Album kipi dzikim wkurwem, może zadziałać terapeutycznie i paradoksalnie - wyciczyć
Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania
johnny, a ja uważam, że jeśli wygra batyr, to powinieneś GŁOŚNO odpalić sobie IOWĘ, zamiast wyjebać laptopa przez okno 
Album kipi dzikim wkurwem, może zadziałać terapeutycznie i paradoksalnie - wyciczyć
- blackcocker
- -#Moderator

Ja nawet nie słucham Slioknota. Ale eliciarskie wjazdy rodem z kucopedii przy uwielbieniu wobec Powerwolfa... Naprawdę czasem wystarczy przemilczeć pewną sprawę. I tak, to disco polo
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Slipknot jest w pytkę.
Ale to tylko plotka z Reddit. Nie przywiązywałbym się do tego bardzo mocno w tym momencie.
Ale to tylko plotka z Reddit. Nie przywiązywałbym się do tego bardzo mocno w tym momencie.
https://www.last.fm/user/kamooo
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Na głowę z cockiem z rana się zamieniłeś? Jakie eliciarskie? Jestem ostatnim do takiego podejścia, zawsze bronię Swifties i wszelakich osobiszczy, podobnie jak swojego prawa do ww. zespołów. Dla mnie Slipknot to asłuchalne gówno, ale przecież nikomu nie bronię bycia fanem. Weź zbieraj siły na nasty koncert Turbo w tym roku zamiast je marnować na takie dziwne wyskoki.blackcocker pisze: ↑śr maja 21, 2025 11:43 am Ja nawet nie słucham Slioknota. Ale eliciarskie wjazdy rodem z kucopedii przy uwielbieniu wobec Powerwolfa... Naprawdę czasem wystarczy przemilczeć pewną sprawę. I tak, to disco polo
Slipknota nie słucham, ale żeby marnowac czas na takie wyskoki?
Widziałem ich ze 3 razy, dawno temu przed Metą i na festach (Hellfest i Wacken). Popatrzeć można, ale na dłuższą metę troche nudzi
www.MetalSide.pl
No właśnie a potem Johnny się dziwi że obrażajo, paradne.
Tak, też wtedy przed Metą widziałem i właśnie teraz są na etapie kariery trochę innym niż w 2004. Ale wiadomo, ktoś w internecie i to zagranicznym napisał, że będą, to można podyskutować
Tak, też wtedy przed Metą widziałem i właśnie teraz są na etapie kariery trochę innym niż w 2004. Ale wiadomo, ktoś w internecie i to zagranicznym napisał, że będą, to można podyskutować
Forum internetowe to poważna sprawa.
- johnny_o
No nie słucham i u mnie zakończyłoby się jednym określeniem, ale w zasadzie komentowałem tylko ich supportowanie Mety. Też widziałem, w '04 i starczy. Nie oczekuję Ghost jak w '19 i w zeszłym roku było m.in. INK, no ale...
Ja się nie dziwię i nie czuję się obrażony, nie ma czym i o co. Po prostu przywykłem do przytyków ze strony trve koneserów i wytykanie mi takiego samego podejścia jest śmieszne, bo w ogóle nie o to chodzi.
Ja się nie dziwię i nie czuję się obrażony, nie ma czym i o co. Po prostu przywykłem do przytyków ze strony trve koneserów i wytykanie mi takiego samego podejścia jest śmieszne, bo w ogóle nie o to chodzi.
Ja od rana słucham dziś klasyków Britney, Aguilery, Madonny, MJ, Spice Girls i Take That - i pierdolcie się wszyscy, nawet Schizoid 
- Saimon1995
- -#Moderator

