kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8479
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Wszystkie studyjne płyty Thirty Seconds to Mars - nie wiem kiedy będę miał czas posłuchać, zresztą jeszcze ich nie mam w domu, ale liczę, że po koncercie Kings of Leon (i może nawet Kravitza) skompletuje kolejne 2 dyskografie.
-
Deleted User 8479
16-18 maja giełda płyt w M1 Kraków - polecam
-
Deleted User 8479
Jessie Ware - Glasshouse, reszta mi się tak nie podoba, by kupić. Jeszcze ostatnią posłucham z zeszłego roku, to najwyżej dokupię.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Z ostatnich zakupów:
trzy pierwsze SBB na SACD
Agusa - Noir
The Tangent - To Follow Polaris
Accept - Humanoid
Elephant9 - Mythical River
Piotr Schmidt International Sextet - Hearsay
trzy pierwsze SBB na SACD
Agusa - Noir
The Tangent - To Follow Polaris
Accept - Humanoid
Elephant9 - Mythical River
Piotr Schmidt International Sextet - Hearsay
-
Deleted User 4876
Plus z wypadu na Bossa jest taki, że w praskim second handzie udało się w normalnej cenie nabyć Anthrax Volume 8 i Stomp 442 - na allegro jak latały to w brzydkich cenach. A tu po 240 kuron za sztukę to przyzwoita cena.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Fajna pamiątka i dobra cena, gratki.
-
Deleted User 8479
Wszystkie studyjne płyty My Chemical Romance (poza debiutem) wkręcamy się 
-
Deleted User 8514
Gdzie obecnie kupujecie fizyczne nowe krążki?
- Metalophil
- -#Moonchild

Jedynka Pokolgep, nówka nieśmigana. Przywiozłem z Węgier i mam dwie sztuki na sprzedaż. Może ktoś z Was będzie zainteresowany: https://allegrolokalnie.pl/oferta/pokol ... tal-cd-2v2
-
Deleted User 5490
Allegro, Discogs, Fan.pl
- Metalophil
- -#Moonchild

Sprzedaję Ossian - Femzene, nieużywane CD: https://allegro.pl/oferta/ossian-femzene-cd-16271388153
- Metalophil
- -#Moonchild

UWAGA! Okazja! Oszalałem
i sprzedaję oficjalny t-shirt Pokolgep z grafiką z albumu "Ejszakai Bevetes", ze sklepu Hammer Records: https://allegro.pl/oferta/pokolgep-ejsz ... 6304217358
- Metalophil
- -#Moonchild

Cały czas na sprzedaż oryginalny t-shirt Pokolgep https://allegrolokalnie.pl/oferta/pokol ... s-tshirt-l
Darmowa wysyłka, jak ktoś ma Allegro Smart.
Wszystko inne co wystawiałem już się sprzedało
Darmowa wysyłka, jak ktoś ma Allegro Smart.
Wszystko inne co wystawiałem już się sprzedało
dawno mnie nie było, od lutego wpadło:
-
Deleted User 8540
Jakby ktoś chciał ode mnie kupić jakieś płyty, rzadkie wydania przeważnie w idealnym stanie, to zapraszam nie chce mi się robić spisu, sporo rzeczy już sprzedałem, mam troche kostek/autografów/pałeczek też, chce sprzedać prawie wszystko. Pisać na priv, możecie mi napisać jaki zespół Was interesuje, to powiem, czy coś mam i jakie wydanie itd.
- blackcocker
- -#Moderator

Uważam, że jednak powinieneś takie ogłoszenie wrzucać z listą, a nie wymagać od innych, że będą się ciebie prosić o informację czy masz czy nie masz. Nie napisałeś nawet jakie gatunki i formaty masz do sprzedania. Trochę szacunku do czasu innychDeath_is_near pisze: ↑czw paź 03, 2024 3:21 am Jakby ktoś chciał ode mnie kupić jakieś płyty, rzadkie wydania przeważnie w idealnym stanie, to zapraszam nie chce mi się robić spisu, sporo rzeczy już sprzedałem, mam troche kostek/autografów/pałeczek też, chce sprzedać prawie wszystko. Pisać na priv, możecie mi napisać jaki zespół Was interesuje, to powiem, czy coś mam i jakie wydanie itd.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
paulek
- -#Lord of the flies

dużo fajnych, Eloy dla mnie najlepszy w ich dyskografii, to które wydanie?Geri666 pisze: ↑śr paź 02, 2024 10:08 pm dawno mnie nie było, od lutego wpadło:
Screenshot 2024-10-02 at 22-04-51 My Collection - Discogs.png
Screenshot 2024-10-02 at 22-06-08 My Collection - Discogs.pngScreenshot 2024-10-02 at 22-08-34 My Collection - Discogs.pngScreenshot 2024-10-02 at 22-08-25 My Collection - Discogs.png
Invader... daj listę co tam masz do sprzedaniaDeath_is_near pisze: ↑czw paź 03, 2024 3:21 am Jakby ktoś chciał ode mnie kupić jakieś płyty, rzadkie wydania przeważnie w idealnym stanie, to zapraszam nie chce mi się robić spisu, sporo rzeczy już sprzedałem, mam troche kostek/autografów/pałeczek też, chce sprzedać prawie wszystko. Pisać na priv, możecie mi napisać jaki zespół Was interesuje, to powiem, czy coś mam i jakie wydanie itd.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8540
Ogólnie dużo zespołów, które słucham, przeważnie prawie całe dyskografie, troche już sprzedalem. Głównie Cd i Kasety, winyle na razie zostawiam. Nie sprzedaje tylko Dream Theater i A7X. A tak to mam Rush, Genesis, Pink Floyd, Marillion, Satriani, Cynic - no wiecie czego słucham, Chylińska itd, Yes, Muse, troche Coldplay zbyt dużo by wymieniać, Iron Maiden też oczywiście. Wydania z 98 roku przeważnie.gumbyy pisze: ↑czw paź 03, 2024 5:45 pmInvader... daj listę co tam masz do sprzedaniaDeath_is_near pisze: ↑czw paź 03, 2024 3:21 am Jakby ktoś chciał ode mnie kupić jakieś płyty, rzadkie wydania przeważnie w idealnym stanie, to zapraszam nie chce mi się robić spisu, sporo rzeczy już sprzedałem, mam troche kostek/autografów/pałeczek też, chce sprzedać prawie wszystko. Pisać na priv, możecie mi napisać jaki zespół Was interesuje, to powiem, czy coś mam i jakie wydanie itd.![]()