Pesymista vs optymistaPierre Dolinski pisze: ↑śr sty 24, 2024 2:51 pm Nie wiem jak to przeżyję. Spróbuję nie płakać.
Jak nie będą jeździć do Ameryki, to będą częściej jeździć do nas.![]()
The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
Ten pesymizm to był jak wiesz..... teatralny. Wisi mi to ile razy zagrają w USA. 
Wiem, wiem... przecież to normalne i zdrowe podejściePierre Dolinski pisze: ↑śr sty 24, 2024 4:41 pm Ten pesymizm to był jak wiesz..... teatralny. Wisi mi to ile razy zagrają w USA.![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Sprzedaz imo jest bardzo dobra, jeszcze biorac pod uwagę że gigi ogloszono z rocznym wyprzedzeniemPiotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 11:19 am Patrząc na sprzedaż w LA i NYC raczej zespół nie zdecyduje się na dołożenie dodatkowych dat. Zdecydowanie najwolniejsza sprzedaż od 2004 roku a to mało optymistyczna wiadomość. Natomiast mówi się o koncerach w Kostaryce, Argentynie i jeszcze jednym w Brazylii.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Od dłuższego czasu nic nie ogłaszają nowego a jest kilka luk, które można wypełnić datami.Dzosef pisze: ↑pn sty 29, 2024 7:21 pmSprzedaz imo jest bardzo dobra, jeszcze biorac pod uwagę że gigi ogloszono z rocznym wyprzedzeniemPiotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 11:19 am Patrząc na sprzedaż w LA i NYC raczej zespół nie zdecyduje się na dołożenie dodatkowych dat. Zdecydowanie najwolniejsza sprzedaż od 2004 roku a to mało optymistyczna wiadomość. Natomiast mówi się o koncerach w Kostaryce, Argentynie i jeszcze jednym w Brazylii.
-
Deleted User 8263
No nie ogłaszają bo miejsce jest tylko na 1 gig w LA tak naprawdę w USA. Koncerty ogloszone rok przed trasa, sprzedaja się dobrze, czasu na dodanie drugiej daty jest mnostwo. Argentyna pewnie jeszcze poczekamy bo w tej niestabilnym kraju lepiej oglosic pozniej (a o sprzedaz można być spokojnym, Megadeth sprzedalo tam 3x 15k hale).Piotr Lange pisze: ↑pn sty 29, 2024 7:28 pmOd dłuższego czasu nic nie ogłaszają nowego a jest kilka luk, które można wypełnić datami.Dzosef pisze: ↑pn sty 29, 2024 7:21 pmSprzedaz imo jest bardzo dobra, jeszcze biorac pod uwagę że gigi ogloszono z rocznym wyprzedzeniemPiotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 11:19 am Patrząc na sprzedaż w LA i NYC raczej zespół nie zdecyduje się na dołożenie dodatkowych dat. Zdecydowanie najwolniejsza sprzedaż od 2004 roku a to mało optymistyczna wiadomość. Natomiast mówi się o koncerach w Kostaryce, Argentynie i jeszcze jednym w Brazylii.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jeszcze mogą ogłosić inne terytoria: Urugwaj czy Kostarykę obok Meksyku.Dzosef pisze: ↑wt sty 30, 2024 12:57 pmNo nie ogłaszają bo miejsce jest tylko na 1 gig w LA tak naprawdę w USA. Koncerty ogloszone rok przed trasa, sprzedaja się dobrze, czasu na dodanie drugiej daty jest mnostwo. Argentyna pewnie jeszcze poczekamy bo w tej niestabilnym kraju lepiej oglosic pozniej (a o sprzedaz można być spokojnym, Megadeth sprzedalo tam 3x 15k hale).Piotr Lange pisze: ↑pn sty 29, 2024 7:28 pmOd dłuższego czasu nic nie ogłaszają nowego a jest kilka luk, które można wypełnić datami.
-
Deleted User 8263
Po Meksyku ludzie typuja Kostaryke. A między Chile i Brazylia pasowalony 2x Buenos. Ciekawe też czy będzie trzeci w SP, ale mają duuuzo czasu na ogłoszenia.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Teoretycznie może być trzeci gig w SP, jednak jakiś czas temu pojawiła się sugestia, iż po SP Maideni mieliby zagrać na Arena Amazonia (to jest stadion) w Manaus. Jakoś tak w grudniu pojawił się profil IM na Insta organizatora dużych imprez w Manaus.
-
Deleted User 8263
Na stronie z biletami na SP było napisane cos w stylu "[nazwa venue] To jedyne miejsce żeby zobaczyc Maiden w 2024". Manaus też nie pasuje logistycznie
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Mówi się o trasie AC/DC po Ameryce Południowej we wrześniu 2024, ponoć 4 koncerty w Brazylii. Na pewno zrobią Chile i Argentynę. W takim razie szanse na koncerty Maidenów w Argentynie maleją.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

W tym roku to akurat blisko Polski nie grająMateusz199 pisze: ↑śr lut 14, 2024 11:00 am cały czas się zastanawiam gdzie pojechać, ale bardzo bym chciał pojechać chociaż na jedne najlepiej tanio i w miare blisko Polski. Co byście mi polecali?
Jak ma wiedzieć że blisko polski nie graja jak to bocisko
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Wybierasz się?Piotr Lange pisze: ↑śr lut 14, 2024 11:25 am Ja natomiast czekam aż ogłoszą (bo chyba tak będzie) Argentynę czy jakąś inną miejscówkę w Ameryce Południowej - bo wolne terminy są.
www.MetalSide.pl
Zawsze niepokoją mnie ludzie, którzy analizują czy zespół zagra gdzieś między Ekwadorem a Boliwią, mimo że się tam nie wybierają 
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 4876
Między Ekwadorem a Boliwią to musi być Peru!!! Bo Brazylia zbyt oczywista 
Po co za złośliwość??? :gumbyy pisze: ↑śr lut 14, 2024 1:10 pmWybierasz się?Piotr Lange pisze: ↑śr lut 14, 2024 11:25 am Ja natomiast czekam aż ogłoszą (bo chyba tak będzie) Argentynę czy jakąś inną miejscówkę w Ameryce Południowej - bo wolne terminy są.
- blackcocker
- -#Moderator

Nie, ale krzesła na już ogłoszonych policzone, to nie ma co robićgumbyy pisze: ↑śr lut 14, 2024 1:10 pmWybierasz się?Piotr Lange pisze: ↑śr lut 14, 2024 11:25 am Ja natomiast czekam aż ogłoszą (bo chyba tak będzie) Argentynę czy jakąś inną miejscówkę w Ameryce Południowej - bo wolne terminy są.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

A skąd wiecie czy się tam nie wybieram, bądź nie mam zamiaru?
No dlatego zapytałemPiotr Lange pisze: ↑śr lut 14, 2024 1:58 pm A skąd wiecie czy się tam nie wybieram, bądź nie mam zamiaru?
www.MetalSide.pl