30/03/2024 - Judas Priest - Kraków

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Re: 30/03/2024 - Judas Priest - Kraków

Post autor: Emilio »

Liczę na to, że choć jeden z 2 usuniętych kawałków Saxon jednak wróci. 1 za 1 to uczciwy deal ;)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
manichean
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: manichean »

No to póki co kontynuacja z Dublina w secie na Niemcy. Dziwne, fajnie jakby co najmniej w Pradze przewidzieli jakieś roty.
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Żelazny »

Saul pisze: sob mar 23, 2024 4:15 pm Polecam zaczaic sie na opcje resale na ticketmaster, przed chwila kupiłem bilet na płyte za 230zł. Jest bardzo duzo drozszcyh biletow ale wiecej niz pewne, że ludzie beda obnizac ceny i bedzie mozna upolowac calkiem niezlą promke. Pewnie ktos trafi jeszcze taniej ale ja juz nie chciałem przekombinować :D
Co ciekawe biletu juz nie mozna odsprzedac ale mozna go przetransferować na inne konto ticketmaster
Namówiłeś
Forum internetowe to poważna sprawa.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Żelazny pisze: pn mar 25, 2024 12:58 pm
Saul pisze: sob mar 23, 2024 4:15 pm Polecam zaczaic sie na opcje resale na ticketmaster, przed chwila kupiłem bilet na płyte za 230zł. Jest bardzo duzo drozszcyh biletow ale wiecej niz pewne, że ludzie beda obnizac ceny i bedzie mozna upolowac calkiem niezlą promke. Pewnie ktos trafi jeszcze taniej ale ja juz nie chciałem przekombinować :D
Co ciekawe biletu juz nie mozna odsprzedac ale mozna go przetransferować na inne konto ticketmaster
Namówiłeś
Po ile złapałeś?

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

Też za 230. Tym bardziej myślę, że teza Thorgala o tym, że to LN samo wrzuca te bilety jest bardzo prawdopodobna
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Mnie od wczoraj wyświetla się w resale'u niezmiennie tylko jedna cena, jeszcze wyższa od tych 390 zł za GA.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Ja widzę po 333.50

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Ja już też, najtaniej - biletów rzeczywiście dużo ale tych za 230 zł brak.
Żelazny
-#Assassin
-#Assassin

One się co jakiś czas pojawiają mam wrażenie
pz
-#Administrator
-#Administrator

A czy ktoś widział w ogóle oferty resale w aplikacji ticketmastera? Czy one są tylko przez www dostępne?

Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

pz pisze: pn mar 25, 2024 2:51 pm A czy ktoś widział w ogóle oferty resale w aplikacji ticketmastera? Czy one są tylko przez www dostępne?
Ja przez ich strone mobilna widze
pz
-#Administrator
-#Administrator

Pytam o aplikację, a nie stronę. Na stronie są, a w apce nie widzę. Lista kończy mi się na oficjalnych.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Okazało się, że musiałem zaktualizować aplikację ticketmastera

Awatar użytkownika
Emilio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Emilio »

Wychodzi na to, ze na stałe obcięli Saxon o dwa świetne kawałki, lipa straszna. Do tego zamienili Krzyżowca na Silne ramię prawa :/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Pewnie niczego sami nie zamienili, tylko publika zażądała Strong Arm. Oni rotują Strong Arm, Dallas i Crusader i od reakcji audytorium zależy, co poleci danego dnia. Podejrzewam, że u nas do tej puli dołączy Broken Heroes, albo wstawią je za Heavy Metal Thunder, którego na początku trasy nie było. Szkoda, że Saxon tyle stracił, bo będę miał dysonans między 14-utworową setlistą z Irlandii, a 11-utworowym zestawem w Krk. A wystarczyło lepiej ogarnąć rozpiskę... :roll:

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

Mam nadzieję, że ten CzarnyAniol to jakiś nieogar, a set z dzisiaj nie wygląda tak, jak on to przedstawia.
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Schizoid pisze: pn mar 25, 2024 11:41 pm Pewnie niczego sami nie zamienili, tylko publika zażądała Strong Arm. Oni rotują Strong Arm, Dallas i Crusader i od reakcji audytorium zależy, co poleci danego dnia.
Saksończycy wjechali do Niemiec i skończyła się demokracja artystyczna. Na setlist nic nie o wyborach i kandydatach. Nadto, grają 10 minut krócej i nie trzeba robić miniprzerwy na odpoczynek. Szkoda na to czasu
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Max323 »

krusejder pisze: wt mar 26, 2024 12:01 am
Schizoid pisze: pn mar 25, 2024 11:41 pm Pewnie niczego sami nie zamienili, tylko publika zażądała Strong Arm. Oni rotują Strong Arm, Dallas i Crusader i od reakcji audytorium zależy, co poleci danego dnia.
Saksończycy wjechali do Niemiec i skończyła się demokracja artystyczna. Na setlist nic nie o wyborach i kandydatach. Nadto, grają 10 minut krócej i nie trzeba robić miniprzerwy na odpoczynek. Szkoda na to czasu
We Frankfurcie też był wybór Crusader/Dallas/Strong.

https://youtu.be/Jz6gdP8Yjnw?si=dR6GSPhqWnGAUWnv&t=1843
A
B
C
D
E
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

dzięki!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Max323 pisze: pn mar 25, 2024 11:56 pm Mam nadzieję, że ten CzarnyAniol to jakiś nieogar, a set z dzisiaj nie wygląda tak, jak on to przedstawia.
To sprawdzona marka, robił też inne sety JP + mam potwierdzenie z innego źródła.

Tyle dobrego, że Metal Gods tym razem dali w dobre miejsce, bo po Victim było bez sensu. Ale z Lightning Strike to powinni sobie dać spokój.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
ODPOWIEDZ