ten pomysł i potanowiła zorganizować taki lotdo Paryża (...)"

I co otym myslicie :D :wink: Jesli byl juz taki temat to mozecie ten skasowac :D
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Re: Run to the hills 3

Post autor: jajco »

Ja myślę, że dzięki temu że żyjemy w tak powalonym kraju nie przyjecieli. Polska jest krajem w którym panuje ogromna biurokracja no i korupcja. Z tego co wiem to jeszcze więcej papierkowej roboty maja w Indiach ale co nas to obchodzi. Przez to nie przylecieli do nas ale też przez to sporo firm nie inwestuje w Polsce tylko u wschodinch lub południowych sąsiadów :/ smutne ale prawdziwe
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Cross pisze:Nie wiem jak wy,ale ja jestem posadzczem najnowszej biografii Iron Maiden i natknalem sie tam na bardoz ciekawy cytat :D : "Bruce-Obecnie regularnie latam jako pilot linii pasażerskich, więc zupełnie realne wydawało nam się zorganizowanie przelotów dla fanów,któzy chcieliby uczestniczyć w naszych zagranicznych koncertach" .Razem sporządziliśmy krótką listę miejsc takich , jak Paryż ,Lopenhaga,Barcelona -Steveo'wi bardzo zależało na Wrocławiu w Polsce, ponieważ uznał ,że jest to tak niezwykłe miasto, że bardoz wielu ludzi chciałoby tam przyejchać i nas zobaczyć ,ale kiedy przyszło do załatwiania formalności,bariery biurokratyczne okazały się nie do pokonaia i musieliśmy z niego zrezygnowąć. W końcu wytwórnia podprowadziła nam ten pomysł i potanowiła zorganizować taki lotdo Paryża (...)"

I co otym myslicie :D :wink: Jesli byl juz taki temat to mozecie ten skasowac :D

pamietacie jak swego czasu zalozylem temat o mozliwym drugim koncercie w Polsce wlasnie we Wrocławiu? teraz wszystko jasne - czyli to byla prawda... :(
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Metalophil pisze:pamietacie jak swego czasu zalozylem temat o mozliwym drugim koncercie w Polsce wlasnie we Wrocławiu? teraz wszystko jasne - czyli to byla prawda... :(
Wydaje mi się, że wypowiedź Bruce'a tyczyła się Dance Of Death Tour... Chociaż, pewności nie mam, mogli też próbować drugi raz na przykład... :)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

O książkach związanych z Maiden, w tym Run To The Hills, możecie dyskutować w TYM temacie. ;)
Metalophil pisze:pamietacie jak swego czasu zalozylem temat o mozliwym drugim koncercie w Polsce wlasnie we Wrocławiu? teraz wszystko jasne - czyli to byla prawda... :(
To nie ma nic wspólnego z tą plotką. Bruce mówił o zorganizowaniu lotu "Bruce Air" z fanami z Londynu do Wrocławia na Mystic Festival 2003. Zamiast tego loty odbyły się do Paryża (z dziennikarzami i zwycięzcami konkursów) i Dublina (kilka dni po polskim koncercie), a w tym roku Bruce zawiezie fanów na Islandię.
Co do zorganizowania lotu do Wrocławia to dla nas byłaby to żadna różnica, a wydaje mi się, że barierą okazał się między innymi brak biletów... Trudno. Niech Anglicy żałują. ;)
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Raczej biurokracja :wink: Z pewnoscia zalatwiali to o wiele wczesniej gdy jeszcze byly bilety. Taki mamy kraj i bardzo ciezko cos tu zalatwic w porownaniu z reszta unii.
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Stranger pisze:Raczej biurokracja :wink: Z pewnoscia zalatwiali to o wiele wczesniej gdy jeszcze byly bilety. Taki mamy kraj i bardzo ciezko cos tu zalatwic w porownaniu z reszta unii.
Wtedy jeszcze nie byliśmy w UE. ;)
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Hehe no popatrz, znaczy ze zesmy sie bardzo szybko zintegrowali :D

Mimo wszystko, w Unii czy nie, biurokracja jest u nas koszmarna.
ODPOWIEDZ