Nocny Kochanek - Polska 2025 (10 lecie - trasa klubowa)

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
manichean
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Nocny Kochanek - O jeden koncert za daleko 2023

Post autor: manichean »

Schizoid pisze: pn kwie 29, 2024 8:56 pm Chodzi o Fagatkę i te spermo-bezbeki z remizy OSP mogłyby tej damie najwyżej buty czyścić, a i to nie za darmo
Święte słowa. Te spermo-kuce nie mają podjazdu do geniuszu Królowej.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

O ja... co za żenująca i obleśna typiara. Rozumiem, że idolka nastolatków, a w Krakowie nawet trochę starszych.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Jaka to tragedia i żenada... Nie znam inspiracji tego utworu, mimo wszystko takie odmęty internetu mnie nie interesują... Ale tego tekstu chyba nawet po pijaku nie da się słuchać...
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Nocny Kochanek i słabe teksty? Nowe, nie znałem. Z ciekawości przesłuchałem i trochę się dziwię takiej reakcji ludzi którzy zjeździli za tym zespołem cały kraj. Fanem nie zostałem i już nigdy nie zostanę, ale żeby to było jakoś szczególnie żenujące na tle ich wcześniejszej twórczości?
Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Ja dalej nie wiem kto to jest poza tym że była gdzieś umoczona w tą akcję z jutuberami pedofilami? Czy coś źle kojarzę?
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Kojarzyłem tylko dokładnie tak samo i po sprawdzeniu okazuje się że to w zupełności wystarczyło - nigdy więcej patoriserczu!
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Ja też nie wiem, co to jest fagata, nawet nie sprawdzam :D

A co do utworu, śmiechłem ze dwa razy. Teledysk raczej nie zostanie moim fanem.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Lando pisze: wt kwie 30, 2024 6:38 am Jaka to tragedia i żenada... Nie znam inspiracji tego utworu, mimo wszystko takie odmęty internetu mnie nie interesują... Ale tego tekstu chyba nawet po pijaku nie da się słuchać...
Może zrobiliśmy się za starzy. :wink:

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

blackcocker pisze: wt kwie 30, 2024 8:49 am Ja dalej nie wiem kto to jest poza tym że była gdzieś umoczona w tą akcję z jutuberami pedofilami? Czy coś źle kojarzę?
A no był jakiś taki wątek, ale w sumie kogo on obchodzi. Przede wszystkim Fagata rozwija nieźle prosperującą karierę muzyczną i niedawno zaczęła zajmować się też swego rodzaju modelingiem. Przedsiębiorcza dziewczyna.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Nocny Kochanek - Plenery 2024

Post autor: krusejder »

daty plenerów na 2024:

02.05 - Zawoja - Rajd Politechniki Krakowskiej
16.05 - Kraków - Juwenalia Krakowskie
23.05 - Wrocław - Juwenalia #WrocławRazem
24.05 - Olsztyn - Kortowiada
25.05 - Sokołów Podlaski - Motoserce Park’n’Roll
01.06 - Dąbrowa Górnicza - Święto Miasta
08.06 - Kostrzyn nad Odrą - Święto Miasta
15.06 - Poznań - Pyrkon
22.06 - Starogard Gdański - Święto Miasta
23.06 - Bytom - Święto Miasta
29.06 - Krapkowice - Święto Miasta
30.06 - Kartuzy - Truskawkobranie
12.07 - Sandomierz - Święto Miasta
13.07 - Wiązownica - Zlot Motocyklowy
03.08 - Białka Tatrzańska - HuntRun
10.08 - Gdańsk - Festiwal Rockowizna
23.08 - Żywiec - MotoRock Festiwal
24.08 - Poznań - Festiwal Rockowizna
30.08 - Kraków - Festiwal Rockowizna
31.08 - Wrocław - Legendy Rocka
13.09 - Bydgoszcz - Fabryka Lloyda
14.09 - Warszawa - Letnia Scena Progresji
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz
-#Administrator
-#Administrator

johnny_o pisze: wt kwie 30, 2024 8:00 am Nocny Kochanek i słabe teksty? Nowe, nie znałem. Z ciekawości przesłuchałem i trochę się dziwię takiej reakcji ludzi którzy zjeździli za tym zespołem cały kraj. Fanem nie zostałem i już nigdy nie zostanę, ale żeby to było jakoś szczególnie żenujące na tle ich wcześniejszej twórczości?
Nie no, ja często broniłem tekstów chłopaków (zwłaszcza tych z pierwszych płyt), bo znajdowałem tam liczne nawiązania do mojej własnej licealnej i studenckiej rzeczywistości (jestem trochę starszy od chłopaków). Krytykowałem wtedy, gdy uważałem, że robią się niesmaczne.

To co zaproponowali teraz to jakieś straszne gówno. Szkoda, zwłaszcza, że poprzedni numer (Dariusz) miał naprawdę niezły tekst, fajnie opisujący rzeczywistą sytuację.

pz
-#Administrator
-#Administrator

(pierwszy akapit, jako część wspólną wrzucam do obu relacji w identycznym brzmieniu :))

Wczoraj wybraliśmy się całą rodziną do Bydgoszczy na zestaw Turbo + NK w ruinach Fabryki Lloyda. W zasadzie nie w ruinach, a na placu obok spalonego budynku. Pogoda średnio dopisała, więc zamiast uczciwej metalowej stylówy trzeba było założyć ocieplacze lub kurtki. Na scenie też raczej chłodnawo, bo większość muzyków również wystąpiła w długich rękawach. Na obu koncertach dźwięk mógłby być lepszy, ale za każdym razem staliśmy niedaleko głośników, więc mogło to mieć wpływ na odbiór. Organizacyjnie spoko. Miejsce na mini parkingu się znalazło, wejście sprawne, było jakieś żarcie i picie - drogie jak to w klubie. Zebrało się całkiem sporo ludzi, chociaż na tym placu weszłoby i więcej. Nie było jakiegoś przesadnego ścisku, a zabawa kulturalna. Na NK pojawiło się jakieś małe pogo, ale ludzie bawili się we własnym gronie. Nie było też widać chamskiego przepychania. Na obu koncertach ludzie śpiewali (na NK jednak zdecydowanie głośniej :)) i się bawili.

