Muzyka jest moim przyjacielem...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Muzyka jest moim przyjacielem...
Kto to jest przyjaciel ? ktoś kto zawsze jest przy nas, pomaga nam, cierpi z nami i z nami się śmieje. każdy ma w życiu bardzo elitarne grono przyjaciół. Jednak ja tutaj mówię o innym przyjacielu. O muzyce. Dla mnie muzyka też jest przyjacielem. taki killery jak Wickerman Maidenow, Wild Fronteir Garego czy jeszcze wiele innych zawsze poprawiają mi humor gdy jestem zły. Gdy sie śmieje i z czegoś ciesze to też przy muzyce. Mnie muzyka po po prostu pomaga w życiu. nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. A jaki jest wasz stosunek do muzyki? co dla was znaczy ?
już nie mam tu najwięcej postów

Re: Muzyka jest moim przyjacielem...
przyjaciel ? ona jest moim zyciem....i czasami najlepszym lekarstwem 
ja nie moge bez. nie moge zniesc ciszy. jak mi nic nie gra, to czuje wewnetrzna pustke 
dla mnie jest okładem na bolączki duszy, pocieszaczem, dobijaczem wiele dla mnie znaczy
-
The Burczax
- -#Moonchild

Że tak powiem. Dla mnie music is everything.
Nienawidzę ciszy. Jak siedzę w domu to musi coś lecieć bo tak głupio bez muzyki. W zasadzie to chyba uzależniony już jestem...a walczyć z tym mi się nie chce 
bez muzyki świat bylby jeszcze bardziej beznadziejny niż jest
bez muzyki świat bylby jeszcze bardziej beznadziejny niż jest
świete słowa !Wrath pisze:bez muzyki świat bylby jeszcze bardziej beznadziejny niż jest Smile

Wszystkie Wasze słowa w tym temacie są święte, bo muzyka jest wszystkim...co to by było za życie bez niej.. :beer Nawet jeśli ma się niechęć do całego świata to nigdy do muzyki 
Racja, przy muzyce można śmiać się i płakać, nieraz potrafi znacznie poprawić mi nastrój
Daleko mi do stwierdzenia, że muzyka jest dla mnie wszystkim, bo są w życiu o wiele ważniejsze rzeczy, jednak bez niej byłoby jakoś tak ... dziwnie 
co tu dużo gadać...bez muzyki byłoby ch*** ona jest 2 częścią mojego życia
a co jest pierwsza jacus? :>
chociażby piwo ^^
Kea odrazu sugerowala jakas "Panią Jacusiową" 

Kea pisze:nie moge zniesc ciszy.
heh, wielka szkoda. cisza jest cudowna. pomaga myśleć.Wrath pisze:Nienawidzę ciszy.
ciszę to ja mam w nocy, jak się kładę i nie mogę zasnąć przez godzinę albo dwie. wystarczająco dużo czasu na myślenie 
nevermind. jak kto lubi.
ja nie lubie muzyki
Muzyka jest integralną częścią mojego życia. Co tu dużo gadać - nie dałbym rady bez tego. Ale cisza też jest mi czasem potrzebna. By się skupić i pomyśleć. Albo wybrać, co za chwilę włączyć