Deicide
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Deicide
Poczytajcie sobie jakikolwiek wywiad z Bentonem,ubaw po pachy gwarantowany 
Jakieś linki 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Taa...jak bym jeszcze znał angielski na takim poziomie żebym sobie to czytnął to byłoby miło.
Ja się dopiero uczę. Wszystkiego w jednej chwili się pojąć nie da.
swoja droga, legion i deicide to dobre krazki. Benton to sztandarowy ukrzyzowany satanista tego swiata, ktory nagral takie wokale na ostatnim VR , ze w czyscu sie boja wymieniac jego imie.miki pisze:swoją drogą bezsensu.
szczerze, malo mnie to obchodzi, bo tak naprawde D. nigdy nie lubilem (oprocz ww. krazkow)
Ale Glen nagrywa z VR! sa nowe zdjecia ze studia :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Ja też.slayer pisze:szczerze, malo mnie to obchodzi, bo tak naprawde D. nigdy nie lubilem (oprocz ww. krazkow)
Jeden z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie albumów w tym roku.slayer pisze:Ale Glen nagrywa z VR! sa nowe zdjecia ze studia :]
deicide bez bentona to jednak jakby nie wiem, death bez schuldinera. a w ogóle to death dawał bez niego koncerty
-
Stormshield
- -#Moonchild

No nie wiem. Całą muzykę pisali bracia, a Benton tylko darł morde, nawet porządnie na basie grać nie potrafił.miki pisze:deicide bez bentona to jednak jakby nie wiem, death bez schuldinera.
Nawet jeden w Polsce, ale ci co grali wylecieli ze składu później.miki pisze:a w ogóle to death dawał bez niego koncerty
-
Deleted User 1499
JA lubie kapelke zwlaszcza Once Upon The Cross i Serpents Of The Light , bo te nowe juz takie sobie marne.A co do Glena to ma facet nierowno w glowce co da sie zauwazyc po wypowiedziach w wywiadach i na koncertach ale nic do niego nie mam.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Jak chodzi o nowy album, to są na nim chyba najgorsze solówki w death metalu jakie w życiu słyszałem 
... i po jego czole.sekcjazwlok pisze:A co do Glena to ma facet nierowno w glowce co da sie zauwazyc po wypowiedziach w wywiadach i na koncertach
Nie no solówki fajnie zagrane, ale nie pasują do Deicide. Są za melodyjne i za słodkie jak na ten zespół.Stormshield pisze:Jak chodzi o nowy album, to są na nim chyba najgorsze solówki w death metalu jakie w życiu słyszałem
-
Stormshield
- -#Moonchild

No właśnie o to chodzi.M@ti pisze:Są za melodyjne i za słodkie jak na ten zespół.
chcieli byc bardzo Vital Remains, ale nie zachowali proporcji 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Stormshield
- -#Moonchild

To była pierwsza myśl jaka mnie naszła po usłyszeniu tego albumuslayer pisze:chcieli byc bardzo Vital Remains, ale nie zachowali proporcji
Jakby na to nie patrzeć Deicide nigdy nie grali ambitnej muzyki
nie o to mi chodzi. po prostu ten facet jakby najbardziej kojarzy się z zespołem. na koncert ich idąc to się liczy, że się go zobaczyStormshield pisze:No nie wiem. Całą muzykę pisali bracia, a Benton tylko darł morde, nawet porządnie na basie grać nie potrafił.
Prawdziwy frontmanmiki pisze:nie o to mi chodzi. po prostu ten facet jakby najbardziej kojarzy się z zespołem. na koncert ich idąc to się liczy, że się go zobaczy