Czy będzie koncertówka z trasy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Czy będzie koncertówka z trasy
Maiden Italia powiadomieni? 
- blackcocker
- -#Moderator

Już zebrałem od każdego po 5euro na profesjonalnego kamerzyste, zostanie też może na korki piłkarskie dla Stefana, bo szkoda żeby w dziurawych grał, a może nie ma na nowe 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
No i zrąbał... to nie w kamerzystchh problem, tylko w dźwiękowcach. Dawaj kolejna zrzutkęblackcocker pisze: ↑śr lis 15, 2023 2:57 pm Już zebrałem od każdego po 5euro na profesjonalnego kamerzyste, zostanie też może na korki piłkarskie dla Stefana, bo szkoda żeby w dziurawych grał, a może nie ma na nowe![]()
www.MetalSide.pl
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam a filmiki jak grane w piłkę jest są dobrze zmontowane dźwięk ok? Pozdrawiam
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Dobre. Pewnie ktoś z canal+ montował.Steve Harris pisze: ↑śr lis 15, 2023 3:07 pm Witam a filmiki jak grane w piłkę jest są dobrze zmontowane dźwięk ok? Pozdrawiam
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 5490
Filmiki brzmią jakby ktoś przed montażem zdrowo się napierdolił za zdrowie całego świata.Steve Harris pisze: ↑śr lis 15, 2023 3:07 pm Witam a filmiki jak grane w piłkę jest są dobrze zmontowane dźwięk ok? Pozdrawiam
-
Deleted User 8263
I kolejny temat o Maiden niezdatny do czytania
www.MetalSide.pl
Bootleg
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 626
Re: The Future Past Tour 2024 spekulacje
-
Deleted User 5490
Z chlebem jest sprawa prosta. Można iść do innej piekarni i wybrać coś dla siebie, bo chleba jest pod dostatkiem. Iron Maiden jest tylko jedno i nam zależy, żeby nie było chujowe, tylko zawsze smakowało. Proste.
Płacimy im niektórzy od 40 lat za wszystko co wydadzą, lub zagrają to i mamy prawo wymagać, albo wspominać - "kiedyś to było lepiej".
A jak się to komuś nie podoba, to nie musi nas czytać. Jest demokracja, którą podobno wszyscy tutejsi, miejscowi hipokryci bardzo kochają. No to odpierzyć się łaskawie proszę od cudzego zdania, co?
Wszyscy popierają różnorodność, wielokulturowość i uwaga WOLNOŚĆ SŁOWA, ale jakoś kiedy przyjdzie pogadać o Iron Maiden, to bardzo wielu staje się dławicielami tej wolności słowa, niczym PiSiory, którymi pogardzają. Co za obrzydliwa obłuda.

To jest forum i ta formuła komunikacji dopuszcza różnicę poglądów, chyba, że chcecie tu mieć nieustający Parteitag i wiece fanowskie na wzór tych uwielbieniowych dla Adolfa z 20 lecia międzywojennego.
Płacimy im niektórzy od 40 lat za wszystko co wydadzą, lub zagrają to i mamy prawo wymagać, albo wspominać - "kiedyś to było lepiej".
A jak się to komuś nie podoba, to nie musi nas czytać. Jest demokracja, którą podobno wszyscy tutejsi, miejscowi hipokryci bardzo kochają. No to odpierzyć się łaskawie proszę od cudzego zdania, co?
Wszyscy popierają różnorodność, wielokulturowość i uwaga WOLNOŚĆ SŁOWA, ale jakoś kiedy przyjdzie pogadać o Iron Maiden, to bardzo wielu staje się dławicielami tej wolności słowa, niczym PiSiory, którymi pogardzają. Co za obrzydliwa obłuda.
To jest forum i ta formuła komunikacji dopuszcza różnicę poglądów, chyba, że chcecie tu mieć nieustający Parteitag i wiece fanowskie na wzór tych uwielbieniowych dla Adolfa z 20 lecia międzywojennego.
Nigdy nie rozumialem takiego podejscia. No chyba, ze zle zrozumialem, albo zle sie wyraziles.Pierre Dolinski pisze: ↑sob lis 18, 2023 9:36 am Płacimy im niektórzy od 40 lat za wszystko co wydadzą, lub zagrają to i mamy prawo wymagać, albo wspominać -
Gdybys Ty, lub my jako fani zawiazali umowe z zespolem, ze oni cos tam robia, a my costam im placimy albo zobowiazujemy sie na inna zaplate, a potem dostajesz cos co Ci sie nie podoba to byc moze i masz prawo narzekac. Jakas subskrypcja powiedzmy, a potem dostajesz szajs, no to ok, rozumiem.
