Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

YMT całą logistykę ogarniało, więc gdyby nie YMT to Admin by spał pod estakadą, a zimne noce, oj zimneJuż się SPECJAL skończył? Było nie zapraszać na kwaterę YMT@beaviso gdzie można dobrze i w sensownej cenie zjeść w okolicach festiwalu![]()
Admin ma po prostu ludzi do robotyYMT całą logistykę ogarniało, więc gdyby nie YMT to Admin by spał pod estakadą, a zimne noce, oj zimneJuż się SPECJAL skończył? Było nie zapraszać na kwaterę YMT@beaviso gdzie można dobrze i w sensownej cenie zjeść w okolicach festiwalu![]()
![]()
No a w pewnym wieku takie szaleństwa to mogą się mocno na resztkach zdrowia odbićYMT całą logistykę ogarniało, więc gdyby nie YMT to Admin by spał pod estakadą, a zimne noce, oj zimneJuż się SPECJAL skończył? Było nie zapraszać na kwaterę YMT@beaviso gdzie można dobrze i w sensownej cenie zjeść w okolicach festiwalu![]()
![]()

Tak jak było mówione - trzymać fason bez godności i umiaruTak pijany, że nawet zdjęcia wrzuca bokiem

Rozumiem, że był super koncert, ale czasami warto pohamować słownictwo. Proszę sprawdzić skrzynkę w celu zapoznania się z warnem.JA PIERDOLE DOOL WYGRAŁ FESTIWAL SPIERDALAĆ
Było przyjechać z nami a nie teraz marudziszRozumiem, że był super koncert, ale czasami warto pohamować słownictwo. Proszę sprawdzić skrzynkę w celu zapoznania się z warnem.JA PIERDOLE DOOL WYGRAŁ FESTIWAL SPIERDALAĆ
Sardi, YMT

Najpierw muszę go znaleźć, bo miał mi piwo przynieść a gdzieś zniknąłRasizm, wulgarny język - piękny przykład idzie z góry!
pz, chyba czas na ojcowskiego liścia![]()
Wypił po drodze, leży i robi foty w poziomie. Potwierdzone info.Najpierw muszę go znaleźć, bo miał mi piwo przynieść a gdzieś zniknąłRasizm, wulgarny język - piękny przykład idzie z góry!
pz, chyba czas na ojcowskiego liścia![]()

No właśnie, Ciebie zabrakłoDickinsona nawet nie stać było na murzyna żeby mu w bongosy napierdalał na najgorszym numerze z płyty![]()
Czyli wypił dwa na razWypił po drodze, leży i robi foty w poziomie. Potwierdzone info.
Nie pierwszy i nie ostatni raz.Czyli wypił dwa na razWypił po drodze, leży i robi foty w poziomie. Potwierdzone info.

Proszę już blikować na 664564824Niech tylko najebany nie idzie w młyn na MH, bo oprócz składki ba forum będzie składka na nową klawiaturę dla bcc![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: PlumDressing i 4 gości