witamy nowych uzytkownikow

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Re: witamy nowych uzytkownikow

Postautor: MaidenFan » wt sty 02, 2024 8:58 pm

Fajnie jakby Vorgel wrócił

Deleted User 5490

Postautor: Deleted User 5490 » wt sty 02, 2024 10:41 pm

O. SpłuczkaUstępu zapisał się na forum. :D Fajnie.

Awatar użytkownika
KingCrimson95
-#Invader
-#Invader

Postautor: KingCrimson95 » ndz lut 04, 2024 6:08 pm

Cześć wszystkim!

Witajcie po dłuższej przerwie, ponieważ moje pierwsze podejście do forum było lat temu około 15, gdzie jako wówczas gimnazjalista rozpisywałem się o moim ukochanym zespole. Lata minęły, a zespół pozostał nadal na tym samym miejscu. Krótko o mnie:

Mam na imię Szymon, rocznikowo 29 lat. Zawodowo w branży IT, z zamiłowania muzyczny archeolog, poszukiwacz ciekawych historii, kolekcjoner płyt, jak i koncertowych wspomnień. Dodatkowo w wolnych chwilach bawię się w organizacje lub współorganizację różnych wydarzeń muzycznych. Razem z użytkownikiem Saimon1995 współtworzymy również portal ZewKultury.pl.
Koncertowo 2025:
13.10. - Opeth - Kraków
28.10. - Helloween - Katowice
22.11. - Sabaton - Kraków
01.12. - Till Lindemann - Kraków
05.12. - Jethro Tull - Kraków

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » ndz lut 04, 2024 6:13 pm

Witaj.

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen/Hietala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, Zalewski 04: NK, Dool, Moriah Woods, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen, Rock the Square, Dead Dasies 07: Muse, Linkin Park, Judas Priest, Uriah Heep 08: Soen, Turbo 09: G.Hughes 10: Internal Quiet, Helloween, Halestorm 11: R.Romero + Gus G., Uriah Heep, Internal Quiet 12: -

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: Shedao Shai » ndz lut 04, 2024 7:23 pm

Cześć! :)

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » ndz lut 04, 2024 7:56 pm

Cześć!
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Postautor: Saimon1995 » pn lut 05, 2024 8:16 am

Cześć wszystkim!

Witajcie po dłuższej przerwie, ponieważ moje pierwsze podejście do forum było lat temu około 15, gdzie jako wówczas gimnazjalista rozpisywałem się o moim ukochanym zespole. Lata minęły, a zespół pozostał nadal na tym samym miejscu. Krótko o mnie:

Mam na imię Szymon, rocznikowo 29 lat. Zawodowo w branży IT, z zamiłowania muzyczny archeolog, poszukiwacz ciekawych historii, kolekcjoner płyt, jak i koncertowych wspomnień. Dodatkowo w wolnych chwilach bawię się w organizacje lub współorganizację różnych wydarzeń muzycznych. Razem z użytkownikiem Saimon1995 współtworzymy również portal ZewKultury.pl.
No witam Szymku!

Wszystko co zawarłeś, potwierdzam. :wink:

Southern Rock Knight
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Postautor: Southern Rock Knight » sob lut 24, 2024 6:08 pm

Witam rycerzy

Neon
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Postautor: Neon » sob lut 24, 2024 6:43 pm

Witaj Southern Rock Knight

KillersDrums
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Postautor: KillersDrums » sob lip 27, 2024 12:58 am

Witam serdecznie po raz ktoryś z kolei, tym razem zostanę na dłużej. Trochę czasu minęło odkąd zniknąłem znamię czasu pozwoliło mi nabyć nowy bagaż doświadczeń nie tylko życiowych, ale i też muzycznych. ;)

Sracoline Pierdenski
-#Prowler
-#Prowler

Postautor: Sracoline Pierdenski » czw sie 15, 2024 11:50 am

Witam.

Posejdun
-#Prisoner
-#Prisoner

Postautor: Posejdun » sob lut 08, 2025 12:28 pm

Siema. Jestem Posejdon - zasadniczo. Znam osobiście z tego forum kilku harpaganów i postanowiłem od czasu do czasu wtrącić tu swoje trzy grosze.

Neon
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Postautor: Neon » sob lut 08, 2025 5:35 pm

Witaj na forum. :pijak:

Awatar użytkownika
Caracalized
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Postautor: Caracalized » śr maja 21, 2025 5:50 pm

Witam wszystkich!
Zarejestrowałem się na to forum, ponieważ nie mam mediów społecznościowych (i nie mam zamiaru do nich wracać), ogólnie prowadzę dosyć nudne życie, no i brakuje mi trochę towarzystwa, więc chcę się od czasu do czasu przynajmniej udzielać i dzielić swoimi przemyśleniami na temat jakichś tam różnych rzeczy. Wydaje mi się, że przynajmniej w większości są tu dosyć mili ludzie, więc mam nadzieję, że moja interakcja z użytkownikami tutaj będzie pozytywna :D Z niektórymi z Was zresztą kiedyś pisałem na facebooku, może Schizoid pamięta jak zakładałem z nim wydarzenie z koncertem Denner/Shermann w Polsce? W tym miejscu proszę o wybaczenie, jeżeli byłem kiedykolwiek nie w porządku w stosunku do niego, bywa że ma się gorsze okresy w życiu i nagle zrywa się kontakty, ale jeżeli zapomniałeś o mnie to może to i lepiej, heh.

