tam jest tez filmik u dołu
Maiden vs. Norway
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden vs. Norway
qrde poszedlbym sobie na taki meczyk
wicker a moze bys sie zakrecil, podpisalibysmy petycje i zorganizowali mecz maiden vs. reprezentacja artystów polskich?
wicker a moze bys sie zakrecil, podpisalibysmy petycje i zorganizowali mecz maiden vs. reprezentacja artystów polskich?
Maiden vs Sanktuarium
a nie jacys artysci, a fu - wstyd , ew. reprezentacje księzy mozna wziasc

a nie jacys artysci, a fu - wstyd , ew. reprezentacje księzy mozna wziasc
Jazz is not dead, it just smells funny.
no wlasnie myslalem i o tych księżach ale...jak beda artysci to bedzie wiekszy szum medialny, a jak by zagralo sanktuarium to bidaslayer pisze:Maiden vs Sanktuarium
a nie jacys artysci, a fu - wstyd , ew. reprezentacje księzy mozna wziasc![]()
mysle,ze wtedy panowie z IM by sie do gry zniechecili...

Jazz is not dead, it just smells funny.
mial byc mecz we Wroclawiu za dyche i co? 
a co z kobietami ? 
Faceci se pograją, a dziewczyny?
Nie myślicie o wszystkich...
-
Deleted User 804
Będziesz mogła kibicować(nawet nago)EvE pisze:a co z kobietami ?
Ale komu kibicować? Wam czy ziomom z zespołu?Deleted User 804 pisze:Będziesz mogła kibicować(nawet nago)
Bo nie wiem kiedy to będzie zdrada a kiedy nie
Ale wiesz, żeby od razu nago. Byście se nie pograli
-
Deleted User 804
W tym wypadku można by było kibicować obydwu drużyną. A czy nago czy ubrana to wybór pozostawiam tobie, chociaż nago by chłopaki z zespołu bardziej Cię zapamientaliEvE pisze:Ale komu kibicować? Wam czy ziomom z zespołu?Deleted User 804 pisze:Będziesz mogła kibicować(nawet nago)
Bo nie wiem kiedy to będzie zdrada a kiedy nie
Ale wiesz, żeby od razu nago. Byście se nie pograli
Hmmm......... czego by się nie zrobiło dla Zespołu...Deleted User 804 pisze:W tym wypadku można by było kibicować obydwu drużyną. A czy nago czy ubrana to wybór pozostawiam tobie, chociaż nago by chłopaki z zespołu bardziej Cię zapamientali
Przemyślę tą propozycję :]
zresztą wymyślę taki sposób, że nago nie będę a i tak mnie zapamiętają
Jakąś uroczystą kolację przygotuję dla obu drużyn i postawie półmisek z mózgiem a la zdjęcie z Piece Of Mind
-
Deleted User 804
No to chyba za bardzo to się nie najedzą jak coś takiego zaserwujeszEvE pisze: Jakąś uroczystą kolację przygotuję dla obu drużyn i postawie półmisek z mózgiem a la zdjęcie z Piece Of Mind
zjedzą, zjedzą...chocby przez grzecznoscDeleted User 804 pisze:No to chyba za bardzo to się nie najedzą jak coś takiego zaserwujeszEvE pisze: Jakąś uroczystą kolację przygotuję dla obu drużyn i postawie półmisek z mózgiem a la zdjęcie z Piece Of Mind![]()
EvE: co do tego kibicowania to zawsze mozesz zostac naczelna cheerleaderką
To nie jest takie głupieUrchin pisze:zjedzą, zjedzą...chocby przez grzecznoscDeleted User 804 pisze:No to chyba za bardzo to się nie najedzą jak coś takiego zaserwujeszEvE pisze: Jakąś uroczystą kolację przygotuję dla obu drużyn i postawie półmisek z mózgiem a la zdjęcie z Piece Of Mind![]()
EvE: co do tego kibicowania to zawsze mozesz zostac naczelna cheerleaderkązebrac grupe fanic i wio
to ja pokibicuję drużynom, chociaż nie wiem czy w takim razie nie będę bardziej zainteresowany trybunami 
Ale Bruce is mineIronka :) pisze:To nie jest takie głupie. Ja już przez rok jestem cheerleaderką więc mogę się przyłaczyć o ile EvE będzie chciała
O ile Bruce'io by zagrał, albo pewnie On to by obok boiska zrobił zawody w szermierkę On vs. fanka ;] .
To zasferuje pare półmiskówNo to chyba za bardzo to się nie najedzą jak coś takiego zaserwujesz
Mózg w sosie własnym
Mózg w sosie slodko kwaśnym
Mózg po grecku
Mózg ala suschi czyli surowy
Mózg po polsku
Mózg po włosku - z makaronem
itd. ;]
Dalej twierdzisz że się nienajedzą ?
Nie wiem co miałaś na mysli piszać, że mnie się obawiac nie trzebaEvE pisze:Ale Bruce is mineIronka :) pisze:To nie jest takie głupie. Ja już przez rok jestem cheerleaderką więc mogę się przyłaczyć o ile EvE będzie chciała
![]()
. Chociaż Ciebie to tam się obawaić nie trza:)
O ile Bruce'io by zagrał, albo pewnie On to by obok boiska zrobił zawody w szermierkę On vs. fanka ;] .
wpuścić baby na froumIronka :) pisze:Nie wiem co miałaś na mysli piszać, że mnie się obawiac nie trzebaEvE pisze:Ale Bruce is mineIronka :) pisze:To nie jest takie głupie. Ja już przez rok jestem cheerleaderką więc mogę się przyłaczyć o ile EvE będzie chciała
![]()
O ile Bruce'io by zagrał, albo pewnie On to by obok boiska zrobił zawody w szermierkę On vs. fanka ;] .A weź sobie tego swojego Bruca ja wolę mojego kochanego Harriska
![]()
![]()
FaceciYaaqb pisze:wpuścić baby na froumIronka :) pisze:Nie wiem co miałaś na mysli piszać, że mnie się obawiac nie trzebaEvE pisze: Ale Bruce is mine![]()
O ile Bruce'io by zagrał, albo pewnie On to by obok boiska zrobił zawody w szermierkę On vs. fanka ;] .A weź sobie tego swojego Bruca ja wolę mojego kochanego Harriska
![]()
![]()
![]()
No ale ja swojego fanatyzmu też nie rozumiem 
Ale dobrze mi z nim
Ale dobrze mi z nim