Nie byłem w tym roku na żadnym plenerze NK, ani nie przeglądałem setlist, więc trochę mnie zaskoczyli. Zagrali sporo staroci, w tym bardzo dawno przeze mnie nie słyszanych na żywo: Dżentelmenów i Diabła z Piekła. Z najnowszej (jeszcze) płyty wpadł tylko Most i Cudzesy, a nielubianych przeze mnie, uwielbiane przez publiczność Kebab i Koń. W efekcie muszę przyznać, że set mi się podobał i poważnie zastanawiam się czy w niedzielę nie wybrać się do Progresji :) Forma zespołu dobra, brzmiało lepiej niż grające wcześniej Turbo, chociaż w okolicy głośnika było trochę za głośno i efekty tego było słychać. Było trochę piro (dobrze pasowało do spalonego dachu klubu :lol:), a na koniec naśmiecili konfetti. Z nowości dla mnie, to chłopaki mają m.in. płachtę ze smokami i gołymi babami, więc trochę rozczarowujące, że tego numeru nie było w secie.

Setlista zebrana przez małżonkę z konsolty, jedna córka zebrała kostkę Artura w tłumie, a druga dostała kostkę od Arka podczas przybijania piąteczki. Ja bez zdobyczy :)

Awatar użytkownika
blackcocker
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: blackcocker »

Na wczorajszym gigu w Progresji odbyła się premiera dwóch nowych kawałków o poetyckich tytułach "Wódeczka" i "Cycki Kebab Amarena", z czego wg amerykańskiego portalu, ten drugi został zagrany dwukrotnie :lol: studenci przestali przychodzić na koncerty i trzeba było się rzucić na takie tytuły, czy wszystko po staremu? :D
#blackcocker2023

Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.

07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)

***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Autentycznie obrzydliwa kapela

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 8263

Post autor: Deleted User 8263 »

CYCKIIII hahahaha jak zwykle celnie z humorkiem yeah oby byli za rok na WOODSTOCKU!
Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: pinio »

Wódeczkaaaaa fajna, Cycki takie sobie. Koncert ok, ludzie śpiewali i bawili się na całego, choć - jak dla mnie - za dużo pogo i szczeniactwa. Zespół technicznie bez pudła, momentami Sokołowski pokazał, że głos ma lepszy niż pokazuje, ale wyraźnie się oszczędzał. Set fajny, skoczny, zwłaszcza Diabeł i Dziabnięty. Dobra zabawa.
Minus (duży) - prowokacja do ściany śmierci. Ciężka głupota zagrażająca urazami. Nie rozumiem, nie akceptuję.
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem

Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy

Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

Dzosef pisze: śr wrz 18, 2024 9:54 am CYCKIIII hahahaha jak zwykle celnie z humorkiem yeah oby byli za rok na WOODSTOCKU!
Nie wiem jak ktoś może mieć więcej niż 18 lat i dobrze bawić się do takich utworów i tekstów. Godność i rozum człowieka by mi nie pozwolił.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
pinio
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: pinio »

Kevin18 pisze: pt wrz 20, 2024 11:21 am
Dzosef pisze: śr wrz 18, 2024 9:54 am CYCKIIII hahahaha jak zwykle celnie z humorkiem yeah oby byli za rok na WOODSTOCKU!
Nie wiem jak ktoś może mieć więcej niż 18 lat i dobrze bawić się do takich utworów i tekstów. Godność i rozum człowieka by mi nie pozwolił.
Ja prdl ... znowu dyskusja o indywidualnej dziurze w d....
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem

Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy

Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Re: Nocny Kochanek - 10 koncertów na 10 lecie 2025

Post autor: mic7 »

W 2025 roku świętujemy jubileusz! Zagramy dziesięć koncertów na dziesięć lat!
Spróbujemy zagrać koncerty jeszcze większe niż do tej pory!
Liczymy na Was, że pomożecie nam spełnić marzenia, a my odwdzięczymy się i zagramy na więcej niż 30%!
Pokażmy światu, że Hewi Metal ma się dobrze i nie tylko rapsy i popy w Polsce mogą grać duże koncerty!
Kurde!
28.02.2025 - ŁÓDŹ - SPORT ARENA
01.03.2025 - LUBLIN - TARGI LUBLIN
08.03.2025 - GDAŃSK - HALA OLIVIA
14.03.2025 - KRAKÓW - TAURON ARENA KRAKÓW
15.03.2025 - KATOWICE - MCK (HALA B)
22.03.2025 - WROCŁAW - HALA ORBITA
28.03.2025 - RZESZÓW - G2 ARENA
29.03.2025 - WARSZAWA - EXPO XXI (HALA 1)
04.04.2025 - POZNAŃ - MTP (HALA 4)
11.04.2025 - SKARŻYSKO-KAMIENNA - KLUB SEMAFOR
BILETY: https://bit.ly/10_NA_10_BILETY

Ps Pierwszy post zaktualizowany
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Nocny Kochanek - 10 koncertów na 10 lecie 2025

No, w tym Semaforze to będą pewnie tysiące ludzi :lol:

Reszta ambitnie.

ODPOWIEDZ