Dlaczego akurat to forum? Bo w polskim internecie chyba nie ma innego poświęconego podobnej muzyce, a takie witryny naprawdę mają swój klimat, jak je czytam to z jakiegoś powodu czuję się tak, jakbym przeniósł się do innego wymiaru. Swego czasu udzielałem się na forum dinozaurów, nawet brałem udziały w jakichś zabawach typu "płyta roku 2020", ale zrezygnowałem z tego, aby hurtowo słuchać płyt specjalnie z jednego rocznika, bo potem schizofrenię mam i szybko potrafię tracić ochotę na dalsze eksploracje i odsłuchy, dlatego ogólnie staram się nie przesadzać ze słuchaniem nowej bądź w większości wypadków "nowej" muzyki, muszę mieć w zapasie adekwatną ilość czasu na przyswajanie pewnych rzeczy, szczególnie tych, które są jakkolwiek w moim guście (nie chcę tracić czasu na coś, co mi się nie podoba specjalnie). No i nie było mi do końca po drodze z tamtymi użytkownikami, dlatego nie udzielam się na tamtym forum od jakichś dwóch czy prawie dwóch lat. Nie jestem specjalnym fanem Iron Maiden, ale lubię większą część ich dyskografii i jak już mam fazę na nich, to naprawdę mam i potrafię w kółko pojedynczych utworów od nich słuchać. Mam nadzieję, że mam wstęp na to forum jeżeli nie mam 50 bootlegów od tego zespołu na półce czy nawet połowy ich studyjnej dyskografii? Po prostu zauważyłem, że są tu inne interesujące mnie tematy i tyle. Pamiętam, jak w 2012 czy 2013 było aktywne forum Judas Priest, po dziś dzień mojego absolutnie ulubionego zespołu, ale padło, i widzę, że forum Rush też nie ma od jakiegoś czasu najpewniej, ale Sanktuarium jakoś trwa i zapowiada się na to, że może przeżyć nas wszystkich, czego zresztą życzę :D

Poza tym, że kocham muzykę, to również sam ją tworzę, ale link do swojej twórczości dam w adekwatnym do tego temacie, nie mam pojęcia czy mogę tutaj coś podsyłać. A poza muzyką to lubię kino, poczytam coś, pogłaskam kota, no i sam jeszcze nie wiem co tu pisać specjalnie. Do pracy nie lubię za bardzo chodzić od jakiegoś czasu, no ale to jest mus niestety na ten moment, ehh. Cóż, trochę długie to powitanie, ale mam nadzieję, że nie przesadziłem i nie złamałem regulaminu w żadnym miejscu. Życzę wszystkim zdrowia i szczęścia!
Ostatnio zmieniony śr maja 21, 2025 5:58 pm przez Caracalized, łącznie zmieniany 1 raz.
https://borderlineissues.bandcamp.com/

Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: Shedao Shai » śr maja 21, 2025 5:51 pm

Cześć!

nugz
SMERF MARUDA

Postautor: nugz » śr maja 21, 2025 5:57 pm

Nie masz sociali, znasz Schizoida, nie jesteś zaburzonym ultrasem Maiden, tworzysz muzę - same plusy - elo! ;)

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » śr maja 21, 2025 5:59 pm

No cześć!
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Caracalized
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Postautor: Caracalized » śr maja 21, 2025 7:19 pm

Nie masz sociali, znasz Schizoida, nie jesteś zaburzonym ultrasem Maiden, tworzysz muzę - same plusy - elo! ;)

Zapomniałem wspomnieć, że do tego też nie palę i nie piję, ale to już może być odebrane jako minus :mryellow:

Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: mic7 » śr maja 21, 2025 8:12 pm

I nie jesteś Invaderem :mryellow:
Orgasmatron 5.01;Soul Asylum 3.02;Turbo 14.02;Purple Day 22.02 ;NK 29.03; Memoriał Dio 16.05 ; GN'R 12.07 ; D.R.I. 22.07 ;Kult 15.08 ;Acid Drinkers 4.10 ;Candlemass 22.11

Awatar użytkownika
Caracalized
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Postautor: Caracalized » śr maja 21, 2025 8:15 pm

Nawet nie wiem co masz na myśli, ale nie, na pewno nie jestem :mryellow:

Wróć do „Forum Organizacyjne”