Zaraz warn. Administracja jest zamordystyczna, ale dba o swoje owieczki.Pewnie warn poleciał.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zaraz warn. Administracja jest zamordystyczna, ale dba o swoje owieczki.Pewnie warn poleciał.
Warna zawsze dostajesz od Szanownego Grona Zarządzającego Sanatorium.A ja myślałem że warny są imienne, tzn. wiadomo od kogo się je dostaje![]()
Administracja działa, przecież dejcie spokójZnowu spam, tym razem w Forum Główne.
I się fundusz spra...nktuarium wysypał. Cholerny konfidentJuz wiem, czemu Budziol zarządzał takie wysokie składki!!! Widziałem właśnie jak JM płacił za piwo telefonem z włączonym sanktuarium. Nadużycia większe niż w rządzie pisiorków
No to kurwa ładnie...Juz wiem, czemu Budziol zarządzał takie wysokie składki!!! Widziałem właśnie jak JM płacił za piwo telefonem z włączonym sanktuarium. Nadużycia większe niż w rządzie pisiorków
Oddaje sprawiedliwość useromI się fundusz spra...nktuarium wysypał. Cholerny konfidentJuz wiem, czemu Budziol zarządzał takie wysokie składki!!! Widziałem właśnie jak JM płacił za piwo telefonem z włączonym sanktuarium. Nadużycia większe niż w rządzie pisiorków
Będzie warn za przeklinanieNo to kurwa ładnie...Juz wiem, czemu Budziol zarządzał takie wysokie składki!!! Widziałem właśnie jak JM płacił za piwo telefonem z włączonym sanktuarium. Nadużycia większe niż w rządzie pisiorków![]()
![]()
![]()
I już odwracanie kota ogonemBędzie warn za przeklinanieNo to kurwa ładnie...Juz wiem, czemu Budziol zarządzał takie wysokie składki!!! Widziałem właśnie jak JM płacił za piwo telefonem z włączonym sanktuarium. Nadużycia większe niż w rządzie pisiorków![]()
![]()
![]()
![]()
Pacz jaka sprytna akcja autocenzury JM A - po napisaniu "PZ" zamieniło na "blackcocker"Proszę zbanować blackcocker i Sardi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości