Witam wszystkich!
Zarejestrowałem się na to forum, ponieważ nie mam mediów społecznościowych (i nie mam zamiaru do nich wracać), ogólnie prowadzę dosyć nudne życie, no i brakuje mi trochę towarzystwa, więc chcę się od czasu do czasu przynajmniej udzielać i dzielić swoimi przemyśleniami na temat jakichś tam różnych rzeczy. Wydaje mi się, że przynajmniej w większości są tu dosyć mili ludzie, więc mam nadzieję, że moja interakcja z użytkownikami tutaj będzie pozytywna

Z niektórymi z Was zresztą kiedyś pisałem na facebooku, może Schizoid pamięta jak zakładałem z nim wydarzenie z koncertem Denner/Shermann w Polsce? W tym miejscu proszę o wybaczenie, jeżeli byłem kiedykolwiek nie w porządku w stosunku do niego, bywa że ma się gorsze okresy w życiu i nagle zrywa się kontakty, ale jeżeli zapomniałeś o mnie to może to i lepiej, heh.
Dlaczego akurat to forum? Bo w polskim internecie chyba nie ma innego poświęconego podobnej muzyce, a takie witryny naprawdę mają swój klimat, jak je czytam to z jakiegoś powodu czuję się tak, jakbym przeniósł się do innego wymiaru. Swego czasu udzielałem się na forum dinozaurów, nawet brałem udziały w jakichś zabawach typu "płyta roku 2020", ale zrezygnowałem z tego, aby hurtowo słuchać płyt specjalnie z jednego rocznika, bo potem schizofrenię mam i szybko potrafię tracić ochotę na dalsze eksploracje i odsłuchy, dlatego ogólnie staram się nie przesadzać ze słuchaniem nowej bądź w większości wypadków "nowej" muzyki, muszę mieć w zapasie adekwatną ilość czasu na przyswajanie pewnych rzeczy, szczególnie tych, które są jakkolwiek w moim guście (nie chcę tracić czasu na coś, co mi się nie podoba specjalnie). No i nie było mi do końca po drodze z tamtymi użytkownikami, dlatego nie udzielam się na tamtym forum od jakichś dwóch czy prawie dwóch lat. Nie jestem specjalnym fanem Iron Maiden, ale lubię większą część ich dyskografii i jak już mam fazę na nich, to naprawdę mam i potrafię w kółko pojedynczych utworów od nich słuchać. Mam nadzieję, że mam wstęp na to forum jeżeli nie mam 50 bootlegów od tego zespołu na półce czy nawet połowy ich studyjnej dyskografii? Po prostu zauważyłem, że są tu inne interesujące mnie tematy i tyle. Pamiętam, jak w 2012 czy 2013 było aktywne forum Judas Priest, po dziś dzień mojego absolutnie ulubionego zespołu, ale padło, i widzę, że forum Rush też nie ma od jakiegoś czasu najpewniej, ale Sanktuarium jakoś trwa i zapowiada się na to, że może przeżyć nas wszystkich, czego zresztą życzę
Poza tym, że kocham muzykę, to również sam ją tworzę, ale link do swojej twórczości dam w adekwatnym do tego temacie, nie mam pojęcia czy mogę tutaj coś podsyłać. A poza muzyką to lubię kino, poczytam coś, pogłaskam kota, no i sam jeszcze nie wiem co tu pisać specjalnie. Do pracy nie lubię za bardzo chodzić od jakiegoś czasu, no ale to jest mus niestety na ten moment, ehh. Cóż, trochę długie to powitanie, ale mam nadzieję, że nie przesadziłem i nie złamałem regulaminu w żadnym miejscu. Życzę wszystkim zdrowia i szczęścia!