Pamiętam jak w "dzikich czasach"TV WAR pisze: ↑czw kwie 04, 2024 1:07 am no i wykonanie koncertowe Electric Eye z Priest Live video. Muzycznie Pain mnie wzgniótł w fotel, HR też bardzo mi się spodobało, ale jak zobaczyłem EE z tamtego koncertu to myślałem, że to jacyś ludzie z innej planety są. Wtedy wszyscy słuchali Korny, Mansony a tu kolesie jak z innego wymiaru. Jeszcze Halford ten zajebisty luzik na scenie. Potem to jak poznałem Memphis to więcej tamtego koncertu oglądałem, ale do tego pojedynczego wykonania zawsze będę miał sentyment.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
www.MetalSide.pl
Czy jest ma tej Ziemi piękniejszy power-smętny numer od Beyond the Realms? 
Czyli nie ma, tak myślałem 
Melissa
Która bazuje na Beyond
Która bazuje na Beyond
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Niesamowite, ze Binks miał duży udział w partiach gitary akurat w tym kawałku
Wrócił normalny set i nawet Glenn się pojawił. Pewnie jakieś kwestie logistyczne w tej Szwajcarii.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ale ogólnie, to koncert bida. Bez Uriah, a Saxon 9 numerków :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie sądzę, żeby to był pełny set Saxon. Bez Wheels of Steel i Princesski? Kilku utworów brakuje.
Skoro nie było UH, to możliwe, że nawet więcej zagrali. Przydałoby się, żeby jakiś Francuz rozwiał te wątpliwości.
Btw czy ja dobrze zrozumiałem w sobotę, że Biff sugerował wydanie Krakowa jako koncertówki?
Btw czy ja dobrze zrozumiałem w sobotę, że Biff sugerował wydanie Krakowa jako koncertówki?
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Powiedział że nagrywają i fajnie byłoby mieć live in Kraków. Czyli na jesieni dostaniemy Hell, Fire and Damnation Tour Edition z kawałkami na żywo, pewnie jak w przypadku Thunderbolt z kilku koncertów i oby się nasz załapał, ale nie sądzę.
Do następnej płyty dorzucą live in Kraków jako bonusowy dysk w limicie - w summie, to dobry plan 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No i super. Od razu to lepiej wygląda.krusejder pisze: ↑sob kwie 06, 2024 7:20 amA wyszło to, co powinno - 14
https://www.setlist.fm/setlist/saxon/20 ... b9e5e.html
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Kraków pewnie był jedną z lepszych (o ile nie najlepszą) publiką na trasie, więc live z Tauron Areny miałby jakiś sens. Tylko w takim wypadku powinni byli jakoś dogadać się z JP i dostać zgodę na 14 utworów. A jeśli padnie na składankę, to z naszego gigu wezmą pewnie Broken Heroes 
A we Francji był Glenn, rzucał kostki i rozdawał autografy. Farciarze
A we Francji był Glenn, rzucał kostki i rozdawał autografy. Farciarze
Devil's Child
Dla Europy to w zasadzie równoważne kawałki. Oba nie były u nas grane od 2015.
Takie dwa porównywalne utwory w sumie. Oba niezłe, ale jakoś nigdy nie szalałem. W rankingu 50 ulubionych utworów by się nie znalazły.
Gdybym był Italiano i na "moim" koncercie wpadło Child kosztem Bites, to daleko byłbym od zadowolenia.
Plus przynajmniej taki, że zespół robi zmiany, a to zwiastuje odrobinę inny repertuar na letni leg.
Plus przynajmniej taki, że zespół robi zmiany, a to zwiastuje odrobinę inny repertuar na letni leg.
A
B
C
D
E
B
C
D
E