Jesli o mnie chodzi to pierwszy singiel mi siadłI też mnie zastanawia, ze niektorzy chocby nie wiem co nagrał będą na 'nie'
Także wiesz ile ludzi tyle gustów i guścikow![]()

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Jesli o mnie chodzi to pierwszy singiel mi siadłI też mnie zastanawia, ze niektorzy chocby nie wiem co nagrał będą na 'nie'
Także wiesz ile ludzi tyle gustów i guścikow![]()
Bruce zapowiadał, że to ma być wielowymiarowy projekt itp. Dlatego nie mam wielkich oczekiwań, bo dla mnie liczy się tylko muzyka.Widać, że w tym "projekcie" nie chodzi o muzykę.
No to reszty nie słuchajBruce zapowiadał, że to ma być wielowymiarowy projekt itp. Dlatego nie mam wielkich oczekiwań, bo dla mnie liczy się tylko muzyka.Widać, że w tym "projekcie" nie chodzi o muzykę.
Ta melorecytacja w zwrotkach jest okropna. Muzycznie. Pewniej lepiej się sprawdzi w teledysku ale "Thriller" brzmi muzycznie świetnie nawet jak się go nie ogląda.Kurcze zastanawiam się co jest tu AŻ tak słabe w tym utworze?
Fajny riff, ciężkie brzmienie, dobry wokal, świetny refren, solówki ok czego chcieć więcej?
Mnie zawiodł pierwszy singel trochę jako całość, ale ten bardzo dobry moim zdaniem
No przynajmniej nie oszukuje, że chodzi mu o muzykę.Bruce zapowiadał, że to ma być wielowymiarowy projekt itp. Dlatego nie mam wielkich oczekiwań, bo dla mnie liczy się tylko muzyka.Widać, że w tym "projekcie" nie chodzi o muzykę.
Fajny riff? Brzmienie? Meeh... odpal "Accident of Birth", "Road to Hell", "The Tower", "Man of Sorrows", "Chemical Wedding", czy "Trumpets of Jericho". To mnie jaraKurcze zastanawiam się co jest tu AŻ tak słabe w tym utworze?
Fajny riff, ciężkie brzmienie, dobry wokal, świetny refren, solówki ok czego chcieć więcej?
Mnie zawiodł pierwszy singel trochę jako całość, ale ten bardzo dobry moim zdaniem
Posłuchać posłucham. Może i nawet CD kupię, ale oczekiwań nie mam. Po zapowiedziach i pierwszym singlu ciśnienie mi zeszło. Po drugim już totalnie obojętnie czekam (?) na premierę.No to reszty nie słuchajBruce zapowiadał, że to ma być wielowymiarowy projekt itp. Dlatego nie mam wielkich oczekiwań, bo dla mnie liczy się tylko muzyka.Widać, że w tym "projekcie" nie chodzi o muzykę.Chyba lepiej nie będzie.
No właśnie nic nie jest w nim AŻ TAK słabego. Jest to utwór po prostu ok, ale tak już wyglądają internetowe (?) dyskusje, że ludzie projektują sobie, że "nie podoba mi się" znaczy "chujowy kawałek, najgorszy na świecie". Można jeszcze dodać protekcjonalne "weź sobie posłuchaj X, Y, Z to będziesz widzieć co jest dobre" i mamy forumowe bingoKurcze zastanawiam się co jest tu AŻ tak słabe w tym utworze?
Aż tak, żeby pisać, że aż tak![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości