Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Re: Judas Priest
Opisy zachęcają, single podeszły, szczególnie"Panic Attack". Pewnie nie muszę namawiać, ale proponuję cieszyć się chwilą. Krótko po sobie nowe płyty wydają Bruce Dickinson i Judas Priest. Długo już tak nie będzie. Osobiście się jaram i mam w dupie, że to już są dziadki. Sam też już do młodzieży nie należę xD
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
+1, od tych wykonawców nie oczekuję arcydzieł, a po prostu dobrej muzyki.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Dwa single dobre, trzeci słaby. Stawiam na utrzymanie poziomu z Firepower.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pierwszy singiel dobry, drugi średni, trzeci cienki. Na razie szału nie ma.
1>3>2
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Podobno już wyciekło, ale na razie nic nie znalazłem.
Płyta.
Dobra nuta. Słychać już, o co chodziło Richiemu, gdy mówił, że ten album będzie mniej przewidywalny od Firepower. Ten numer by na wspomniany album nie trafił. Nieźle się zdziwiłem, jak wjechał refren (brzmiący trochę, jak jakiś zagubiony motyw z czasów Stained Class), fajne wrażenie zrobiła też na mnie sekcja. Wokalnie znowu znakomicie i raz jeszcze przychodzi na myśl Zmartwychwstanie.
Z tego, co wynika z wywiadów, to ta kompozycja jest setlistowym pewniakiem.
Z tego, co wynika z wywiadów, to ta kompozycja jest setlistowym pewniakiem.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Bardzo dobrze, kolejny raz Judas Priest kręci się wokół płyty Painkiller. Tym razem z dobrym skutkiem.
Maiden to naprawdę zabawny heavy metal:)
Obleci.
ps. Ciężko się zdziwię jeśli Halford choćby w zbliżonym stylu da radę to zaśpiewać live.
ps. Ciężko się zdziwię jeśli Halford choćby w zbliżonym stylu da radę to zaśpiewać live.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Dobre,
Crown > nowy > attack > trial z czego Attack i Trial trochę dla mnie odstają.
Crown > nowy > attack > trial z czego Attack i Trial trochę dla mnie odstają.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ralf, luz, to był taktyczny troll-post, żeby kogoś zapieklo, no i sam przypalilies se dupe 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ja mam tyłek ogniotrwały, od zawsze wiadomo że Priests są bardziej true niż IM 
trial > panic = serpent > crown