Grzegorz Kupczyk & Ceti - Dorosłe dzieci XL lat Tour - Polska i okolice 2024

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Adk88
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Grzegorz Kupczyk & Ceti - Dorosłe dzieci XL lat Tour - Polska i okolice 2023

Post autor: Adk88 »

"Nowy Rok zaczynamy z grubej rury. 21 kwietnia Grzegorz Kupczyk zagra z nowym składem w poznańskim klubie Tama. Koncert będzie promować nową płytę solową, ale nie obędzie się również bez "klasyków". Wystąpią także Destroyers i AXE CRAZY. Bilety już wkrótce!"
Załączniki
PhotoFix20240105153905_edit_3274-wm-94213.60000002384_watermarked.jpg
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Re: Grzegorz Kupczyk & Ceti - Dorosłe dzieci XL lat Tour - Polska i okolice 2023

Post autor: blackcocker »

Kupczyk jak będzie miał 50 lat na scenie to dalej będzie miał 40 lat na scenie
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Wczoraj byłem w szamotułach, fajnie. Koncert troche improwizowany bo jednego gitarzysty z przyczyn zdrowotnych zabrakło, więc dosłownie w ostatniej chwili zastąpił go Janusz Musielak z Non Iron. Set w połowie elektryczny, w połowie akustyczny.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Adk88
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Adk88 »

Też byłem. Koncert dobry, jednak brakowało mi drugiej gitary. Oczywiście Kupczyk nie byłby sobą, gdyby nie mylił tekstów. "Lęk" to już w ogóle masakra była. Mogli w to miejsce dać coś bardziej oklepanego. Koncert Jaguara rewelacja. Czekam na płytę.

P. S. Teraz już wiem, że jeśli będę miał okazję wybrać się w to samo miejsce, to nigdy nie wezmę pierwszego rzędu. :lol:
Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Adk88 pisze: wt lut 06, 2024 7:11 am Też byłem. Koncert dobry, jednak brakowało mi drugiej gitary. Oczywiście Kupczyk nie byłby sobą, gdyby nie mylił tekstów. "Lęk" to już w ogóle masakra była. Mogli w to miejsce dać coś bardziej oklepanego. Koncert Jaguara rewelacja. Czekam na płytę.

P. S. Teraz już wiem, że jeśli będę miał okazję wybrać się w to samo miejsce, to nigdy nie wezmę pierwszego rzędu. :lol:
Obrazek

To musiałeś siedzieć gdzieś blisko mnie bo też byłem w pierwszym. Ja to ten brodaty stwór.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ODPOWIEDZ