Zapraszam
Ja swój pierwszy głos oddaje na Silent Enigme. Bo to pierwsza ich płyta jaka słyszałem i dla mnie najwazniejsza
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Mam podobnieświnka666 pisze:Okres, gdy słucham ich wiele, można nazwać książkowym przykładem głębokiego doła
Jak wyżejświnka666 pisze:A więc, z wielkiej trójki smutów (Anathema, Katatonia, My Dying Bride), właśnie jedynie Anathema mi tak świetnie wchodzi. Za resztą nie przepadam.
cóż mój Świnku drogi. muszę Ci rzec, że mało widziałeśświnka666 pisze:Widziałem raz Ankę na żywo. Było to przed kwietniowym koncertem Porcupine Tree

no to w takim razie przyznaję się, że też mało widziałam a nie tylko Świnek... bo tylko 2 razy<-GOTHMOG_666-> pisze:widziałem Anathemę live 4 razy

Nie twierdzę, że widziałem dużoKea pisze:cóż mój Świnku drogi. muszę Ci rzec, że mało widziałeś Wink

To mam serce z lodu i to bardzo, bo mało, że ich nie uwielbiam to ja ich nie trawię.świnka666 pisze:Cóż, chyba każda osoba która nie ma serca z lodu uwielbia Anathemę

Nie, po prostu dałeś się nadziać na zwyczajne, zapczepne hasełkoMiKi pisze:To mam serce z lodu i to bardzo, bo mało, że ich nie uwielbiam to ja ich nie trawię.
Alternative 4 ! Alternative 4 ! Alternative 4 !kocian_jr pisze: Od czego proponujecie zaczac?