Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Re: Ile biletów sprzedano?
byc moze pojawi sie z 35tys, w koncu bilety nie sa az tak drogie a poza tym piec fajnych ekip a nie jakis g****** Sosnowiecki Frontside
, w kazdym razie bedzie fajnie , im wiecej nas tym lepiej 
Pewnie ktos nie dojedzie i znowu zrobia "niespodzianke" w postaci Frontside...bueeeeeeeWujek_Wojtek pisze:byc moze pojawi sie z 35tys, w koncu bilety nie sa az tak drogie a poza tym piec fajnych ekip a nie jakis g****** Sosnowiecki Frontside![]()
, w kazdym razie bedzie fajnie , im wiecej nas tym lepiej
-
Deleted User 357
Ale napiszą o tym tak jakbyśmy mieli się z tego cieszyć
Ps.Ja tam czekam aż będę miał kasę...A toczy będę miał nr.09999 czy też 39999 to mi zwisa
Ps.Ja tam czekam aż będę miał kasę...A toczy będę miał nr.09999 czy też 39999 to mi zwisa
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiadomo dokładnie ile poszło biletów - nie ma jeszcze dokładnych danych z punktów sprzedaży. Ale prawdopodobnie z 10.000 już jest. 
- likipiki
- -#Lord of the flies

a nie mówiłemWICKER MAN pisze:Nie wiadomo dokładnie ile poszło biletów - nie ma jeszcze dokładnych danych z punktów sprzedaży. Ale prawdopodobnie z 10.000 już jest.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Hm no dobra czyli 10 tys. idzie na samą wieść że gra IM plus kilka zagranicznych kapel...jestem tylko ciekaw czy jak Mystic ogłosi supporty to uda się wyrównać frekwencję z metalliki.
jest chyba duża szansa
przynajmniej mnie się tak wydaje
przynajmniej mnie się tak wydaje
Frekfencję powinno się zdobyć bo właściwie gdyby koncert był w Spodku, albo w Hali Ludowej to byłby już wyprzedany.
Widać zainteresowanie jest o wiele większe. Poza tym niektórzy mimo że wiedzą że jadą na 100% nie maja jeszcze biletów, bo zbierają jeszcze kasę.
Widać zainteresowanie jest o wiele większe. Poza tym niektórzy mimo że wiedzą że jadą na 100% nie maja jeszcze biletów, bo zbierają jeszcze kasę.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Pewnie znowu jakas plota zeby ludzie sie rzucili na bilety. A nawet jesli to i tak rzuca do kas kilkaset w dniu kincertu takze niema sie czym martwic. :solo_drupi_ pisze:,wiec na Judas juz chyba nie ma
mysle ze 20.000 biletow pojdzie spokojnie. Ale żeby bylo wiecej to trzeba bedzie dobra promocje zrobic. Ja jade z 3 kumplami, a biletow jeszcze nie mamy. Zastanawiamysie nad przejazdem. Myslelismy ze z WizzAir bedzie pasowalo, ale odlot z GDA maja w sobote, a powrot z KAT dopiero we wtorek.
http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
Moze zabalujemy na Ślasku kilka dni, ale kazdy pracuje i ma rodzine wiec ciezko bedzie.
http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi
Moze zabalujemy na Ślasku kilka dni, ale kazdy pracuje i ma rodzine wiec ciezko bedzie.
a może warto kupić sobie kilka biletów na płytę, żeby mieć więcej miejsca
10 biletów i można się położyć 
HeheMan_Of_The_Edge pisze:a może warto kupić sobie kilka biletów na płytę, żeby mieć więcej miejsca10 biletów i można się położyć
szczerze mówiąc, to inni by mieli raczej głęboko gdzieś ile masz biletów - i tak by cię zgniotli 
Dlatego właśnie zakup kilku biletów to kiepski pomysłCrazy_Sam pisze:szczerze mówiąc, to inni by mieli raczej głęboko gdzieś ile masz biletów - i tak by cię zgniotli
Wczoraj kupiłem bilet (na płytę
) i mam numerek 0000019 więc w Bydgoszczy chyba za dobrze się nie sprzedają. 
- likipiki
- -#Lord of the flies

spokojnie, spokojnieWiśnia pisze:Wczoraj kupiłem bilet (na płytę) i mam numerek 0000019 więc w Bydgoszczy chyba za dobrze się nie sprzedają.
nie uwierzę, że w Bydgoszczy sprzedano jedynie 19 biletów...
choć Twój niski numerek wydaje się być rzeczywiście niski..
A kupowałeś w zwyczajnym sklepie muzycznym, czy empiku
np. Soulfly - Pain
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no i co z tego ze niski - w Gdansku raczej sie słabo nie sprzedaja, ale mimo to kumple kupujac w czwartek w Empiku dostali bilety z numerami 69, 70 i 71 ;]
Zreszta nei ma co sie spieszyc - moim zdaniem nawet rzed koncertem spokojnie dostaniesz w kasie bilet bo jakos watpie w sprzedanie kompletu. (choc lepiej miec juz wczesniej co logiczne.)
Zreszta nei ma co sie spieszyc - moim zdaniem nawet rzed koncertem spokojnie dostaniesz w kasie bilet bo jakos watpie w sprzedanie kompletu. (choc lepiej miec juz wczesniej co logiczne.)
W empiku, w Bydgoszczy chyba tylko w empiku są.A kupowałeś w zwyczajnym sklepie muzycznym, czy empiku
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyli jednak są w Empiku! Wcześniej ktoś pisał, że nigdzie w Bydgoszczy nie ma biletów.Wiśnia pisze:W empiku, w Bydgoszczy chyba tylko w empiku są.A kupowałeś w zwyczajnym sklepie muzycznym, czy empiku
-
poison-girl
- -#Invader

jak ja bylam w empikach (obu) w bydgoszczy to nie bylo
(to bylo w zeszlym tygodniu)
(to bylo w zeszlym tygodniu)