Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Koncertowe przewidywania

Post autor: nugz »

johnny, a ja uważam, że jeśli wygra batyr, to powinieneś GŁOŚNO odpalić sobie IOWĘ, zamiast wyjebać laptopa przez okno :)
Album kipi dzikim wkurwem, może zadziałać terapeutycznie i paradoksalnie - wyciczyć :D
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Ja nawet nie słucham Slioknota. Ale eliciarskie wjazdy rodem z kucopedii przy uwielbieniu wobec Powerwolfa... Naprawdę czasem wystarczy przemilczeć pewną sprawę. I tak, to disco polo
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Slipknot jest w pytkę.

Ale to tylko plotka z Reddit. Nie przywiązywałbym się do tego bardzo mocno w tym momencie.
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

blackcocker pisze: śr maja 21, 2025 11:43 am Ja nawet nie słucham Slioknota. Ale eliciarskie wjazdy rodem z kucopedii przy uwielbieniu wobec Powerwolfa... Naprawdę czasem wystarczy przemilczeć pewną sprawę. I tak, to disco polo
Na głowę z cockiem z rana się zamieniłeś? Jakie eliciarskie? Jestem ostatnim do takiego podejścia, zawsze bronię Swifties i wszelakich osobiszczy, podobnie jak swojego prawa do ww. zespołów. Dla mnie Slipknot to asłuchalne gówno, ale przecież nikomu nie bronię bycia fanem. Weź zbieraj siły na nasty koncert Turbo w tym roku zamiast je marnować na takie dziwne wyskoki.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

johnny_o pisze: śr maja 21, 2025 12:12 pm zamiast je marnować na takie dziwne wyskoki.
johnny_o pisze: śr maja 21, 2025 10:36 am Slipshit? Gorzej chyba być nie mogło :roll:
johnny_o pisze: śr maja 21, 2025 11:05 am asłuchalne rzygi
johnny_o pisze: śr maja 21, 2025 12:12 pm Slipknot to asłuchalne gówno
Slipknota nie słucham, ale żeby marnowac czas na takie wyskoki? :lol:

Widziałem ich ze 3 razy, dawno temu przed Metą i na festach (Hellfest i Wacken). Popatrzeć można, ale na dłuższą metę troche nudzi ;)
www.MetalSide.pl
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

No właśnie a potem Johnny się dziwi że obrażajo, paradne.

Tak, też wtedy przed Metą widziałem i właśnie teraz są na etapie kariery trochę innym niż w 2004. Ale wiadomo, ktoś w internecie i to zagranicznym napisał, że będą, to można podyskutować
Forum internetowe to poważna sprawa.
Awatar użytkownika
johnny_o

No nie słucham i u mnie zakończyłoby się jednym określeniem, ale w zasadzie komentowałem tylko ich supportowanie Mety. Też widziałem, w '04 i starczy. Nie oczekuję Ghost jak w '19 i w zeszłym roku było m.in. INK, no ale...
Ja się nie dziwię i nie czuję się obrażony, nie ma czym i o co. Po prostu przywykłem do przytyków ze strony trve koneserów i wytykanie mi takiego samego podejścia jest śmieszne, bo w ogóle nie o to chodzi.
nugz
SMERF MARUDA

Ja od rana słucham dziś klasyków Britney, Aguilery, Madonny, MJ, Spice Girls i Take That - i pierdolcie się wszyscy, nawet Schizoid ;)
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

"Dziennik Zachodni" uważa, że Metallica zagra w... Chorzowie. https://dziennikzachodni.pl/metallica-w ... 2-27606885
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Jackson akurat spoko, ale podbij sobie rozum i godność człowieka i odpal jakieś Duran Duran albo Kim Wilde.

A co do Slipknota, to być może z ich strony jest to jakieś damage control. Przecież wizerunkowo u nich ostatnimi czasy nie jest najlepiej. Do tego w USA Metę supportowała Pantera (gdzie akurat to jest wybitnie amerykańska kapela i po powrocie mieli gwarantowane sold outy), więc ja bym tych zamaskowanych meneli nie wykluczał. A koncertowo jest to bardzo dobry band. Słucham raz na ruski rok, ale widziałem na żywo dwukrotnie (w zasadzie za każdym razem nieco przypadkowo) i byłem zadowolony, nawet przy mojej ówczesnej średniej znajomości dyskografii.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
nugz
SMERF MARUDA

Uspokoję Cię, na wieczór mam już wbite w odtwarzacz Covenant MB i Frozen in Time od Obituary ;)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Lubię, zwłaszcza Morbidów, ale jednak wolę Kim Wilde ;)

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

https://dziennikzachodni.pl/metallica-w ... dlUvsU0cIQ

DZ podaje, że Metallika zagra w Chorzowie, nie na Narodowym...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
johnny_o

Nugz - piona!
Emilio - warn za nieuważne czytanie forum i k bez odmiany ;)
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

Emilio pisze: śr maja 21, 2025 1:33 pm https://dziennikzachodni.pl/metallica-w ... dlUvsU0cIQ

DZ podaje, że Metallika zagra w Chorzowie, nie na Narodowym...
Kuuuuuuurwa, oby nie!
https://www.last.fm/user/kamooo
Neon
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Neon »

Strasznie daleko.
Raczej się nie wybiorę.
nugz
SMERF MARUDA

Neon, co to za argument, na drogę weźmiesz cały chleb z paprykarzem i jakoś dojedziesz ;)
Jak się potwierdzi, to szybko zamów sobie w hotelu Novotel w Kato pokój 222, gdzie James chlał z KATem wódkę :)
Neon
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Neon »

nugz byłem na Mecie 5.07.2024 na PGE Narodowym w Warszawue i do Chorzowa się nie wybieram,
Awatar użytkownika
Caracalized
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Caracalized »

Jak Metallica rzeczywiście zagra w Chorzowie, to może nawet się wybiorę, tak dla kompletności, bo ze wszystkich zespołów z wielkiej czwórki thrash metalu tylko ona mi została do zobaczenia :D Oczywiście jeżeli bilety będą w miarę przystępnych cenach, przynajmniej jak na standardy live nation i tak dużych zespołów, czyli te 500 czy 600 zł, ehhh.... Gdyby byli na narodowym, to bym sobie odpuścił, bo tyle się naczytałem o tragiczności nagłośnienia na tym obiekcie, że na nic tam się nigdy nie wybiorę, chyba że Judas Priest by grało; oczywiście przed czymś większym, bo wiadomo, że oni sami solo są za mali na ten stadion.
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Caracalized pisze: śr maja 21, 2025 7:01 pm Oczywiście jeżeli bilety będą w miarę przystępnych cenach, przynajmniej jak na standardy live nation i tak dużych zespołów, czyli te 500 czy 600 zł, ehhh....
Zapomnij, płyta minimum 800, za 600 może trybuna a wiesz jakie są te trybuny w Chorzowie który ma bieżnie lekkoatletyczną... kilometr od sceny.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ODPOWIEDZ