Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No a jaka przyjemnośćcztery żubry i nie trzeba wychodzić z domu
![]()
i stówka w kieszeniNo a jaka przyjemnośćcztery żubry i nie trzeba wychodzić z domu
![]()
a w trakcie spożywania można sobie puścić jakąś dobrą muzykę
![]()
Akurat w przypadku Metalliki nie wykluczałbym tego. Jakiś czas temu była jeszcze masa wolnych miejsc na trybunach, które podejrzewam, że się nie sprzedały w całości, tylko są wyłączone, aby znaleźć jeleni, którzy są skłonni zapłacić 800 zł za jeden jednodniowy bilet, bo tylko takie są aktualnie w sprzedażykurde, żeby tak przestrzelili z cenami na Roda Stewarta, Andre Rieu czy ... Metallikę![]()
Ja dokładnie tak zrobiłem, bo Tool to Tool, a i cena przystępnaNo i zeszli z cenami konkretnie. Aktualnie najtańsze miejsca można dorwać już za... 125 złAż się zacząłem zastanawiać czy by na chama nie wcisnąć wycieczki do Krakowa w przyszłym tygodniu, pomimo napiętych planów w czerwcu...
Z drugiej strony warto zrozumieć, że organizator pchnął droższe bilety tym, którzy z kasą się nie liczą, a teraz resztę sprzedaje taniej. Mega to jest słabe, ale z biznesowego punktu organizatora korzystne.No i teraz rzecz się wyklarowała. Za taką cenę wstyd nie być, organizator musi zrozumieć, że pazerność nie popłaca.
Dokładnie, to jest biznes i nie ma skrupułów. Inna sprawa, że ceny wejściówek na eventy najzwyczajniej w świecie odstraszają ludzi.Z drugiej strony warto zrozumieć, że organizator pchnął droższe bilety tym, którzy z kasą się nie liczą, a teraz resztę sprzedaje taniej. Mega to jest słabe, ale z biznesowego punktu organizatora korzystne.No i teraz rzecz się wyklarowała. Za taką cenę wstyd nie być, organizator musi zrozumieć, że pazerność nie popłaca.
Ten wpis jakoś pomaga mi wziąć przykład z kolegiDobra bilet za 240 jakoś przejdzie .Będę we wtorek ...
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: blackcocker, pz i 3 gości