http://www.metalheart.pl/show_interview.php?id=54
On na prawde nie lubi Steve`a
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

to mnie rozwalilo na samym poczatkuPaul pisze: ja nie śpiewam z manierą Bruce’a, nie jestem pieprzonym kolesiem z jakiejś metalowej opery
Paul pisze:Samych Maiden mam ze dwie płyty...zgadnij które! A potem to olałem...wiesz wkroczyłem w mocniejsze, hardcorowe klimaty...każda muza ma swój czas!
....i w tym jest tego pewien urok... bardzo możliwe, że na pokaz , ale Paul jest taka troche osobapoison-girl pisze: ten koles dochodzi juz chyba pod piedziesiatke a sie zachowuje jakby stale mial 18 lat

A skąd wiesz jaka to jest osobaS1MON pisze:....i w tym jest tego pewien urok... bardzo możliwe, że na pokaz , ale Paul jest taka troche osobapoison-girl pisze: ten koles dochodzi juz chyba pod piedziesiatke a sie zachowuje jakby stale mial 18 lat![]()
:beer
uwielbiam Paula, dzięki za ten wywiad, ja też chcę taki być jak dorosnę, taki luzacki - wypasS1MON pisze:ja chyba Paul`a stawiam na drugim miejscupodobało mi sie to co robil (jesli chodzi o muze) , ale nie znam za bardzo jego solowych dokonan
a, że byl troche "inny"
axl tez byl "inny" a niektorzy ludzie szaleja za takimi
wyraza jakas swoja opinie, wolno mu , racja , że bez szacunku w sumie, ale cóż

Lepiej bym tego ująć nie potrafiłJa nigdy nie lubiłem Paula totalny świr. Nie lubie jego muzyki.
Dużo bardziej wolę Blaze jeśli chodzi o byłych wokalistów to Blaze jest super
albo punkoweCubeX pisze:Grunt, że rock'and'rollowe.