I miesiąc bys był obsrany, o czym pogadać chwilę z trio, bo na Jamesa nie ma co liczyć
05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
-
Deleted User 4876
2 miesiące
a z Jamesem sprawa jasna, "pseudofani" sami do tego doprowadzili. Wiadomo, że nie pogadasz z nimi na takim meecie o różnicach w funkcjonowaniu TK pod przewodnictwem Rzeplinskiego a mgr kucharki
I to zawsze Larzzzz skraca dystans - kilka filmików widziałem, fajne toto. No tylko wygrać losowanie na meeta jest pewnie z 25 razy trudniej jak do SP.
Akurat Lars gada tyle, że spokojnie by Ciebie zagadał, najtrudniej pewnie z Kirkiem, mimo że jest na pewno sympatyczny bardzo.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co kojarze to MetClubowe M&G wygrywa teraz jedna osoba na koncert (i zdaje sie jest to opcja +1), a wiec jest mega kameralnie, ale tez szanse spadaja praktycznie do zera.
Kilka mscy temu udalo mi sie wbic na jedno z dwoch podpisywan ksiazki o gitarach JH i Jaymz naprawde dal z siebie wszystko - z kazdym chwile porozmawial mimo poganiania przez obsluge. Z tym, ze to byly raczej jednorazowe akcje - watpie, zeby JH mial ochote na takie interakcje przed kazdym koncertem trasy zwlaszcza, ze w ich wieku takie 2h show jest juz naprawde dosyc wymagajace fizycznie (i psychicznie).thorgal_30 pisze: ↑śr lut 21, 2024 1:20 pm 2 miesiące![]()
a z Jamesem sprawa jasna, "pseudofani" sami do tego doprowadzili.
Hej,
Mam pytanie do osób bardziej doświadczonych w koncertach na narodowym. Chcę kupić bilety na 7 lipca i zastanawiam się nad sektorem. Z wizualizacji stadionu widocznej przy zakupie nie jestem w stanie sobie jednak wyobrazić jak będzie stała scena. Interesują mnie trybuny dolne. Jaki sektor byście mi doradzili?
Mam pytanie do osób bardziej doświadczonych w koncertach na narodowym. Chcę kupić bilety na 7 lipca i zastanawiam się nad sektorem. Z wizualizacji stadionu widocznej przy zakupie nie jestem w stanie sobie jednak wyobrazić jak będzie stała scena. Interesują mnie trybuny dolne. Jaki sektor byście mi doradzili?
- blackcocker
- -#Moderator

Myślę, że nikt ci nie doradzi, nagłośnienie jest inne niż w standardowym układzie sceny.Krimson pisze: ↑czw lut 29, 2024 6:41 am Hej,
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Z nagłośnieniem się nastawiam. Interesuje mnie jednak jakakolwiek widoczność.blackcocker pisze: ↑czw lut 29, 2024 6:45 amMyślę, że nikt ci nie doradzi, nagłośnienie jest inne niż w standardowym układzie sceny.Krimson pisze: ↑czw lut 29, 2024 6:41 am Hej,
- blackcocker
- -#Moderator

Myślę że może być podobnie. Popatrz sobie na zdjęcia z innych koncertów i staraj się mniej więcej wybrać sektor, żeby ci nie zasłaniała któraś wieża z ekranem - one są porozstawiane wokół sceny.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak długo oni będą wlec ze sobą tych 5Fingersów,nosz coorva mać?
-
Xardas2309
- -#Invader

Pytanko
Jaka była cena ostateczna biletu jednodniowego a jaka dwudniowego na płytę po tych wszystkich opłatach duperelach ? Zastanawiam się który brać.
Nie wiem czy ja coś źle zrozumiałem, nie można kupić normalnie biletu żeby kurier przywiózł do domu tylko jakiś elektroniczny i to w apce ? Mam apke specjalnie ściągać ?
Jaka była cena ostateczna biletu jednodniowego a jaka dwudniowego na płytę po tych wszystkich opłatach duperelach ? Zastanawiam się który brać.
Nie wiem czy ja coś źle zrozumiałem, nie można kupić normalnie biletu żeby kurier przywiózł do domu tylko jakiś elektroniczny i to w apce ? Mam apke specjalnie ściągać ?
- blackcocker
- -#Moderator

Tak
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 4876
Coś czuję, że LiveNajszon już sobie odpuściło bilety na 2 dni -- przecież lepiej kasować kogoś 2 razy po 775 PLN niż raz na 1245 PLN. a tak płyta jest dostępna na oba gigi.... podobna sytuacja w Finlandii... na pojedyncze gigi wlotki są, dwudniowych brak. i analogicznie lepiej skroić na 262 eur niż 212.
Pewnie na razie sobie odpuściło. Jeszcze do niedawna było masa wolnych miejsc na górnych sektorach i wątpię, aby się wyprzedały. Pewnie teraz są wyłączone, aby skroić frajerów gotowych zapłacić 700+ zł za jeden bilet, a przed koncertem te za 230 zł 1 dzień/460 zł 2 dni się normalnie pojawią w sprzedaży. Stały klasykthorgal_30 pisze: ↑wt mar 05, 2024 7:21 pm Coś czuję, że LiveNajszon już sobie odpuściło bilety na 2 dni -- przecież lepiej kasować kogoś 2 razy po 775 PLN niż raz na 1245 PLN. a tak płyta jest dostępna na oba gigi.... podobna sytuacja w Finlandii... na pojedyncze gigi wlotki są, dwudniowych brak. i analogicznie lepiej skroić na 262 eur niż 212.
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja jeszcze nigdy mety nie widziałem. Co chciałem to bilety w 8 sekund czy minut było to sławne ostatnio wyprzedane. Ale nie wiedziałem wczesniej że stosują tego typu praktyki coś wyłączać że sprzedaży potem włączać. Więc nawet ja dam tylko czytam tu o jakiś biletach elektronicznych na aplikację i próbuje ogarnąć o co chodziMr. M pisze: ↑wt mar 05, 2024 9:43 pmPewnie na razie sobie odpuściło. Jeszcze do niedawna było masa wolnych miejsc na górnych sektorach i wątpię, aby się wyprzedały. Pewnie teraz są wyłączone, aby skroić frajerów gotowych zapłacić 700+ zł za jeden bilet, a przed koncertem te za 230 zł 1 dzień/460 zł 2 dni się normalnie pojawią w sprzedaży. Stały klasykthorgal_30 pisze: ↑wt mar 05, 2024 7:21 pm Coś czuję, że LiveNajszon już sobie odpuściło bilety na 2 dni -- przecież lepiej kasować kogoś 2 razy po 775 PLN niż raz na 1245 PLN. a tak płyta jest dostępna na oba gigi.... podobna sytuacja w Finlandii... na pojedyncze gigi wlotki są, dwudniowych brak. i analogicznie lepiej skroić na 262 eur niż 212.![]()
Z ciekawości chciałem sprawdzić ten support-Ice Nine Kills,ożesz coorva,to jest kompletne DNO!!!
Fajnie gdyby wyszło, zdjęcia z takiej akcji na pewno ładnie będą wyglądać w internetach 
Beznadziejny pomysł. Przez chwilę fajnie wygląda, a potem tony śmieci walają się po całym mieście.
Coś jak serpentyny na koncercie eko-zespołu Gojira, które potem wisiały nie wiadomo ile na drzewach w stoczni.
Coś jak serpentyny na koncercie eko-zespołu Gojira, które potem wisiały nie wiadomo ile na drzewach w stoczni.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Oni w ogóle zbierają na to 30000 PLN, beczka śmiechu
Forum internetowe to poważna sprawa.