Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Znalazłem ten komentarz. Co za debilizm
+ typowe jęczenie na niewdzięczną, krytykującą publikę, no przez nas ten festiwal się kończy
Lato mają luzne, myślę że spokojnie byłoby to do zrobienia. Fest tydzień wczesniej i Opeth może wpaść po Rockwave w Atenach. Jeden dzień na metalowo, drugi na dziadkowo, Opeth jeszcze ma teraz set by request co jest fajnym magnesem marketingowym, chwile ich w Polsce nie było. Tylko no niestety to trzeba pomyslec, a nie być najmądrzejszym.Jeszcze ten komentarz o Opeth... z dobrego źródła wiem, że Opeth po prostu postawiło zaporową stawkę, co nie dziwi jak mają całe lato zabookowane, a nagle w styczniu/lutym organizator się budzi na lipiec.
Oczywiście, że tak. Wiesz mi chodziło o to, że jeśli organizator zgłasza się po headlinera w lutym, a impreza jest w lipcu to już mniej więcej wiesz, z kim masz do czynienia. Powiedzmy, że niech Opeth ma stawkę rzędu 60 tysięcy euro. Wtedy wołasz te powiedzmy 20-30 tysięcy euro więcej, a może go odstraszysz, a może się zgodzi w razie czego sakwa jest i sztuka jest. A to, że jest to magnes i ludzie by przyszli to jest bardziej niż pewne.Lato mają luzne, myślę że spokojnie byłoby to do zrobienia. Fest tydzień wczesniej i Opeth może wpaść po Rockwave w Atenach. Jeden dzień na metalowo, drugi na dziadkowo, Opeth jeszcze ma teraz set by request co jest fajnym magnesem marketingowym, chwile ich w Polsce nie było. Tylko no niestety to trzeba pomyslec, a nie być najmądrzejszym.Jeszcze ten komentarz o Opeth... z dobrego źródła wiem, że Opeth po prostu postawiło zaporową stawkę, co nie dziwi jak mają całe lato zabookowane, a nagle w styczniu/lutym organizator się budzi na lipiec.
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: blackcocker i 2 gości