Czyli dla nas wszystkich

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Czyli dla nas wszystkich
Była, Motley Crue & DL w TauronKogo odstraszają tego odstraszają, a kto ma kupić nie licząc się z kosztami to tak zrobi. Większość jest gdzieś pomiędzy, ale jeszcze chyba nie było u nas spektakularnej wtopy frekwencyjnej spowodowanej głównie cenami biletów - najbliżej było z KK's Priest ale nowy org się zreflektował w porę.
+ Deep Purple w Tauron 2023Była, Motley Crue & DL w TauronKogo odstraszają tego odstraszają, a kto ma kupić nie licząc się z kosztami to tak zrobi. Większość jest gdzieś pomiędzy, ale jeszcze chyba nie było u nas spektakularnej wtopy frekwencyjnej spowodowanej głównie cenami biletów - najbliżej było z KK's Priest ale nowy org się zreflektował w porę.![]()
Koniec offtopu o cenach, na dalszą część zapraszam do Ogólnie o koncertach.
To ciężka sprawa. Musisz zrobić kampanię #nugz2024, zebrać grono popleczników, przejść rekrutację u najwyższego... Ale próbuj!Ja bym poczęstował warnami![]()
Raczej mi się nie opłaca, planuję powoli się wygasić tutaj i wrócić do profilu Gościa PodglądaczaTo ciężka sprawa. Musisz zrobić kampanię #nugz2024, zebrać grono popleczników, przejść rekrutację u najwyższego... Ale próbuj!Ja bym poczęstował warnami![]()
![]()
No weź, nie mów że to przez warny?Raczej mi się nie opłaca, planuję powoli się wygasić tutaj i wrócić do profilu Gościa PodglądaczaTo ciężka sprawa. Musisz zrobić kampanię #nugz2024, zebrać grono popleczników, przejść rekrutację u najwyższego... Ale próbuj!Ja bym poczęstował warnami![]()
![]()
![]()
Powinieneś na spokojnie swoją kategorię dostać. Połączenie spamu i marudzenia.Raczej mi się nie opłaca, planuję powoli się wygasić tutaj i wrócić do profilu Gościa PodglądaczaTo ciężka sprawa. Musisz zrobić kampanię #nugz2024, zebrać grono popleczników, przejść rekrutację u najwyższego... Ale próbuj!Ja bym poczęstował warnami![]()
![]()
Ale Dzbana Roku może jeszcze zgarnę![]()
Dzban Maruda?Powinieneś na spokojnie swoją kategorię dostać. Połączenie spamu i marudzenia.Raczej mi się nie opłaca, planuję powoli się wygasić tutaj i wrócić do profilu Gościa Podglądacza
To ciężka sprawa. Musisz zrobić kampanię #nugz2024, zebrać grono popleczników, przejść rekrutację u najwyższego... Ale próbuj!![]()
Ale Dzbana Roku może jeszcze zgarnę![]()