"Dziennik Zachodni" uważa, że Metallica zagra w... Chorzowie. https://dziennikzachodni.pl/metallica-w ... 2-27606885
Jackson akurat spoko, ale podbij sobie rozum i godność człowieka i odpal jakieś Duran Duran albo Kim Wilde.
A co do Slipknota, to być może z ich strony jest to jakieś damage control. Przecież wizerunkowo u nich ostatnimi czasy nie jest najlepiej. Do tego w USA Metę supportowała Pantera (gdzie akurat to jest wybitnie amerykańska kapela i po powrocie mieli gwarantowane sold outy), więc ja bym tych zamaskowanych meneli nie wykluczał. A koncertowo jest to bardzo dobry band. Słucham raz na ruski rok, ale widziałem na żywo dwukrotnie (w zasadzie za każdym razem nieco przypadkowo) i byłem zadowolony, nawet przy mojej ówczesnej średniej znajomości dyskografii.
A co do Slipknota, to być może z ich strony jest to jakieś damage control. Przecież wizerunkowo u nich ostatnimi czasy nie jest najlepiej. Do tego w USA Metę supportowała Pantera (gdzie akurat to jest wybitnie amerykańska kapela i po powrocie mieli gwarantowane sold outy), więc ja bym tych zamaskowanych meneli nie wykluczał. A koncertowo jest to bardzo dobry band. Słucham raz na ruski rok, ale widziałem na żywo dwukrotnie (w zasadzie za każdym razem nieco przypadkowo) i byłem zadowolony, nawet przy mojej ówczesnej średniej znajomości dyskografii.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Uspokoję Cię, na wieczór mam już wbite w odtwarzacz Covenant MB i Frozen in Time od Obituary 
Lubię, zwłaszcza Morbidów, ale jednak wolę Kim Wilde 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
https://dziennikzachodni.pl/metallica-w ... dlUvsU0cIQ
DZ podaje, że Metallika zagra w Chorzowie, nie na Narodowym...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- johnny_o
Nugz - piona!
Emilio - warn za nieuważne czytanie forum i k bez odmiany
Emilio - warn za nieuważne czytanie forum i k bez odmiany
Kuuuuuuurwa, oby nie!Emilio pisze: ↑śr maja 21, 2025 1:33 pm https://dziennikzachodni.pl/metallica-w ... dlUvsU0cIQ
https://www.last.fm/user/kamooo
Strasznie daleko.
Raczej się nie wybiorę.
Raczej się nie wybiorę.
Neon, co to za argument, na drogę weźmiesz cały chleb z paprykarzem i jakoś dojedziesz 
Jak się potwierdzi, to szybko zamów sobie w hotelu Novotel w Kato pokój 222, gdzie James chlał z KATem wódkę
Jak się potwierdzi, to szybko zamów sobie w hotelu Novotel w Kato pokój 222, gdzie James chlał z KATem wódkę
nugz byłem na Mecie 5.07.2024 na PGE Narodowym w Warszawue i do Chorzowa się nie wybieram,
- Caracalized
- -#Moonchild

Jak Metallica rzeczywiście zagra w Chorzowie, to może nawet się wybiorę, tak dla kompletności, bo ze wszystkich zespołów z wielkiej czwórki thrash metalu tylko ona mi została do zobaczenia
Oczywiście jeżeli bilety będą w miarę przystępnych cenach, przynajmniej jak na standardy live nation i tak dużych zespołów, czyli te 500 czy 600 zł, ehhh.... Gdyby byli na narodowym, to bym sobie odpuścił, bo tyle się naczytałem o tragiczności nagłośnienia na tym obiekcie, że na nic tam się nigdy nie wybiorę, chyba że Judas Priest by grało; oczywiście przed czymś większym, bo wiadomo, że oni sami solo są za mali na ten stadion.
Zapomnij, płyta minimum 800, za 600 może trybuna a wiesz jakie są te trybuny w Chorzowie który ma bieżnie lekkoatletyczną... kilometr od sceny.Caracalized pisze: ↑śr maja 21, 2025 7:01 pm Oczywiście jeżeli bilety będą w miarę przystępnych cenach, przynajmniej jak na standardy live nation i tak dużych zespołów, czyli te 500 czy 600 zł, ehhh....
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."