Reggae/ska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Reggae/ska
Co myślicie o tych gatunkach muzyki?
Dla mnie cudne, kiedy chcę się trochę zrelaksować. Wtedy najczęściej puszczam Habakuk lub Vavamuffin, a ze ska to Akurat i nowe Farben Lehre.
Rasta trans - rege dance
Positive news - rege luz :rocx
Dla mnie cudne, kiedy chcę się trochę zrelaksować. Wtedy najczęściej puszczam Habakuk lub Vavamuffin, a ze ska to Akurat i nowe Farben Lehre.
Rasta trans - rege dance
Positive news - rege luz :rocx
Re: Reggae/ska
Generalnie to nie słucham, ale ja raz byłem na Dezerterze to przed nimi grało Akurat i bardzo fajnie było. Dla mnie to właśnie taka dość fajna muzyka koncertowa, do posłuchania to wolę co innego jednak 
lubiłem... indios bravos zwłaszcza. ale odkąd zamieszkałem z taką reggową ekipą to obok hip hopu w polskim wydaniu reggae stało się numer dwa na mjej liście czarnej
mniaaaaam
zajebista muzyka. nie jestem jej maniakiem, ani nie siedzę w tym zbyt dobrze, ale ta muzyka jest zajebista!
vavamuffin jest świetny (zwłaszcza na żywo), reszta kapel tu wymienionych to tak nie do końca, no ale mniejsza o nazwy. ważne że muzyka kapitalna
zajebista muzyka. nie jestem jej maniakiem, ani nie siedzę w tym zbyt dobrze, ale ta muzyka jest zajebista!
vavamuffin jest świetny (zwłaszcza na żywo), reszta kapel tu wymienionych to tak nie do końca, no ale mniejsza o nazwy. ważne że muzyka kapitalna
hm.... ja tam posluchac lubie
nawet organizowalem koncert z vavamuffin i bylem na akuratach w zabrzu dzien po zakocnzeniu roku szkolnego
na koncertach to wychodzi zajebiscie, studyjnie... gorzej...ale tez spoko ...
RASTA TRANS, REGGE DANCE
RASTA TRANS, REGGE DANCE
już nie mam tu najwięcej postów

B. lubię, ale nie polskie. Bob Marley rlz! Rasta 4 life! Groove street Cj!
-
Stormshield
- -#Moonchild

Zajebiście to wychodzi na dyskotekachSzajba pisze:na koncertach to wychodzi zajebiscie
RASTA TRANS, REGGE DANCE
Szczególnie ten kawałek i "Jah jest prezydentem" muffinów :beer
nienawidzę.
Pierwsza plyta Akurat , motywy ragowe Masali , szacun dla Indios Bravos. i tyle. generalnie nie lubie tych gatunkow.
Jazz is not dead, it just smells funny.
:rocx :rocxStormshield pisze:Jah jest prezydentem" muffinów
Indios Bravos, Vavamuffin, Habakuk
tyle
no Ib jest zacne. fajnie na HF na ich koncercie sie bawilamWrath pisze:Indios Bravos
Nie lubie. Pozatym kojarzy mi się z masami kolesi w beretach z dredami, ujaranymi kilogramami zioła
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Sam z siebie takich klimatów nie słucham, ale jak ktoś puści to z chęcią posłucham 
podpisuje się pod tym wszystkimi ręcami.miki pisze:nienawidzę.
ale m-r-o-k \m/
respekt
respekt
- Elevatorman
- -#Clansman

byłes!!?? uaa słuchasz DezerteraArtur pisze:Generalnie to nie słucham, ale ja raz byłem na Dezerterze to przed nimi grało Akurat
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dezerter jest świetny
No a z reggea to jeszcze Natural Dread Killaz i Paprika Korps.
No a z reggea to jeszcze Natural Dread Killaz i Paprika Korps.