Ja proponuje załozyc temat w różnosciach o tym a nie tutaj offtopicS1MON pisze:a to malym druczkiem tobink no nopopieram: u nas jakies smutne dziewczyny chodza
a tam zaraz jakies usmiechniete buzki
zawsze to zobaczymy jakis zastrzyk nowych twarzy :beer a porozmawialbym sobie z jakas zagraniczna fanka po angielu
Zagraniczni fani w Chorzowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Zagraniczni fani w Chorzowie
[quote="tobink"]ale pamiętajcie aby przeszukac dobrze czeszki jakies fajne.. a laski tam mają niesamowite 
Zgadza się
W dodatku ten ich milusiński głosik. Gdy jechalismy do Zlina całą ekipą poznalismy dwie bardzo sympatyczne, coprawda o Polsce nie wiedziały zbyt wiele stad też porozmawialismy o kreciku uluuuuu :beer tak czy inaczej robiły fajne wrażenie ;P
Zgadza się
I dobrze i źle :beer (jestem za a nawet przeciw !)Szymon pisze:Nie wiem czy to dobrze czy zle, czasem mi sie wydaje ze przesadzamy.
W jakimś stopniu machanie polską falgą na koncercie w innym kraju jest rajcujące, nutka patriotyzmu ? albo szowinizmu ;P Jak dotąd w Czechach spotykałem sie nawet z miłym zainteresowaniem, W Pradze na DOD tour miałem wielką frajdę gdy Bruce wskazał na mnie, może własnie z powodu flagi ? Fajnie że udało się jeszcze załapać z nią na oficjalny program trasyWICKER MAN pisze:No fakt - zwłaszcza Niemcy.![]()
![]()
Ale najważniejsze, że Maideni lubią oglądać flagi narodowe i potem pamiętają, że w Polsce mają tylu wiernych fanów, którzy jeżdża za nimi po całym świecie.
Tak dla rozrywki orientacyjna lista narodów :
Polska
Chorwacja
Czechy
Finlandia
Niemcy
Norwegia
Słowacja
USA
Wielka Brytania
Włochy
Pół-Irlandczyk (deadly_sin :beer)
...
A bedzie tego wiecej ! (...Rosja,Ukraina,Białoruś etc...Węgry ?)
!!!! :beer
Dopisujcie pewnych gości ;P
Polska
Chorwacja
Czechy
Finlandia
Niemcy
Norwegia
Słowacja
USA
Wielka Brytania
Włochy
...
Piwowarus pisze:No może jeszcze chińczycy i wietnamczycy przyjadą. Pohandlują przy okazji
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No mam paru...Andzia pisze:WICKER ---->Masz znjaomych w Skandynawii? Jak fajnie... chętnie ich poznam
Dokładnie - zespół zawsze pozytywnie reaguje na narodowe flagi - zwłaszcza z innych krajów! Pamiętam, że Steve i Adrian pamiętali moją flagę z Donington i byli pod wrażeniem.Cybul pisze:W jakimś stopniu machanie polską falgą na koncercie w innym kraju jest rajcujące, nutka patriotyzmu ? albo szowinizmu ;P Jak dotąd w Czechach spotykałem sie nawet z miłym zainteresowaniem, W Pradze na DOD tour miałem wielką frajdę gdy Bruce wskazał na mnie, może własnie z powodu flagi ? Fajnie że udało się jeszcze załapać z nią na oficjalny program trasyPolscy fani sa widoczni, szczególnie Wicker :rocx
Ty chyba jesteś bardziej widoczny niż ja - nie udało mi się załapać na fotkę w Pradze (stałem za bardzo z boku - na wprost Adriana
sądzę, że trzeba spróbować w tym roku 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W moim przypadku pewnie znowu to odpadnie, bo zawsze będę się trzymał na wprost Adriana.Man_Of_The_Edge pisze:sądzę, że trzeba spróbować w tym roku
Re: ...
Rownie dobrze mozna powiedziec to samo o Polakach ktorzy jada na koncert do PragiBartek..\m/(^^)\m/ pisze: Czesi wypad, oni beda miec maidenów u siebie to niech sie juz nie ładują do Polski![]()
Hehe z mojej strony dochodzi 4 niemców - Przyjaciół ojca. Akurat będą wtedy w Polsce a że są fanami starego dobrego metalu więc tatuś kupił im bilety na IM 
Mój znajomy Portugalczyk chciał się tutaj wybrać... Ale nie jestem pewna czy ja go tu chcę...Cybul pisze:Tak dla rozrywki orientacyjna lista narodów :
Polska
Chorwacja
Czechy
Finlandia
Niemcy
Norwegia
Słowacja
USA
Wielka Brytania
Włochy
...
Piwowarus pisze:No może jeszcze chińczycy i wietnamczycy przyjadą. Pohandlują przy okazji![]()
![]()
!!!! :beer
Tak czy siak... Nieźle! Zobaczą jak wygląda koncet w Polsce! :solo
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

ze amerykanolom chce sie taki kawal walic ze Maiden (choc jakbym byl imperialistycznym ciulaczem tez bym jezdzil
) ......lepsi oni od niemcow bo tych to nie trawie nawet jakby byli fanami maiden
(niemieckie pedalki tylko Manowar i Jeanette Bidermann sluchaja
).....ale to tylko moje zdanie 
ekhemWujek_Wojtek pisze:ciulaczem
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nic dziwnego - w końcu Amerykanie nie dostają ostatnio zbyt wiele koncertów.Wujek_Wojtek pisze:ze amerykanolom chce sie taki kawal walic ze Maiden (choc jakbym byl imperialistycznym ciulaczem tez bym jezdzil) ......lepsi oni od niemcow bo tych to nie trawie nawet jakby byli fanami maiden
(niemieckie pedalki tylko Manowar i Jeanette Bidermann sluchaja
![]()
).....ale to tylko moje zdanie
Hehe. No ja za niemcami może nie przepadam, ale akurat znam kilku fajnych fanów Maiden.
Najlepsi są Anglicy!
Chodziło mu chyba o "ciułaczemKea pisze:ekhemWujek_Wojtek pisze:ciulaczem
BTW przyjada znajomi z Węgier i Austrii :rocx
a zapomnieliscie o ukochanej Ukrainie znam 2och ktorzy tez sie wybieraja na I.M
Fajna mieszanka wielonarodowa sie szykuje

No wiesz, na Metallice byli Lotysze, Litwini... moze tu tez sie zjawia. W koncu to tez ludzie:)
Polska, Austria, Chorwacja, Czechy, Dania, Finlandia, Niemcy, Norwegia, Słowacja, Ukraina, USA, Węgry, Wielka Brytania, Włochy, pół-Irlandczyk (deadly_sin) :rocx
Dodatkowo pewnie goście z - Rosja, Białoruś, Litwa, Łotwa?, Szwecja, Belgia, Portugalia?- amaZona i jak wybiera się twój znajomy ?
Naprawde niezle !
Dodatkowo pewnie goście z - Rosja, Białoruś, Litwa, Łotwa?, Szwecja, Belgia, Portugalia?- amaZona i jak wybiera się twój znajomy ?
Naprawde niezle !
Ze mną będzie prawdopodobnie kumpel z Holandii. Potem jedziemy do niego na koncert