Oni przeciez juz od kilku dekad po prostu robia to co lubia, nikomu nie musza nic udowadniac, czy zachowywac sie w jakikolwiek sposob, czy to muzycznie wydajac plyty, czy koncertujac. Z tego co wiem, nikt z zespolu nic nie obiecywal 20 lat temu, ze za 20 lat bedziemy grali to czy tamto i bedziemu robic to czy to, a teraz tego nie robia...
Teraz mozna wszystko znalesc w necie i jak sie nie podoba to po prostu nie kupujesz i tyle, na koncerty tez nikt nikogo nie zmusza zeby jezdzic...
Pisanie, ze sie chce zeby zespol byl taki, czy siaki (taki jak ja chce najlepiej) to kuriozum.
Ja nie mowie o normalnej krytyce. Ja tez nie wiem po co na przyklad wydali te koncertowke z Meksyku. Nie moge tego sluchac
Wolalbym zeby wydali to porzadnie, lub wcale. Po prostu ignoruje te wydanie, uwazam je za wpadke ale sie nam nim i ogolnie nad zespolem nie znecam.
Jak bedziesz mial 60+ lat, wyobrazasz sobie zeby Ci ktos z Twoich bliskich powiedzial, ze no w sumie odwiedzalem Cie przez ostatnie 20 lat, ale nigdy tego do konca nie lubilem?
-
Deleted User 5490
Źle się wyraziłem. Bardziej chodziło o to, że prawo do krytyki jest jak najbardziej naturalnym prawem i każdy powinien mieć możliwość do wyrażenia swojego zdania, tym bardziej, że wielu było z zespołem a muzyka zespołu z nim, wielu kupowało wszystkie płyty Maiden(nawet te beznadziejne - tak dla idei i dla przetrwania zespołu), wielu jeździło na koncerty, nie raz kosztem budżetu domowego, jednak wspierało zespół w jego przedsięwzięciach co przekładało się na rewelacyjną sprzedaż płyt, opłacalność koncertowania.
Tak. Nigdy do końca nie podobało mi się wszystko co robi Iron Maiden, ale to chyba normalne, co? Nie ma ludzi idealnych i nie ma gustów z gumy. Przepraszam - niektórzy udają, że taki gust mają.
Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy moi dobrzy znajomi podzielają np. moje poglądy polityczne i nie raz pokłóciliśmy się o to przy stole przy wódce. Mimo wszystko trzymamy się razem i udowadnialiśmy sobie przyjaźń na wiele sposobów przez długie lata.
Tak. Nigdy do końca nie podobało mi się wszystko co robi Iron Maiden, ale to chyba normalne, co? Nie ma ludzi idealnych i nie ma gustów z gumy. Przepraszam - niektórzy udają, że taki gust mają.
Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy moi dobrzy znajomi podzielają np. moje poglądy polityczne i nie raz pokłóciliśmy się o to przy stole przy wódce. Mimo wszystko trzymamy się razem i udowadnialiśmy sobie przyjaźń na wiele sposobów przez długie lata.
-
Deleted User 626
No racja, Iron Maiden jest tylko jedno ale z tego co czytam to dobrego chleba już nie potrafi upiec. Mnie nadal smakuje stąd z mojej strony brak krytyki. Ni jasne można mnie nazwać pelikanem czy tam innym łykającym gówno.Pierre Dolinski pisze: ↑sob lis 18, 2023 9:36 am Z chlebem jest sprawa prosta. Można iść do innej piekarni i wybrać coś dla siebie, bo chleba jest pod dostatkiem. Iron Maiden jest tylko jedno i nam zależy, żeby nie było chujowe, tylko zawsze smakowało. Proste.
Wszyscy popierają różnorodność, wielokulturowość i uwaga WOLNOŚĆ SŁOWA, ale jakoś kiedy przyjdzie pogadać o Iron Maiden, to bardzo wielu staje się dławicielami tej wolności słowa, niczym PiSiory, którymi pogardzają. Co za obrzydliwa obłuda.![]()
![]()