Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
W kolejnym wywiadzie Dickinson mówi, że możemy spodziewać się debiutu live The Alchemist.
Świetna wiadomość, uwielbiam ten refren.
No i ta końcówka...
-
Deleted User 8263
Były teorie, że czekają z tym żeby podbić sprzedaż, ale nie wydaje mi się. Nawet Alex z FC pisał, że według niego zespół jest ogłoszony i będą grali na jedną gitarę.
Co do seta, ciekaw jestem czy bez Stefana Bruce będzie rotował setem i eksperymentował.
Dużo może się zmienić po próbach, które właśnie się odbywają.
Z newsów jeszcze - Afterglow of Ragnarok i jakiś jeszcze jeden utwór zostały napisane i nagrane w tym roku. Na płycie znajdują się wokale z teraz, 2014, a nawet z lat 90 w ostatnim utworze.
Z newsów jeszcze - Afterglow of Ragnarok i jakiś jeszcze jeden utwór zostały napisane i nagrane w tym roku. Na płycie znajdują się wokale z teraz, 2014, a nawet z lat 90 w ostatnim utworze.
Trochę vibe najnowszego Gabriela XD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Wlasnie odbezpieczylem na siedmiu calach Afterglow of Ragnarok.Trzeba przyznac ze jak na singiel swietnie wydane 
Wygląda na to, że w przyszłym tygodniu drugi singiel - Rain on the Graves.
Fajny ciężki riff, oby nie bylo jak z poprzednią zapowiedzią, że zajawka byla najlepsza z calego kawałka 
27 minut,czekamMaidenFan pisze: ↑pn sty 22, 2024 11:10 pm https://youtu.be/kE4xNUB2Q5E?si=VrG8bjO__qLmKPJb
W środę o 22:00.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

No zobaczymy, co ten geniusz wymyślił 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Boże, to dno... aż nie wierzę.
Początek strasznie dziwny, potem lepiej, ale szału to nie ma
Forum internetowe to poważna sprawa.
Bardzo średnie ugułem
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Aż strach pomyśleć jak się będzie sprzedawała trasa Bruce'a
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No mi podpasowało, świetny tekst - prosty ale jakże w jego stylu. Teledysk jak najbardziej miodzio.
Co do muzy, prosty riff. Słaby refren, ale zwrotki po drugim przesłuchaniu mi się jednak podobają.
Może być ciekawy album, aczkolwiek wydaje mi się, że ta konkretna piosenka to raczej eksperyment
Co do muzy, prosty riff. Słaby refren, ale zwrotki po drugim przesłuchaniu mi się jednak podobają.
Może być ciekawy album, aczkolwiek wydaje mi się, że ta konkretna piosenka to raczej eksperyment
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dickinson w strasznie słabej formie, gorzej niż na Senjutsu.remi pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:16 pm No mi podpasowało, świetny tekst - prosty ale jakże w jego stylu. Teledysk jak najbardziej miodzio.
Może być ciekawy album, aczkolwiek wydaje mi się, że ta konkretna piosenka to raczej eksperyment![]()