HUNTERFEST 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
HUNTERFEST 2008
takie info znalazłem na stronie Huntera:
Festiwale Open Air:
9,10.05.2008 - Warszawa - Kampus SGGW - Ursynalia 2008
27-29.06.2008 - Spalene Porici (CZ) - Basinfire Fest 2008 m.in. 3 Inches Of Blood, Arakain i inni...
28-29.06.2008 - Szczytno - Plaża Miejska - Hunter Fest 2008 m.in. Arakain, Coma, Akurat, Farben Lehre, Panzer' Faust i inni...
http://www.hunter.art.pl/
Festiwale Open Air:
9,10.05.2008 - Warszawa - Kampus SGGW - Ursynalia 2008
27-29.06.2008 - Spalene Porici (CZ) - Basinfire Fest 2008 m.in. 3 Inches Of Blood, Arakain i inni...
28-29.06.2008 - Szczytno - Plaża Miejska - Hunter Fest 2008 m.in. Arakain, Coma, Akurat, Farben Lehre, Panzer' Faust i inni...
http://www.hunter.art.pl/
Re: HUNTERFEST 2008
dobrzy goscieyanek pisze:Hunter Fest 2008 m.in. Arakain, Coma, Akurat, Farben Lehre, Panzer' Faust i inni...
Jazz is not dead, it just smells funny.
Noo czołówka 
TESTAMENT TOUR DATES:
06/29/08 Szczytno, Poland - Hunterfest *new*
06/29/08 Szczytno, Poland - Hunterfest *new*
- hail_the_leaf
- -#Invader

chyba będę.
Artur sie zesra 
a i ja sie chyba wybiorę, ale to zależy co jeszcze zagra
już nie mam tu najwięcej postów

Coś mi mówi, że jak Max i Igor zagrają u nas w tym roku, to info o tym koncercie pojawi się w tym temacie...Szajba pisze:Artur sie zesra
czyli nie tylko ja mam takie przeczuciayanek pisze:Coś mi mówi, że jak Max i Igor zagrają u nas w tym roku, to info o tym koncercie pojawi się w tym temacie...
już nie mam tu najwięcej postów

może Ty w takich sytuacjach srasz, ja jednak nieSzajba pisze:Artur sie zesra![]()
ale info oczywiście zajebiste i zrobie wszystko żeby być. Wszystko, tzn. ustawie tak sesje, żeby ostatni egzamin mieć tak 27-28 najpóźniej, co nie będzie jednak takie proste, bo mam ich latem 6
ale bede, kurde, nie ma wała.
I tak data znacznie lepsza niż tego koncertu w Ostravie bodajże.
Niech no tylko jeszcze dodadzą jakieś fajne rzeczy na inne dni, cobym miał coś więcej bo obejrzenia.
A'propos - są bilety na 1 dzień ? bo nie pamiętam jak to było w poprzednich edycjach.
Tak, są na jeden dzień bilety, ale pewnie zrobią tak, że dwie interesujące Cię kapele zagrają w inne dni...Artur pisze:
A'propos - są bilety na 1 dzień ? bo nie pamiętam jak to było w poprzednich edycjach.
Poza tym data nie jest taka najgorsza w kontekście sesji, bo to sobota + niedziela..
oo, to ja już może jednak wtedy po sesji jestemyanek pisze:Poza tym data nie jest taka najgorsza w kontekście sesji, bo to sobota + niedziela..
No, sprawdziłem - jest to ostatni dzień sesji, ale to w tym układzie myśle, że nie ma już żadnych przeszkód
a co do drugiej interesującej mnie kapeli - musiałoby to być coś NAPRAWDE interesującego mnie
Ale nie ma co gdybać, zobaczymy czy w najbliższym czasie dojdą jeszcze jakieś dobra zagraniczne zespoły. Wtedy sie pomyśli. Ale na TestAmenT jak najbardziej na tak.
Ja bym tez pojechal, ale zalezy po ile bilety
hehe, będzie znowu wypadzikKro pisze:Ja bym tez pojechal, ale zalezy po ile bilety
Evka na bank pojedzie a Raffowi sie wybije Ostrave z głowy i namówi na Hunterfest
-
El Dorado
to będzie najgorsze info świata.yanek pisze:Coś mi mówi, że jak Max i Igor zagrają u nas w tym roku, to info o tym koncercie pojawi się w tym temacie...
Ujnia, nie jadę. Do dupy z jakimiś festami. Ja chcę koncert w klubie, a nie.
Artur, szczerze współczuję Ci. nie ma nic gorszego niż dowiedzieć się, że lubiany zespół gra na tym festynie plażowym. oby nie zagrało nic tam, co lubię i na co mam ciśnienie
Nie za bardzo rozumiem co ludzie mają do Hunterfestu..?? Byłem w zeszłym roku po raz pierwszy i nie było źle. Festiwal dopiero startuję, więc nic dziwnego, że są wpadki, odwoływanie kapel itp Z tego co słyszałem to z roku na rok z organizacją jest coraz lepiej, a i bardziej renomowane kapele przyjeżdżają. Nie trudno kogoś zaprosić na renomowany wielki festiwal, który odbywa się od wielu lat..co innego na dopiero raczkujący...Ja się cieszę, że w Polsce wreszcie ktoś chce zorganizować open air i mam nadzieję, że z roku na rok będzie on rósł w siłę i zdobywał renomę w Europie...
open'er jest na wysokim poziomie i też się ciesze, że go ktoś organizuje
Gdyby hunterfest miał tak wielkiego sponsora, który organizuje festiwal nie tylko w Polsce, gdyby na hunterfescie występowały zespoły ze społecznie bardziej akceptowanego gatunku/ów muzycznego, to też by tak wyglądał jak open'er...