Valkyria "Valkyria"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Świetna propozycja, choć momentami zbyt wygładzona od strony producenckiej w porównaniu z poprzedniczką, ale mocny kandydat już w styczniu do płyty roku.
No, w końcu.
Lucjan. Pjenć.
Chyba też bardziej odpowiadało mi brzmienie Czwórki, co nie zmienia faktu, że najnowszy krążek może być najlepszym w ich dotychczasowym dorobku. Ale zanim podpiszę się pod tym twierdzeniem rękami i nogami, będę musiał zaliczyć jeszcze kilka odsłuchów tego materiału.
Świetna propozycja, choć momentami zbyt wygładzona od strony producenckiej w porównaniu z poprzedniczką, ale mocny kandydat już w styczniu do płyty roku.
Chyba też bardziej odpowiadało mi brzmienie Czwórki, co nie zmienia faktu, że najnowszy krążek może być najlepszym w ich dotychczasowym dorobku. Ale zanim podpiszę się pod tym twierdzeniem rękami i nogami, będę musiał zaliczyć jeszcze kilka odsłuchów tego materiału.
Oj zgadzam się. Nieodżałowana strata...David Longdon - Wild River
Och jakże szkoda, że chłopa już nie ma z nami....
Ja się nie mogłem powstrzymać i zassałem krążek trochę wcześniejChyba też bardziej odpowiadało mi brzmienie Czwórki, co nie zmienia faktu, że najnowszy krążek może być najlepszym w ich dotychczasowym dorobku. Ale zanim podpiszę się pod tym twierdzeniem rękami i nogami, będę musiał zaliczyć jeszcze kilka odsłuchów tego materiału.
Ja już tak mniej więcej odkąd jest dostępny na Spotify osłuchuje się z nim. I chyba dam mu 5/6 mimo wszystko, a czuję, że współpraca z Nuclear Blast jeszcze im wyjdzie bardziej na korzyść.
Ale byli chyba na Mystiku w ubiegłym roku, tak mi się coś kojarzy, a ja tam akurat niestety nie dotarłem. Ale widzę, że właśnie "V" dystrybuuje w PL Mystic, więc jest szansa, że jako Mystic Coallition coś ogarną. Swoją drogą, właśnie recenzje tego krążka kończyłem podsumowaniem, że chętnie bym zobaczył ich na żywo w Polsce. Zobaczymy co czas pokaże.Ja się nie mogłem powstrzymać i zassałem krążek trochę wcześniej
Ja już tak mniej więcej odkąd jest dostępny na Spotify osłuchuje się z nim. I chyba dam mu 5/6 mimo wszystko, a czuję, że współpraca z Nuclear Blast jeszcze im wyjdzie bardziej na korzyść.Za mną chyba 4 okrążenia, nie mam teraz zbytnio czasu na słuchanie, ale czuję w powietrzu 9/10 lekką ręką.
Fajnie jeszcze by było, jakby to Nuclear Blast wzięło się za promocję Joasi w Polsce, bo ta odkąd pamiętam jest po prostu żadna i wszystko w sumie spoczywa na barkach indywidualnych fascynatów. Nawet nigdy nie grali u nas klubówki (jedną jedyną odwołali przez covida), a tymczasem koncerty zagranicą się wyprzedają...
Użytkownicy przeglądający to forum: johnny_o i 1 gość