Bruce Dickinson live 2024 - setlista - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Re: Bruce Dickinson live 2024 - setlista - dyskusja
Ma ktoś może bilet na jutrzejszy gig w Nottingham
i chce się go pozbyć? XD
i chce się go pozbyć? XD
Dzosef, ratuj 
-
Deleted User 8263
- Sun Quench
- -#Trooper

Resurrection Men na żywo wymiata, O2 Kentish Town raczej za mała na taką gwiazdę, ścisk był straszny bo z biletami na balkon można było iść bez problemu pod scenę a ta sala ma to do siebie że dużo ludzi napiera bokami a potem nie ma się gdzie zatrzymać i podziać, Chris Declercq klasa
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Czytałem o tym, O2 KT ma pojemność do 2500, Bruce ma wrócić na trasę po UK do innych miast i na większe obiekty, Sądzę, że w Londynie takie Brixton Academy czy Hammersmith Odeon by zapełnił.
- Sun Quench
- -#Trooper

Coś tam BD mówił na koncercie wczoraj że o2 KT za mała, chciał Brixton Academy ale w remoncie i będzie trasa w przyszłym roku, no trzymam za słowo a połowa obecnego setu to jednak nudy, fajnie na żywo wszystko wychodzi ale da się z tego dorobku coć więcej wycisnąć,
-
Deleted User 8263
Tez uważam że ten srodek zawodzi i nie tylko przez frankesteina
Jedzie ktoś do Budapesztu i wraca od razu po koncercie?
Paryż wczoraj - mega koncert w mega miejscu. 2h magii na scenie. Pod koniec Bruce się rozkaszlał i musiał zmienić refren Aquariusa na dużo niższej zaśpiewany (co wyszło całkiem fajnie widzieć jak szybko podjął taką decyzję).
Set z Jerusalem więc jestem happy.
Z nowych kawałków najlepiej sprawdza się Ragnarok i za nim Resurec. Man.
Z hitów - Chemical
Refren Accident całkiem głośno zaśpiewany przez publikę -filmik (ogólnie wszyscy wokół znali słowa).
Bruce gadał i gadał tylko ze po francusku
Koncert był nagrywany + mikrofony na publiczność - Bruce Dickinson - Accident of Birth | Live - Paris 2024 |
https://youtu.be/KKU91kmDTqI
Z hitów - Chemical
Refren Accident całkiem głośno zaśpiewany przez publikę -filmik (ogólnie wszyscy wokół znali słowa).
Koncert był nagrywany + mikrofony na publiczność - Bruce Dickinson - Accident of Birth | Live - Paris 2024 |
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Czyli powinniśmy dostać koncertowe Blu-R i pewnie album! Już się cieszę.remi pisze: ↑pn maja 27, 2024 12:24 pm Paryż wczoraj - mega koncert w mega miejscu. 2h magii na scenie. Pod koniec Bruce się rozkaszlał i musiał zmienić refren Aquariusa na dużo niższej zaśpiewany (co wyszło całkiem fajnie widzieć jak szybko podjął taką decyzję).
Z hitów - Chemical
Kto w ogóle w Budapeszcie będzie ostatecznie?
Forum internetowe to poważna sprawa.
mam być. Ostatecznie.
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Ekipa gdańska, o ile nic po drodze nie wyskoczy - 1111 km... Jedziemy na parę dni, póki Węgry jeszcze są w UE 
Sprawdziłem gdzie jest ta Babra Negra Red Stage - OMG - Bruce chyba zechciał ścigać się ze Stefanem/Lionem w kategorii "najbardziej chujowa miejscówka w obskurnym miejscu na industrialnym wypizdowiu."
M.
Sprawdziłem gdzie jest ta Babra Negra Red Stage - OMG - Bruce chyba zechciał ścigać się ze Stefanem/Lionem w kategorii "najbardziej chujowa miejscówka w obskurnym miejscu na industrialnym wypizdowiu."
M.
Zaiste, śpieszcie się... Myślałem że Kamienna nie do pobicia 
-
Deleted User 8263
Bedzie z Sao Paulo live album, cała brazylia byla nagrywanaPiotr Lange pisze: ↑pn maja 27, 2024 1:40 pmCzyli powinniśmy dostać koncertowe Blu-R i pewnie album! Już się cieszę.remi pisze: ↑pn maja 27, 2024 12:24 pm Paryż wczoraj - mega koncert w mega miejscu. 2h magii na scenie. Pod koniec Bruce się rozkaszlał i musiał zmienić refren Aquariusa na dużo niższej zaśpiewany (co wyszło całkiem fajnie widzieć jak szybko podjął taką decyzję).
Z hitów - Chemical
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

O kurczę, to chyba jeszcze lepiej.Dzosef pisze: ↑pn maja 27, 2024 7:00 pmBedzie z Sao Paulo live album, cała brazylia byla nagrywanaPiotr Lange pisze: ↑pn maja 27, 2024 1:40 pmCzyli powinniśmy dostać koncertowe Blu-R i pewnie album! Już się cieszę.remi pisze: ↑pn maja 27, 2024 12:24 pm Paryż wczoraj - mega koncert w mega miejscu. 2h magii na scenie. Pod koniec Bruce się rozkaszlał i musiał zmienić refren Aquariusa na dużo niższej zaśpiewany (co wyszło całkiem fajnie widzieć jak szybko podjął taką decyzję).
Z hitów - Chemical
Nikt nie wraca autem od razu po sztuce?
SCREAM FOR ME BUDAPEST !!
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Widzę że po Paryżu Book of Thel dostało wrotki z setu i nic w jego miejsce nie weszło. Mam nadzieję że to chwilowe bo duża strata.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
W Budapeszcie Bruce mówił że w ogóle nie powinien dziś śpiewać bo jego głos nie jest w najlepszej formie.
Rzeczywiście coś tam smarkał w przerwach, refren Aquariusa raczej wyrecytowany, a nie zaśpiewany, i ostatnio oprócz Book of Thel wyleciało też Many Doors to Hell.
Ale i tak koncert kozak a Bruce mistrz
Rzeczywiście coś tam smarkał w przerwach, refren Aquariusa raczej wyrecytowany, a nie zaśpiewany, i ostatnio oprócz Book of Thel wyleciało też Many Doors to Hell.
Ale i tak koncert kozak a Bruce mistrz