Bruce Springsteen - Europa 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Springsteen - Europa 2024
Walić koncert . Dzisiaj finał MŚ w hokeju w Pradze. Jest impreza. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Na miejscu thorgala bym zaliczył 
Jechałem praskim metrem z kibicami wracającymi z meczu. Cały wagon się trząsł, po tym jak ktoś zaintonował przyśpiewkę "kto nie skacze".
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 4876
Nie no ze wszystkich sportów zespołowych hokeja nie trawię najbardziej. Jak większość z was wie to ja jestem opóźniony i nie nadążam śledzić krążka
Co do odwołanego gigu, no przykro w huj, jeszcze ja zawsze ścinam koszty i biorę non-refundable noclegi, a siedzieć w Pradze do środy to średnio tak :/ Bywa. Życie. A niech mi kuwa Boss Sztokholm anuluje bona Wembley będzie się musiał wykurować. Tylko w Szwecji lipa bo tylko dzień przed wbijam, więc numer pewnie 666
Było prawilnie robić Pendragona w Zabrzu...eh
Ja mam nadzieję, że nie przeniosą mi tego koncertu na 5 sierpnia, bo niedawno kupiłem bilety na kredki we Wrocku. To już bym wolał 2025 chyba xD (no chyba, ze znajdę kogoś kto by ode mnie te kredki odkupił w A2) Na razie wszystko wróżenie z fusów...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
NIe wybierałem się do Pragi, ale wspołczuje sytuacji... Na plus tylko że dali znać trochę wcześniej niż przed samym koncertem, więc można uniknąć niepotrzebnej podróży. Pamiętam, że czeskie LN bardzo szybko oddawało hajs jak odwołali mi koncert Pearl Jam w 2022. Tu pewnie podobnie ogarną.
https://www.last.fm/user/kamooo
Piszę troszkę na bloodbrothers poland, polskim fanklubie Bossa i tam raczej większość userów jest mocno sceptyczna co do tego "przełożenia". Dominuje przekonanie, że za jakiś czas ogłoszą anulowanie tych koncertów i tyle z tego będzie. Co sądzicie?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

To są tylko spekulacje i plotki. W grze jest duża forsa i wątpię żeby ot tak sobie ją odpuszczono. Osobiście nastawiam się na datę w 2025.
- blackcocker
- -#Moderator

Jeśli ktoś jedzie autem... Może. Ale co z zakwaterowaniem, którego na dzień przed zarezerwowanym terminem nawet z opcją bezpłatnego odwołania, już się bezpłatnie nie odwoła. W przypadku niesamochodowych osób (jak ja czy Sardi) dochodzi kwestia kupionych biletów lotniczych, których się nie zwróci, a Flix na tak krótko przed wyjazdem też tnie cholernie zwracaną kwotę... Podróży może niepotrzebnej można uniknąć, ale koszty już poniesione i za to nikt pieniędzy nie odda, dlatego trzeba jechać i cieszyć się Pragą
A dodatkowo Stevie napisał na X, że jednak się nie pojawi w HRC...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Może i lepiej., bo te zjeby z kolejki rozniosłyby te budę.
My samochodem, ale przyjechaliśmy w niedzielę, więc też pozwiedzamy.
My samochodem, ale przyjechaliśmy w niedzielę, więc też pozwiedzamy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja miałem zabukowany wyjazd z "Wyjazdownią" z tego co wiem, miały jechać dwa autobusy. Organizatorzy poinformowali mnie tylko, że bilet autokarowy pozostaje ważny na nowy termin koncertu...
Od kiedy wprowadzili takie porządki?? Zaledwie 2 miesiące temu wracałem z Ostrawy z UDO, odwolałem na 2h przed wyjazdem i mi całą kwotę na roczny voucher przelało (co jest pewną niedogodnością, ale zwykle się jakoś wykorzysta).blackcocker pisze: ↑pn maja 27, 2024 9:01 am Flix na tak krótko przed wyjazdem też tnie cholernie zwracaną kwotę...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

To ciekawe, w ichniejszej polityce zwrotów widnieje taka tabelka:
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Na wołczery to zwracają, gorzej jak chcesz kasę nie wołczer. Kiedyś mi oddawali chyba z 2 miesiące kasę. W końcu oddali, bo nie ja odwołałem autobus, tylko oni odwołali mój kurs informując mnie o tym kilka godzin przed wyjazdem.
Drobnym druczkiem @Blackcocker
https://www.flixbus.pl/uslugi/anulowani ... anulowania
W przypadku biletów kupionych w złotówkach lub koronach czeskich również obowiązuje polityka zwrotu w wysokości 100%.
W przypadku biletów kupionych w złotówkach lub koronach czeskich również obowiązuje polityka zwrotu w wysokości 100%.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- blackcocker
- -#Moderator

Rzeczywiście, jednak brak mi było cierpliwości do doczytywania tegokrusejder pisze: ↑pn maja 27, 2024 11:58 am Drobnym druczkiem @Blackcocker
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
- johnny_o
Nie zdarzyło mi się odwoływać Flixa, ale raz jak na parę dni przed odwołali to mogłem bez dopłaty zamienić na wcześniejszy i droższy przejazd, a za drugim razem jak na ostatnią chwilę musiałem przebukować na wcześniejsze połączenie to nawet zwrócili różnicę w voucherze.
Podobno ludzie, którzy mieli bilety na Mediolan dostali info, ze live nation ma czas podać nowe daty do 20 lipca xD Zanosi się na grę na czas i pewnie odwołanie 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Odwołałem w kwietniu Flixa do Wawy w dniu wyjazdu (piątek), w poniedziałek kasa była na koncie - 100% 
- johnny_o
Zaciekawiony wlazłem na stronę Blood Brothers Poland, a tam zdjęcie Bossa a la Louis C.K., z Warszawy 1997. Przypomniało mi się niedawne wcielenie Woody'ego Allena