Ktoś okłamał Nicka :)

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Justin Credible
-#Charlotte
-#Charlotte

Ktoś okłamał Nicka :)

Post autor: Justin Credible »

Oto co Nicko pisze o gigu w Katowicach/Chorzowie:

"The crowd were absolutely nuts. At one time towards the end of the evening they were chanting out something SSSOOO load, for so long that it sent a goose bump up me back.
We later found out that it meant THANK YOU!!!!!! "

Wygląda na to, że nasz English is poor :P Jak można było nie zrozumieć, że wołamy "Fear of the Dark"? :roll:

"27000 Polish fans singing with us and chanting things, it was truly a momentous evening. "

Indeed :)
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Re: Ktoś okłamał Nicka :)

Post autor: Stranger »

Podobno duzo potem wypili... moze mu sie pomylily koncerty z Katowicami ? :)

Dziwne naprawde ze nie zrozumieli nas, ale w sumie i dobrze. No chyba ze Nicko sciemnia.
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

Hę? :roll: Spora część ludzi rzeczywiście skandowała "dziękujemy" przy bisach... słuch jeszcze mam dobry, synchronizację myśli z ruchem warg też, sam to krzyczałem ;)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Czy wam słońce za bardzo dopiekło czy macie skleroze lub wadę słuchu. Przecież Nicko pisze o tym jak ludzie krzyczeli "dziekujemy" a nie "fear of the dark"
Zamknąć ten temat!!!
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2005 7:49 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
amaZona
-#Invader
-#Invader

Post autor: amaZona »

Szczerze mówiąc też mnie to lekko zdziwiło, bo wokół mnie słyszałam tylko "Fear Of The Dark! Fear Of The Dark!" ale skoro mówicie, że krzyczeliście "Dziękujemy" no to świetnie, nawet o wiele lepiej, rzekłabym :beer
Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: kobi »

Nicko ma racje - przy koncu wrzeszczelismy najpierw "dziekujemy", a potem "thank you". Dziwne Krokodylu ze tego nie slyszales, bo stalismy prawie w tym samym miejscu.
Negrita
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Negrita »

Ja slyszalam i Fear of the dark i dziekujemy......
I SOLD MY SOUL FOR ROCK'N'ROLL
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

No sam krzyczalem w pewnym momencie dziekujemy, ale to nie zmienia faktu ze to Fear of the dark zdominowal bisy, i niech nikt nie wciska ze bylo inaczej bo mam z tego film :wink:
pippen
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: pippen »

Ha słyszałem oczywiscie dziękujemy i Feor of the dark w pewnym momencie. Bruce był zdziwiony o co chodzi bo zapewne nie rozumiał po polsku. Stałem dość blisko i Thank You nie słyszałem, wiec domnieniam że ktoś im wytłumaczył co znaczyło to POlskie " dziękuje " :D :D :D

Nicko nie ściemnia napewno,

PS. jestem rzadko na waszym forum, ale zauważyłem poztywną rzecz, iż jeśli ktoś bzdury plecie , to jest szybko przywoływany do porządku , - tyczy się to nie tylko tego tematu
pippen
Awatar użytkownika
Diabeł
-#Invader
-#Invader

Post autor: Diabeł »

Byłem z lewej strony sceny:
najpierw ludziska krzyczeli Fear......... to było gdzieś pośrorku
potem wszyscy krzyczeli dziękujemy..........
a na końcu gdy Bruce zrobił zdziwioną mine było thank you........
Up The irons
Justin Credible
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Justin Credible »

Ludzie, koło mnie nikt nie krzyczał "dziękujemy" ale to w sumie nie jest ważne... nara
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

A koło mnie wszyscy :]
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: tom_azs »

Ja stałem pod sceną i wszyscy darli ryje "dziękujemy"
A jak Bruce nie rozumiał i zrobił dziwną mine wszyscy właczyli translator
iu zaczeli sie drzeć "Thank You"
Stąłem pod sceną i było to słychać rewelacyjnie :)
UP THE IRONS!! :solo
sqall666
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sqall666 »

wrzeszzcelismy tez dziekujemy, potem thank you:D sorki jesli ktos juz to napisal, nie czytalem calego topica bo robie zadanie z fizy;) ale krzyczelismy i to i fotd, wiec pewnie nicko wolal wspomniec o tym neutralniejszym;)
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

Tak wszyscy krzyczeli dziekujemy. Sam sie tez darlem :rocx
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Ja stałem z prawej strony sceny i oge nawet przysiąc(nie jestem pewny czy tak to sie pisze :wink: ) , że nie słyszałem(a i zarazem sam nie śpiewałem) żeby ktoś w moim otoczeniu to krzyczał więc też sie zdziwiłem że Nicko coś takiego napisał , no ale cóz może uległem chwilowemu zamroczeniu :wink: .
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

Wlasnie ogladalem filmik z tego momentu i faktycznie tam slychac caly czas fear of the dark. Ja stalem przy barierce i przed gatka Bruce'a ludzie krzyczeli FOTD a brzmialo to jak fijoda (sam sie zastanawialem co ludzie krzycza) - i to wtedy Bruce sie zapytal Jana czy rozumie co my gadamy. Natomiast gdy powiedzial ze bez nas nie istnieja to zaczelo sie dlugie skandowanie "Dziekujemy" i z perspektywy miejsca w ktorym stalem to bylo najglosniejsze skandowanie wieczoru (nic z tylu tego nie przebilo) Po chwili Bruce usiadl na odsluchu i sie mocno dziwil o co biega, wiec ludzie zaczeli krzyczec "THANk YOU", ale slabiej i nie sadze zeby zespol to ztrozumial. Tak wiec mysle, ze po gatce Bruce'a nie mieli szans uslyszec, ze sie ludzie domagaja FOTD - bycmoze przed tak, ale skoro Bruce sie zapytal Jana czy nas rozumie tzn, ze chyba tez tego nie zczaili :)
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Po lewej nic nie przebiło owego "dziękujemy" ;)
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Ja byłem przekonany ze Bruce na żarty się spytał Jana . Według mnie skandowanie Fear było wyraźne i głośne i zespół doskonale wiedział co krzyczymy :) .
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Szymon pisze:Wlasnie ogladalem filmik z tego momentu i faktycznie tam slychac caly czas fear of the dark. Ja stalem przy barierce i przed gatka Bruce'a ludzie krzyczeli FOTD a brzmialo to jak fijoda (sam sie zastanawialem co ludzie krzycza) - i to wtedy Bruce sie zapytal Jana czy rozumie co my gadamy. Natomiast gdy powiedzial ze bez nas nie istnieja to zaczelo sie dlugie skandowanie "Dziekujemy" i z perspektywy miejsca w ktorym stalem to bylo najglosniejsze skandowanie wieczoru (nic z tylu tego nie przebilo) Po chwili Bruce usiadl na odsluchu i sie mocno dziwil o co biega, wiec ludzie zaczeli krzyczec "THANk YOU", ale slabiej i nie sadze zeby zespol to ztrozumial. Tak wiec mysle, ze po gatce Bruce'a nie mieli szans uslyszec, ze sie ludzie domagaja FOTD - bycmoze przed tak, ale skoro Bruce sie zapytal Jana czy nas rozumie tzn, ze chyba tez tego nie zczaili :)
Bruce dobrze wiedział że chodzi o FOTD a zapytał się Janicka dla żartów czy coś rozumie, a "dziękujemy" było później
Ostatnio zmieniony śr paź 07, 2009 9:26 pm przez Deleted User 804, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