Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Coż, oby ją traktował lepiej niż fanów

-
Piotr Lange
- -#Moonchild

W końcu mam i ja, zamówiłem bardzo wcześnie w przedsprzedaży zatem Nr 10. Powiem tak - rzecz droga ale FANTASTYCZNA, jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć "jak to drzewiej bywało" to po prostu nie ma lepszej okazji. Aż się łezka w oku kręci, masa już kompletnie niedostępnych materiałów, reprodukcje oryginalnych zdjęć, plakatów i biletów, fantastyczne wydanie. Dla mnie szczególnym elementem tej "kapsuły czasu" są wszelkie detale dotyczące kulis organizacyjnych trasy po PRL. BARDZO POLECAM niezdecydowanym.
- Saimon1995
- -#Moderator

W końcu, dziś zestaw (książka + koszulka) zawitał do paczkomatu. Po pracy, migusiem lecę po to. 
Orientujecie się czy da się to jeszcze zamówić ?
Trochę się zgapiłem w temacie.
Trochę się zgapiłem w temacie.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jasne że się da: http://ironcurtain1984.pl/
Dzięki za info 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Nie sądzę. Też mam to gdzieś.Mila pisze: ↑ndz gru 10, 2023 5:24 pmPati, chyba tylko kobiety się ekscytują takimi tematamiPati pisze: ↑czw gru 07, 2023 10:30 am Lol. Jestem zaskoczona, że forumowy klub plotkarski jeszcze nie dodał info, że Bronek po raz trzeci wziął ślub.![]()
https://www.terazmuzyka.pl/bruce-dickin ... 3BZePi2hrE![]()
Jakoś bez większego echa temat przemknął po forum![]()
Mam i ja z numerem 15Piotr Lange pisze: ↑wt gru 12, 2023 12:39 pm W końcu mam i ja, zamówiłem bardzo wcześnie w przedsprzedaży zatem Nr 10. Powiem tak - rzecz droga ale FANTASTYCZNA, jeśli ktoś chciałby się dowiedzieć "jak to drzewiej bywało" to po prostu nie ma lepszej okazji. Aż się łezka w oku kręci, masa już kompletnie niedostępnych materiałów, reprodukcje oryginalnych zdjęć, plakatów i biletów, fantastyczne wydanie. Dla mnie szczególnym elementem tej "kapsuły czasu" są wszelkie detale dotyczące kulis organizacyjnych trasy po PRL. BARDZO POLECAM niezdecydowanym.
Piękna sprawa
Dziękuję osobie która napisała o tym wydawnictwie. Stawiam piwko!!
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Po przeczytaniu ostatnich linijek tekstu, odniosłem wrażenie iż autorzy szykują kolejne wydawnictwo tym razem o polskich koncertach 1986.
- Saimon1995
- -#Moderator

To ja mam numer 16, gumbyy.
Fajnie, że udało się upolować tak niski numer. Odnośnie wydania dotyczącego koncertów z 86'. W mediach społecznościowych taka informacja się przewijała, więc nie zdziwię się, jak w niedalekiej przyszłości taki album na rynku się pojawi.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jeśli tak, to ja się na to piszę!
EleganckoSaimon1995 pisze: ↑śr gru 13, 2023 3:05 pm To ja mam numer 16, gumbyy.Fajnie, że udało się upolować tak niski numer.
Na wydanie z kolejnej trasy też się piszę
www.MetalSide.pl
Jestem w trakcie cztytania,rewelacja.Masa anegdot i wspomnien
A zdjecie z Okecia zapakuje w odpowiednia antyrame:)
Jest program live z tegorocznego Wacken:
https://www.magentamusik.de/iron-maiden ... xx_2_wa_pr
mam nadzieję, że będzie na YT również
Edit:
To chyba jest lepszy link, z tego na pewno można obejrzeć całość:
https://www.magentamusik.de/iron-maiden-woa-konzert-vod
https://www.magentamusik.de/iron-maiden ... xx_2_wa_pr
mam nadzieję, że będzie na YT również
Edit:
To chyba jest lepszy link, z tego na pewno można obejrzeć całość:
https://www.magentamusik.de/iron-maiden-woa-konzert-vod
Ostatnio zmieniony śr gru 13, 2023 9:53 pm przez Siwy, łącznie zmieniany 1 raz.
Stranger był na streamie. Oprócz tego The Writing on the Wall, Days of Future Past, Can I Play With Madness (z zupełnie zepsutym audio XD) i Wasted Years.
Mega fajne: Stranger bez wstawek z innych koncertów/meczów; przyśpieszony WOTW (fajnie scena wyszła), średnie Days i CIPWM i jak zwykle spoko WY. Mega mi zabrakło HCW...
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Utwory z "Senjutsu" wypadły pod każdym względem lepiej niż w wersji studyjnej. Za ten miks Shirleya powinno się ustrzelić, tu nie ma tłumaczenia, że to Harris - to co, teraz Harris nie dał wskazówek co do brzmienia, przecież miksował to Newton - raczej bardzo średni specjalista. Gdyby Shirley miał choć trochę honoru sam by zrezygnował ze współpracy z Maidenami i to by było najmądrzejsze, co w życiu zrobił.
Ktoś wie gdzie obejrzeć całość tego materiału?
Ale jakiego "honoru"? Facet dostaje kasę za wyprodukowanie albumu. No i robi to za co mu płacą. Skoro zespół to akceptuje, to oznacza "że tak wlaśnie miało to brzmieć". Czyli chłop swoją robotę robi i wszyscy są zadowoleni.Piotr Lange pisze: ↑śr gru 13, 2023 9:49 pm Gdyby Shirley miał choć trochę honoru sam by zrezygnował ze współpracy z Maidenami i to by było najmądrzejsze, co w życiu zrobił.
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ale doskonale wie, co tym myślą rzesze ludzi, dali mu to dosadnie do zrozumienia. Nie zastanowił się, że coś jest nie tak!? Mnie by to zastanowiło.