Wiemy, YMT pamięta doskonale kto brał udział w kampanii #blackocker2023 i #sardi2023. Doskonale też pamięta kto był przeciwko
Bilety - kupowanie, zmiany danych, itp.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Bilety - kupowanie, zmiany danych, itp.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Lista Wrogów zawsze aktualna!!blackcocker pisze: ↑śr kwie 10, 2024 1:36 pmWiemy, YMT pamięta doskonale kto brał udział w kampanii #blackocker2023 i #sardi2023. Doskonale też pamięta kto był przeciwko![]()
www.MetalSide.pl
gumbyy, wazeliniarzu, przydupasie 
-
Deleted User 4876
A propos biletów, ktoś kupował wlotki na alebilet? To taki polski odpowiednik ticketswapa.
Bilety na Valo z HIMa oficjalnie po 205 wczoraj u nich latały po 55 pln....tyle można dać heh.
Ktoś miał jakieś niemiłe doświadczenia z tym serwisem?
Bilety na Valo z HIMa oficjalnie po 205 wczoraj u nich latały po 55 pln....tyle można dać heh.
- blackcocker
- -#Moderator

Sardi ostatnio na Judasów kupował i mu się udało
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Chciałby zapytać osoby lepiej zorientowane. Czy to prawda, iż obecnie rzadko w którym Empiku można kupić bilety?
Kumpel też brał na Judasów i bez problemu, znajoma kupowała na kilka innych koncertów i żadnego failathorgal_30 pisze: ↑śr kwie 10, 2024 3:30 pm A propos biletów, ktoś kupował wlotki na alebilet? To taki polski odpowiednik ticketswapa.
Forum internetowe to poważna sprawa.
- blackcocker
- -#Moderator

W tych, w których czasem bywam raczej widuję za kasami tablice z biletami, podejrzewam, że je sprzedają.Piotr Lange pisze: ↑śr kwie 10, 2024 3:41 pm Chciałby zapytać osoby lepiej zorientowane. Czy to prawda, iż obecnie rzadko w którym Empiku można kupić bilety?
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Też ostatnio byłem w jednym i były te tabliczki. Wiadomo - najlepiej zadzwonić do konkretnego E i się dopytać.blackcocker pisze: ↑śr kwie 10, 2024 4:55 pmW tych, w których czasem bywam raczej widuję za kasami tablice z biletami, podejrzewam, że je sprzedają.Piotr Lange pisze: ↑śr kwie 10, 2024 3:41 pm Chciałby zapytać osoby lepiej zorientowane. Czy to prawda, iż obecnie rzadko w którym Empiku można kupić bilety?
www.MetalSide.pl
Kupowałem i sprzedawałem kilka razy przez alebilet. Wszystko było ok. Sprzedający otrzymuje pieniądze do 5 dni po wydarzeniu dlatego kupujący jest zabezpieczony.thorgal_30 pisze: ↑śr kwie 10, 2024 3:30 pm A propos biletów, ktoś kupował wlotki na alebilet? To taki polski odpowiednik ticketswapa.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dzięki, będę mieć na uwadze.gumbyy pisze: ↑śr kwie 10, 2024 5:13 pmTeż ostatnio byłem w jednym i były te tabliczki. Wiadomo - najlepiej zadzwonić do konkretnego E i się dopytać.blackcocker pisze: ↑śr kwie 10, 2024 4:55 pmW tych, w których czasem bywam raczej widuję za kasami tablice z biletami, podejrzewam, że je sprzedają.Piotr Lange pisze: ↑śr kwie 10, 2024 3:41 pm Chciałby zapytać osoby lepiej zorientowane. Czy to prawda, iż obecnie rzadko w którym Empiku można kupić bilety?
Mam do sprzedania dwa bilety na Bruce’a w Tallinnie - kosztowaly po 79.90€, ale chetnie oddam oba za 140€.
UP THE IRONS !!!
Dzisiejszy koncert Nicka Cave'a przejdzie do historii jako chyba największy burdel z serii zmiana danych na biletach
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Coś więcej?
Opowiem historię znajomego:
Kupił sobie bilet z drugiej ręki, nie zmieniał danych, okazało się że sprawdzali bardzo skrupulatnie, więc ochroniarz wysłał go do budki ze zmianą danych. Tam mu powiedzieli, że bez fizycznej obecności oryginalnego właściciela biletu nie ma opcji na przepisanie. Więc poszedł do innego wejścia z nadzieją, że może tam ochroniarze będą luźniejsi. Nie byli. Nagle po jakiejś godzinie pojawił się ktoś z obsługi (ludzi w podobnej sytuacji co kolega było wielu) i powiedział, że ogarnie. No i ogarnął tak, że jak ktoś miał przy sobie stówę to pracownicy budki łaskawie drukowali nowe bilety z nowymi danymi.
Kupił sobie bilet z drugiej ręki, nie zmieniał danych, okazało się że sprawdzali bardzo skrupulatnie, więc ochroniarz wysłał go do budki ze zmianą danych. Tam mu powiedzieli, że bez fizycznej obecności oryginalnego właściciela biletu nie ma opcji na przepisanie. Więc poszedł do innego wejścia z nadzieją, że może tam ochroniarze będą luźniejsi. Nie byli. Nagle po jakiejś godzinie pojawił się ktoś z obsługi (ludzi w podobnej sytuacji co kolega było wielu) i powiedział, że ogarnie. No i ogarnął tak, że jak ktoś miał przy sobie stówę to pracownicy budki łaskawie drukowali nowe bilety z nowymi danymi.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Rekiny biznesu. Sułtany profitu. Kto chodzi na koncerty, ten się w cyrku nie śmieje.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Chociaż podjął ryzyko i postawił się systemowi 
Mam 2 bilety do sprzedania na Apocalypticę, dzisiaj w KRK. Nie dam rady być, może ktoś jest chętny? Jak coś priv.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
- Shedao Shai
- -#Nomad

