5 dni, 5 koncertów, szczegóły na grafice.
21-25/02/2024 - David Cross Band - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: 21-25/02/2024 - David Cross Band - Polska
Katowice, jak Pan Bóg pozwoli to ogarnę.... bo coś ostatnio wszystko mi przelatuje...
-
paulek
- -#Lord of the flies

Wróciłem z koncertu w Katowicach. Fantastyczna sztuka, dużo muzy podzielonej na 2 sety, w pierwszym kawałki Crossa na finał Starless, a drugi set to języczki w całości i na bis Schizoid.
Muzycznie znakomicie, a fragment koncertu od Easy Money przez Talking Drums, a skończywszy na Lark's part II wręcz fenomenalny.
Po koncercie zespół wychodzi więc można pogadać, podpisać itd... Polecam wszystkim, którzy się wahają. Warto!!!
Muzycznie znakomicie, a fragment koncertu od Easy Money przez Talking Drums, a skończywszy na Lark's part II wręcz fenomenalny.
Po koncercie zespół wychodzi więc można pogadać, podpisać itd... Polecam wszystkim, którzy się wahają. Warto!!!
-
Deleted User 8263
Idzcie koniecznie, mnie zabraknie i ubolewam bo petarda.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Byłem we Wrocławiu. Bardzo dobry koncert. Najpierw 5 kawałków ich zespołu (które #nikogo, bądźmy szczerzy), potem cover Starless, potem cały Larks i na bis 21st Century Schizoid Man. Po koncercie wyszli, podpisali... bilet, bo płyt nie było w sprzedaży (a w Kato były
). Duży plus to miejsce, czyli sala koncertowa Radia Wrocław, którą bardzo lubię. To już mocno karmazynowe miejsce, parę lat temu grał tu Belew. Frekwencja taka sobie, może tak na połowę sali, może ciut mniej. Średnia wieku - wiadomo