Trasa, to akurat będzie się dobrze sprzedawać, bo to pierwsza okazja od lat na materiał z Chemical i Accident na żywo
Swoją drogą, czy ten utwór jest rzeczywiście gorszy, niż takie Time Machine, czy ogólnie gorsza część Senjutsu? No nie wiem.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Trasa, to akurat będzie się dobrze sprzedawać, bo to pierwsza okazja od lat na materiał z Chemical i Accident na żywo
Bez przesady, akurat w tym utworze do wokalu nie ma gdzie się przyczepić.Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:18 pmDickinson w strasznie słabej formie, gorzej niż na Senjutsu.remi pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:16 pm No mi podpasowało, świetny tekst - prosty ale jakże w jego stylu. Teledysk jak najbardziej miodzio.
Co do muzy, prosty riff. Słaby refren, ale zwrotki po drugim przesłuchaniu mi się jednak podobają.
Może być ciekawy album, aczkolwiek wydaje mi się, że ta konkretna piosenka to raczej eksperyment![]()
Tobie wszystko pasuje.remi pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:16 pm No mi podpasowało, świetny tekst - prosty ale jakże w jego stylu. Teledysk jak najbardziej miodzio.
Co do muzy, prosty riff. Słaby refren, ale zwrotki po drugim przesłuchaniu mi się jednak podobają.
Może być ciekawy album, aczkolwiek wydaje mi się, że ta konkretna piosenka to raczej eksperyment![]()

Co? Tam gdzie śpiewa jest ok przecież... przesłuchałeś całość?Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:18 pm Dickinson w strasznie słabej formie, gorzej niż na Senjutsu.
Ten sam poziom

Jasne, że przesłuchałem. Według mnie utwór i wykonanie kompromitujące. Dickinson powinien już dać sobie spokój!gumbyy pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:41 pmCo? Tam gdzie śpiewa jest ok przecież... przesłuchałeś całość?Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:18 pm Dickinson w strasznie słabej formie, gorzej niż na Senjutsu.
Utwór marny...
No ale gdzie w refrenie jest ta kompromitacja?Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:44 pmJasne, że przesłuchałem. Według mnie utwór i wykonanie kompromitujące. Dickinson powinien już dać sobie spokój!gumbyy pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:41 pmCo? Tam gdzie śpiewa jest ok przecież... przesłuchałeś całość?Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:18 pm Dickinson w strasznie słabej formie, gorzej niż na Senjutsu.
Utwór marny...

To już po prostu nie jest ten głos, nawet w 50%. Oczywiście fanatykom będzie się podobało, ja jednak podziękuję!gumbyy pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:45 pmNo ale gdzie w refrenie jest ta kompromitacja?Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:44 pmJasne, że przesłuchałem. Według mnie utwór i wykonanie kompromitujące. Dickinson powinien już dać sobie spokój!
Nie wiem do którego głosu Dickinsona porównujesz, ale to oczywiste, że to nie jest ten" głos, bo chłop się postarzał. No głos mu się zmienił. Przecież to oczywista oczywistość.Piotr Lange pisze: ↑śr sty 24, 2024 10:52 pm
To już po prostu nie jest ten głos, nawet w 50%. Oczywiście fanatykom będzie się podobało, ja jednak podziękuję!