Wywiad z Paul`em

Solowe dokonania byłych i obecnych członków Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Łukasz Bąk
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Wywiad z Paul`em

Post autor: Łukasz Bąk »

Pod tym linkiem znajdziecie wywiada z Paul`em dla MetalHeart
http://www.metalheart.pl/show_interview.php?id=54

On na prawde nie lubi Steve`a :D
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Re: Wywiad z Paul`em

Post autor: Ancient Mariner »

" Poza tym jak wiesz to zespół Steve’ a – kurwa jak ja nie znoszę tego kolesia..."
"z Maiden wspólnie na scenie – brzmi to lekko absurdalnie....zresztą, kto wie?? Lubię kolesi, ale...pieprzyć ich! "
"Uff – uniosłem się nieco :) ...bardziej niż Blaira pieprzę tylko Steve’a Harrisa :)! "
"Czasem spotykaliśmy się przy takiej czy innej okazji, raczej przypadkowo...i wiesz – zwykła wymiana uprzejmości, większość z nich to fajni goście!"

godna podziwu "konsekwencja" :lol:
brazylijski muzulmanin z Lonynu :D
Deleted User 622

Post autor: Deleted User 622 »

Oprócz tego że jest "pieprzonym świrem" to chyba jeszcze bajkopisarzem, ale lubie jego muzę :beer Fajny wywiad.
Tazbir
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Tazbir »

Straszny kretyn z tego Paula......nic dodać nic ująć...tak nie konsekwencja...Wyjątkowy idiota...hmmmmmm głos ma fajn....ale człowiek z niego porąbany
One fast bullet one way ticket out of here
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

on chyba robi to na pokaz zeby udowodnic calemu swiatu ze nie zaluje tego ze zostal wykopany z Maiden
Kostek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Kostek »

Ja nigdy nie lubiłem Paula totalny świr.Nie lubie jego muzyki.
Dużo bardziej wole Blaze jeśli chodzi o byłych wokalistów to Blaze jest super :solo
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

ja chyba Paul`a stawiam na drugim miejscu :) podobało mi sie to co robil (jesli chodzi o muze) , ale nie znam za bardzo jego solowych dokonan :) a, że byl troche "inny" :) axl tez byl "inny" a niektorzy ludzie szaleja za takimi :wink: wyraza jakas swoja opinie, wolno mu , racja , że bez szacunku w sumie, ale cóż :wink:
BeBe
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BeBe »

Śpiewa fajnie, gada bzdury :roll: :P
poison-girl
-#Invader
-#Invader

Post autor: poison-girl »

Paul pisze: ja nie śpiewam z manierą Bruce’a, nie jestem pieprzonym kolesiem z jakiejś metalowej opery
to mnie rozwalilo na samym poczatku

dalej bylo coraz lepiej

Paul pisze:Samych Maiden mam ze dwie płyty...zgadnij które! A potem to olałem...wiesz wkroczyłem w mocniejsze, hardcorowe klimaty...każda muza ma swój czas!
:lol:

uhhhhhhhhhhhh
przyznam szczerze ze mnie ten wywiad zmeczyl

ten koles dochodzi juz chyba pod piedziesiatke a sie zachowuje jakby stale mial 18 lat
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

poison-girl pisze: ten koles dochodzi juz chyba pod piedziesiatke a sie zachowuje jakby stale mial 18 lat
....i w tym jest tego pewien urok... bardzo możliwe, że na pokaz , ale Paul jest taka troche osoba :D :wink: :beer
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

S1MON pisze:
poison-girl pisze: ten koles dochodzi juz chyba pod piedziesiatke a sie zachowuje jakby stale mial 18 lat
....i w tym jest tego pewien urok... bardzo możliwe, że na pokaz , ale Paul jest taka troche osoba :D :wink: :beer
A skąd wiesz jaka to jest osoba :?: ;)
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

S1MON pisze:ja chyba Paul`a stawiam na drugim miejscu :) podobało mi sie to co robil (jesli chodzi o muze) , ale nie znam za bardzo jego solowych dokonan :) a, że byl troche "inny" :) axl tez byl "inny" a niektorzy ludzie szaleja za takimi :wink: wyraza jakas swoja opinie, wolno mu , racja , że bez szacunku w sumie, ale cóż :wink:
uwielbiam Paula, dzięki za ten wywiad, ja też chcę taki być jak dorosnę, taki luzacki - wypas :D brawo Paul :D
Awatar użytkownika
Łukasz Bąk
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Łukasz Bąk »

Prosze bardzo :D Lużnym można być, ale bez przesady jednak:) Wg mnie Paul troszkę przesada z tym swoim luzakowaniem. Choć faktycznie jest w tym jego urok...
paulek
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: paulek »

Ja nigdy nie lubiłem Paula totalny świr. Nie lubie jego muzyki.
Dużo bardziej wolę Blaze jeśli chodzi o byłych wokalistów to Blaze jest super
Lepiej bym tego ująć nie potrafił :lol:
Siwy
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Siwy »

wywiad na bardzo wysokim poziomie :D
wydaje mi sie ze troche go podkoloryzowali, ale...

solowych dokonan Paula nie slyszalem takze o tym nic nie moge powiedziec ale w Maidenach zrobil kupe dobrej roboty.

wylecial bo jest szlaufem, co pokazal w wywiadzie i co pokazala biografia.

ale koles jest smieszny i fajny ma glos
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Nie rozumiem w ogóle, dlaczego ten wywiad wywołał u niektórych z Was tak drastyczne oceny. To czego się spodziewaliście po "rock'and'rollowcu"?
Jego sposób bycia i wypowiadania się to moim zdaniem zupełny standard pewnego rodzaju muzyków (tylko określonego gatunku, nie wszystkich!), idealnie pasujący do wizerunku tego goscia. Klnie jak szewc, poija whiskey przy wywiadzie, jak kogoś nie lubi - mówi o tym głośno, itd. Luzik. On po prostu taki jest. Czy to szczere, czy pozowane - nieważne. Grunt, że rock'and'rollowe. Taki dodatek do muzy. Nie ma się czym podniecać.
A że "nadaje" na Steva? Każdy z Was powinien mieć swoje zdanie na Jego temat i nie musi go weryfikować na podstawie opinii Paula, nie?
A kończąc ten wywód - na mnie wywiad ten zadziałał bardzo "promocyjnie", co oznacza, że mam chetkę na posłuchanie paru drapieżnych, rock'and'rollowych kawałków w jego wykonaniu. Taki fajny klimat złapałem. Nie agresji, jak niektórzy czytelnicy, wyżej opisujący swoje wrażenia, ale raczej totalnego luzu. Po to są m.in. muzycy, jak dla mnie, he,he. I po to są takie wywiady, by jasno sprecyzować z kim ma się do czynienia.
Thorwald
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Thorwald »

CubeX pisze:Grunt, że rock'and'rollowe.
albo punkowe :roll:
ODPOWIEDZ