6-8/07/2006 - Gdynia - Heineken Open'er Festival 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
6-8/07/2006 - Gdynia - Heineken Open'er Festival 2006
Open'er to jedyny profesjonalny festiwal w polsce, któy faktycznie zasługuje na nazwę "festiwal". Zeszłoroczna edycja przyciągneła około 30 tys ludzi którzy mieli szansę zobaczyć wyśtepy m.in Snoop Dogga i White Stripes.
Tegoroczna edycja ma być zorganizowana ze znacznie większym rozmachem. Przede wszystkim impreza zostanie przeniesiona ze skweru Kościuszki prawdopodobnie na teren byłego lotniska w Gdyni. Rozrośnie się do 3 dni, na każdy dzięn przypadac bedzie inny gatunek muzyczny.
Napewno wystapią grupy FRANZ FERDINAND oraz PLACEBO
Pełen line-up pojawi się na przełomie lutego i marca, ale napewno spodziewac można sie wielu gwiazd ze światowej czołówki.
PO niezwykle udanym wypadzie do Gdyni w 2005 roku, takze w te wakacje zawitam na festiwalu. Spotkam kogoś z was??
BTW: Cena biletów nie powinna przekroczyć 250zł
Tegoroczna edycja ma być zorganizowana ze znacznie większym rozmachem. Przede wszystkim impreza zostanie przeniesiona ze skweru Kościuszki prawdopodobnie na teren byłego lotniska w Gdyni. Rozrośnie się do 3 dni, na każdy dzięn przypadac bedzie inny gatunek muzyczny.
Napewno wystapią grupy FRANZ FERDINAND oraz PLACEBO
Pełen line-up pojawi się na przełomie lutego i marca, ale napewno spodziewac można sie wielu gwiazd ze światowej czołówki.
PO niezwykle udanym wypadzie do Gdyni w 2005 roku, takze w te wakacje zawitam na festiwalu. Spotkam kogoś z was??
BTW: Cena biletów nie powinna przekroczyć 250zł
Re: 6-8/07/2006 - Gdynia - Heineken Open'er Festival 2006
tak jak faithless i fatboy mogli mnie przyciagnac , tak placebo i franz mnie odpychaja 
No i ja podobnie. Zastanawiałem się jak był MassiVe Attack, jak był Fatboy, ale Franz Ferdinand i Placebo to są kapele budzące mój głęboki brak szacunku i antypatię
Podejrzewam, że plany wakacyjne się więc nie zmieniają. Będę pił tani ukraiński spiryt gdzieś w Karpatach pod namiociskiem, dzień drogi od najbliższej ludzkiej osady.
Podejrzewam, że plany wakacyjne się więc nie zmieniają. Będę pił tani ukraiński spiryt gdzieś w Karpatach pod namiociskiem, dzień drogi od najbliższej ludzkiej osady.
reaktywacja
ej, placebo to chętnie by można przyjąć
zobaczymy co jeszcze rzucą, pewnie i tak nie pojadę, ale jak bedzie jeszcze coś extra to się zastanowimy 
-
szatanista
- -#Long distance runner

PLACEBO!!!
Moja ukochana kapela ma sie w przyszlym roku pojawic na dwoch koncertach w Polsce (latem na Openerze i na jesieni gdzies w hali). Juz nie moge sie doczekac, pojade tam tylko na nich. Z niecierpliwoscia czekam az organizator potwierdzi wystep najlepszego zespolu na swiecie
Moja ukochana kapela ma sie w przyszlym roku pojawic na dwoch koncertach w Polsce (latem na Openerze i na jesieni gdzies w hali). Juz nie moge sie doczekac, pojade tam tylko na nich. Z niecierpliwoscia czekam az organizator potwierdzi wystep najlepszego zespolu na swiecie
Re: Heineken Open'er Festival 2006
znaczy sie beda gwiazdy z telewizoraPink pisze:ale napewno spodziewac można sie wielu gwiazd ze światowej czołówki.
Heh no jeśli widujesz Franz Ferdinand i Placebo gdzieś w polskiej TV to owszem - z telewizora.
wreszcie coś się porządnego kroi, jakaś normalna duża impreza w polsce!
tak właśnie myślę czy by nie pojechać na samo placebo jak będą jesienią na własnym koncercie... zobaczymy co jeszcze zaproszą na heinekena, ale pewnie go sobie daruję.szkoda
tak właśnie myślę czy by nie pojechać na samo placebo jak będą jesienią na własnym koncercie... zobaczymy co jeszcze zaproszą na heinekena, ale pewnie go sobie daruję.szkoda
superPink pisze:Heh no jeśli widujesz Franz Ferdinand i Placebo gdzieś w polskiej TV to owszem - z telewizora.
Przed paronastoma minutami w programie 3 polskiego radia organizator potwierdził obecność Franz Ferdinand oraz Pharella Williamsa. Cena biletów ma wynosić 199zł za 3 dni.
-
szatanista
- -#Long distance runner

a Placebo?! Co z Placebo?!
Będzie, Będzie:) Franza i tego Pharella po prostu wymieniono w wywiadzie, to wszystko:) Docelowo ma być 10 zagranicznych gwiazd.
ładny festiwal.. potężny się szykuj.. ale nie dla mnie taka muzyka.. .. bardziej metalowy bym wolał taki silny skład .. tylko takie ambitne granie wiadomo.. więcej ludzi .spoko
a ten pharell williams ..nie jest gość zły
a ten pharell williams ..nie jest gość zły
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

IMHO powinni zrobić przy najmniej jeden dzień utrzymany w cięższych klimatach jak Rock Im Park/Rock Am Ring czy Download. Zainteresowanie byłoby na pewno spore, a w przyszłości mogliby sprowadzić nawet naprawdę wielkie gwiazdy...
jakby dali mi 3 kapele ..ktore naprawde bardzo lubie to dałbym te 250 .. zobaczyłbym co chce plus coś z ciekawości i byłaby niezła impreza .. no jednak narazie nie nastraja mnie to co gra do przyjazdu
-
szatanista
- -#Long distance runner

oficjalna stronka Placebo: 06.07.06 Heineken Festival, Gdansk Poland
JADE!!!
JADE!!!
A jak dobrze wszystko pójdzie to edzie jeszcze The Strokes, Coldplay i jeden bardzo kultowy zespół:P
-
szatanista
- -#Long distance runner

Radiohead? dobrze mowie? ;p
czy w przypadku Heineken Open'er Fest jest opcja kupienia biletu tylko na jeden dzien?
czy w przypadku Heineken Open'er Fest jest opcja kupienia biletu tylko na jeden dzien?
Heh akurat nie o nich mowa, szkoda
W zeszłym roku była opcja kupienia biletu na 1 dzien, za 120zł podajże, aczkolwiek pojawiła sie dośc późno i niewiadomo czy w tym roku też takie coś przewidują.
W zeszłym roku była opcja kupienia biletu na 1 dzien, za 120zł podajże, aczkolwiek pojawiła sie dośc późno i niewiadomo czy w tym roku też takie coś przewidują.
bilety od 1 marca za 199 zł