Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Przecież ona już jest stara, a piękno przemilczęPierre Dolinski pisze: ↑sob gru 09, 2023 7:14 pm Bruce raczej nie dożyje tego widoku jak ona brzydko się zestarzeje,
Ale jak widzieliśmy ich w Rydze w piwnej knajpie, to nawet miło wyglądali, jak gołąbeczki, a pani się uśmiechała do ludzi
No, nie całkiem, bo dopiero teraz uzyskała kody do ukrytego świata i przechodzi etap "A na końcu biorę spadek".Z fttb do malzenstwa z Maidenem, Leana przeszła grę
M.
Niesamowity jest ten wysryw spermiarstwa, który tu prezentujecie 
-
Deleted User 5490
Ze spadkiem to może być różnie, bo można podpisać intercyzę. W skutek tego wszystko mogą wziąć dzieci a pani może jakąś rentę na nowe cycki dostać i adios. Zresztą co tu gadać o spadku? Nie nasza kasa. 
Nie no, litości z tym pudelkiem
Piszmy tutaj jednak o muzyce Dickinsona.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
No ale skoro rozmawiamy o brzmieniu singla, jego płaskości i przyczynach zjawiska, to to się ze sobą hipotetycznie rzecz ujmując, wiąże.
a propos pudelka, to ktoś wie czy jakiś dziennikarz na świecie męczył Bruce'a na temat jego wypowiedzi o udziale Britney Spears w Rock in Rio i jechaniu po jej fanach będących na metalowym festiwalu?
Jakoś w związku z wyglądem jego nowej żony, tak mi się przypomniała ta legendarna już wypowiedź
Jakoś w związku z wyglądem jego nowej żony, tak mi się przypomniała ta legendarna już wypowiedź
Dickinson mówi, że na tej trasie zagra 4 utwory z nowego albumu i nie zagra żadnego ze Skunkworks. Trasa się będzie kręciła wokół AOB i CW. Na kolejnej za to zagra więcej utworów z nowego albumu.
-
Deleted User 5490
Sorry, ale Britney przy jego żonie pomimo upływu lat to nadal ekstraklasa włoskie buciki przy Relaxach(kto pamięta komunę, ten wie o co chodzi).Siwy pisze: ↑wt gru 12, 2023 8:56 am a propos pudelka, to ktoś wie czy jakiś dziennikarz na świecie męczył Bruce'a na temat jego wypowiedzi o udziale Britney Spears w Rock in Rio i jechaniu po jej fanach będących na metalowym festiwalu?
Jakoś w związku z wyglądem jego nowej żony, tak mi się przypomniała ta legendarna już wypowiedź![]()
To tak naprawde ? czy to taki suchar ?
Właśnie mówi, że nie jest potrzebna. Ale jeszcze nie grali prób w tym składzie, więc może uznają, że jednak być powinna. Oby.
AoB i CW jest pięknie 
Na jakiej kolejnej? Już wiadomo że będzie jakaś kolejna trasa po tej?
Tak, Dickinson mówi, że zna plany Iron Maiden do 2026 i widzi sporo czasu dla swoich solowych występów.
-
Deleted User 8263
Na Adriana w ogóle nie liczyłem, myślałem jednak, że weźmie kogoś na drugie wiosło.
Pewnie głupie gadanie, ale może Dickinson tak ściemnia i do końca będzie trzymał Adriana w szafie, żeby zrobić big surprise na trasie