Wracając do tematu: wg mnie jest to Deja Vu.
Kawałek nie znalazł się w programie trasy Somewhere On Tour ani na żadnej składance a wg mnie jest to najlepszy numer z SiT
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zgadzam się, Rime powinien być grany na każdym koncercie tak jak Run To The Hills czy Number, ale jest chyba na to za długiScorpien pisze:jak dla mnie Rime Of THe Ancient Mariner... perelka taka że masakra...szkoda ze jej nie grają na koncertach....

Ta, to rzeczywiscie baaaaardzo niedoceniany utwórMortimerdoliaN pisze:Mój ulubiony kawałek IM - Clairvoyant.
To jakis utwór ze strony B singla? bo jeśli Ci chodzi o Bring Your Daughter...to też chyba jakieś nieporozumienie.wedlug mnie sa to:another life(oprocz obecnej trasy bardzo dawno nie grany),infinite dreams,bring your doughter, no i wiekszosc numerow z somewhere in time

nie to nie jest utwor ze strony b singla bring your doughter jest niedoceniony bo zostal tylko na dwoch trasach zaprezentowany oj sorry na trzech a powinien na stale sie zapisac do setu tak jak fearMandrake pisze:Ta, to rzeczywiscie baaaaardzo niedoceniany utwórMortimerdoliaN pisze:Mój ulubiony kawałek IM - Clairvoyant.![]()
To jakis utwór ze strony B singla? bo jeśli Ci chodzi o Bring Your Daughter...to też chyba jakieś nieporozumienie.wedlug mnie sa to:another life(oprocz obecnej trasy bardzo dawno nie grany),infinite dreams,bring your doughter, no i wiekszosc numerow z somewhere in time
Ta, to rzeczywiscie baaaaardzo niedoceniany utwórMandrake pisze:MortimerdoliaN pisze:Mój ulubiony kawałek IM - Clairvoyant.