Kupiłem sobie bilety na Katy Perry w Pradze i było to z grubsza inne doświadczenie niż kupowanie na halówki Live Nation w Polsce.
Z jednej strony, ktoś tam zjebał na samym wstępie i o 10:00 pojawił się link... ale do tej samej podstrony na livenation.cz, dopiero po jakichś 10 minutach ogarnęli i podmienili na Ticketmastera xD, ale jak już to poprawili to szło bezproblemowo. Tak, nie wszystkie miejsca od razu weszły do sprzedaży, widać że zostawili sobie pewną pulę, ale to były tylnie trybuny. Chcesz kupić dobre miejsce = kupujesz, nie musisz się czaić przez następne dwa dni co kwadrans. Najtańsze miejsca to nie tylko ostatni rząd każdego sektora, który znika po 30 sekundach od startu sprzedaży. Martwiłem się, czy uda mi się ogarnąć wrzucenie do koszyka dwóch miejsc obok siebie, a poszło bez problemu za pierwszym razem. Płatność i cześć. Czyli po prostu tak, jak powinno to wyglądać. A nie struganie fikołów żeby łaskawy organizator ci pozwolił kupić bilet. Niby nic, ale jednak ujęło mnie to jak wszystko poszło bezproblemowo
Z jednej strony, ktoś tam zjebał na samym wstępie i o 10:00 pojawił się link... ale do tej samej podstrony na livenation.cz, dopiero po jakichś 10 minutach ogarnęli i podmienili na Ticketmastera xD, ale jak już to poprawili to szło bezproblemowo. Tak, nie wszystkie miejsca od razu weszły do sprzedaży, widać że zostawili sobie pewną pulę, ale to były tylnie trybuny. Chcesz kupić dobre miejsce = kupujesz, nie musisz się czaić przez następne dwa dni co kwadrans. Najtańsze miejsca to nie tylko ostatni rząd każdego sektora, który znika po 30 sekundach od startu sprzedaży. Martwiłem się, czy uda mi się ogarnąć wrzucenie do koszyka dwóch miejsc obok siebie, a poszło bez problemu za pierwszym razem. Płatność i cześć. Czyli po prostu tak, jak powinno to wyglądać. A nie struganie fikołów żeby łaskawy organizator ci pozwolił kupić bilet. Niby nic, ale jednak ujęło mnie to jak wszystko poszło bezproblemowo