30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków
Myślę, że to jest krypto-promka LN - bo te bilety GA po 230 i GAEE po 460 cały czas są dostępne w tym resale - no chyba, że tak tłumnie Polacy sprzedają w tej samej cenie.
O tym nie pomyslałem, ale faktycznie tak moze byćthorgal_30 pisze: ↑sob mar 23, 2024 7:10 pm Myślę, że to jest krypto-promka LN - bo te bilety GA po 230 i GAEE po 460 cały czas są dostępne w tym resale - no chyba, że tak tłumnie Polacy sprzedają w tej samej cenie.
w sumie to by była niezła przykrywka dla procederu sprzedazy biletow na gorzej sprzedające sie gigi, żeby nie wkurwiac za bardzo tych co kupili bilety w "normalnej" badz w cenie platinium.
Nie mniej jednak 230 ziko to akceptowalna cena za ten zestaw
-
Deleted User 4876
nawet te 460 za EE ( gdyby nie fakt, że to PL i nasze bydełko) czyli troszkę ponad 100 ojro za 3 kapele też wydaje się dobrym dealem. Natomiast 230 PLN to w kontrze do KKeja we Wrocku wygląda wręcz groteskowo 
Dla porównania: za bilet na płytę w UK do hali wielkości Torwar płaciłem 320 zł
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Polska to najdroższy koncert na trasie. Czerwcowy gig w Danii, do którego lekko się przymierzam, wychodzi 300 zł za GA. Nie ma tam EE.
Box napisał, że dzisiaj (start legu EU) Juraje zagrają 45 minut - więc dłużej, niż w UK.
Box napisał, że dzisiaj (start legu EU) Juraje zagrają 45 minut - więc dłużej, niż w UK.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Fajnie, pewnie ze względu na Niemców zagrają Lady in Black, w końcu tam to był mega przebój
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Aj, niepotrzebnie się pospieszyłem z kupnem. Można było przynugzować i trochę szekli by się zaoszczędziło.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ja się przymierzam do Berlina 2 VII. I tam na pewno jest drożej
ceny od 78 euro
https://www.berlin.de/tickets/pop-rock/ ... 12edfe638/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Kurczę, no nie mogę się doczekać tego koncertu 
www.MetalSide.pl
krusejder pisze: ↑ndz mar 24, 2024 6:39 pmJa się przymierzam do Berlina 2 VII. I tam na pewno jest drożej
ceny od 78 euro
https://www.berlin.de/tickets/pop-rock/ ... 12edfe638/
Też się zastanawiam nad Berlinem, ale na razie jest jeszcze za wcześnie na decyzje. Berlin i Drezno, te dwie miejscówki są w kręgu moich zainteresowań.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Berlina sam nie wykluczam, z Dreznem jest ten problem, że sąsiaduje z MoR. No ale jest jeszcze trochę czasu, zobaczymy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jeżeli będę, to serio na wariackich papierach i na ostatnią chwilę. Już w niedzielę byłbym pewniejszy

Jakby co kupisz pod halą
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
albo z fb zony na jakiejś grupce, to też dobrze działa
Póki co daję sobie solidne 15% na obecność, mogło być gorzej 
Właśnie, z uwagi na MOR odpuszczam Drezno. Ale skoro odpuściłem teraz Mediolan, to warto by wziąć Berlin
Juraje: doszło Lady in Black
Saxon: wypadło Power & the Glory i 747
Czyli te dodatkowe 10 minut setu UH niestety dołożono kosztem setu Saxon... Szkoda. A wystarczyło zrobić dobrą rozpiskę, bo w Niemczech wpuszczają o 17:30, a pierwszy zespół gra o 19:00. Debilizm, zwłaszcza że w Irlandii i UK czekało się ledwie 45 minut. Przydałoby się, żeby u nas organizator poszedł raczej tropem wyspiarzy, niż zachodnich sąsiadów, ale to Live Nation, oczekiwań nie mam
Czyli te dodatkowe 10 minut setu UH niestety dołożono kosztem setu Saxon... Szkoda. A wystarczyło zrobić dobrą rozpiskę, bo w Niemczech wpuszczają o 17:30, a pierwszy zespół gra o 19:00. Debilizm, zwłaszcza że w Irlandii i UK czekało się ledwie 45 minut. Przydałoby się, żeby u nas organizator poszedł raczej tropem wyspiarzy, niż zachodnich sąsiadów, ale to Live Nation, oczekiwań nie mam
-
Deleted User 4876
Dłuższy czas oczekiwania - więcej wydanej kasy przez januszy na piwo, możliwość żądania wyższej kwoty od standu/rabatu od hali przez LN - także właściwie jest nie mieć oczekiwań względem LN
Trafiłem z Lady, ale to, że wypadły dwa znakomite kawałki Saxon, to jakieś nieporozumienie :/Schizoid pisze: ↑ndz mar 24, 2024 9:00 pm Juraje: doszło Lady in Black
Czyli te dodatkowe 10 minut setu UH niestety dołożono kosztem setu Saxon... Szkoda. A wystarczyło zrobić dobrą rozpiskę, bo w Niemczech wpuszczają o 17:30, a pierwszy zespół gra o 19:00. Debilizm, zwłaszcza że w Irlandii i UK czekało się ledwie 45 minut. Przydałoby się, żeby u nas organizator poszedł raczej tropem wyspiarzy, niż zachodnich sąsiadów, ale to Live Nation, oczekiwań nie mam![]()
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
U nas pewnie o 17:30 wpuszczą EE, a pozostałych 30 minut później. Harmonogram koncertów zapewne się nie zmieni.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ale Lady in Black nie gra się 10 minut ...Schizoid pisze: ↑ndz mar 24, 2024 9:00 pm Juraje: doszło Lady in Black
Czyli te dodatkowe 10 minut setu UH niestety dołożono kosztem setu Saxon... Szkoda. A wystarczyło zrobić dobrą rozpiskę, bo w Niemczech wpuszczają o 17:30, a pierwszy zespół gra o 19:00. Debilizm, zwłaszcza że w Irlandii i UK czekało się ledwie 45 minut. Przydałoby się, żeby u nas organizator poszedł raczej tropem wyspiarzy, niż zachodnich sąsiadów, ale to Live Nation, oczekiwań nie mam![]()
Raz jeszcze czuję się wygranym, że zrobilem wycieczkę do Anglii