13 października 2024 klub Stodoła, Warszawa
Przedsprzedaż Ticketmaster rozpocznie się w czwartek, 18 kwietnia o godz. 10:00
Sprzedaż ogólna rozpocznie się w piątek, 19 kwietnia 2024 o godz. 10:00 na Ticketmaster.pl oraz Live Nation Polska
Po sukcesie trzeciego solowego albumu “Lighthouse” wydanego w październiku zeszłego roku, Duff McKagan z radością ogłasza nadchodzącą trasę koncertową po Wielkiej Brytanii i Europie, która odbędzie się w październiku 2024 r. Seria koncertów rozpoczynających się w Dublinie będzie obejmować występy kultowego muzyka w piętnastu miastach w jedenastu krajach, ożywiając Lighthouse swoimi legendarnymi występami na żywo.
Duff McKagan komentuje, “At last! At last! See you all soon. #Lighthouse. Let's go!”.
Poprzednia jego wizyta w Stodole w 2018 roku była świetna, ale było tak z pół klubu ludzi. Liczę, że teraz będzie sold out.
13/10/2024 - Duff McKagan - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/10/2024 - Duff McKagan - Warszawa
Zapisane w kalendarzu. Ładny tydzień może się trafić: Nick Cave - Bryan Adams - Duff McKagan 
Ja na niedzielę mam już plany
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 4876
Duff daje super koncerty ,polecam ,Gunner z krwi i kości z niego 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
niech Duff przypomni se parę numerów Purpli czy Whitesnake i wpada na Gocław
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Koncert z gatunku "skoro był na miejscu, to można się było wybrać". Przyjemny amerykański rock do posłuchania, ważne, że publiczności (większej niż się spodziewałem - sold outu nie było, ale nie brakowało do niego dużo) i Duffowi się podobało, do tego stopnia, że wpadł nieplanowany bis w postaci "Falling Down". Niektórzy nawet znali tekst do "Tenderness", choć wiadomo, że największe poruszenie było na "You're Crazy" wiadomego zespołu
.
Nie żałuję, że byłem, choć mam nadzieję, że następnym razem Duffa będzie okazję zobaczyć już przy okazji promocji nowej płyty Gunsów
.
Tl;dr nic nie złapałem.
Nie żałuję, że byłem, choć mam nadzieję, że następnym razem Duffa będzie okazję zobaczyć już przy okazji promocji nowej płyty Gunsów
Tl;dr nic nie złapałem.