Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Wywiady i newsy
Wszystkiego najlepszego, siły i zdrowia przede wszystkim - niech Joe Lazarus jak najdłużej będzie bezrobotny!
- blackcocker
- -#Moderator

A nie w Argentynie w tym roku?Piotr Lange pisze: ↑śr cze 05, 2024 12:59 pmCzas płynie nieubłaganie, mam nadzieję że zobaczę Go w Polsce za rok!
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Jedno nie wyklucza drugiegoblackcocker pisze: ↑śr cze 05, 2024 3:50 pmA nie w Argentynie w tym roku?Piotr Lange pisze: ↑śr cze 05, 2024 12:59 pmCzas płynie nieubłaganie, mam nadzieję że zobaczę Go w Polsce za rok!![]()
![]()
![]()
Zdrówka dla N. Reszta to dodatki
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Argentyna, to Argentyna - Polska to inna inszość 
Życzę Nicko, żeby Ralf do końca roku ani razu nie wysłał go na emeryturę 
-
Deleted User 8263
Ja życzę Nicko żeby jeszcze kiedyś wjechal na takim pierdolnieciu jak w Calgary.
-
Deleted User 8479
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Nie jakaś... Popoff to spec nad spece i już nie mogę się doczekać. Piękne wydanie, a deluxe to już w ogóle, choć o wiele droższe.
Dla mnie Popoff jest miernym pisarzem, w swoich książkach przejawia mocny subiektywizm, a niekiedy te publikacje po prostu opierają się na archiwalnych wywiadach, które fani znają od lat. Z książki o Mercyful Fate dowiedziałem się bardzo mało, a pole do popisu miał spore, bo to nie jest dobrze opisany zespół.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Otóż to, mam podobne zdanie.Schizoid pisze: ↑pn cze 17, 2024 6:39 pm Dla mnie Popoff jest miernym pisarzem, w swoich książkach przejawia mocny subiektywizm, a niekiedy te publikacje po prostu opierają się na archiwalnych wywiadach, które fani znają od lat. Z książki o Mercyful Fate dowiedziałem się bardzo mało, a pole do popisu miał spore, bo to nie jest dobrze opisany zespół.
-
Deleted User 8263
Ksiazka o Megadeth mocno taka se, do tego facet cały czas pisze tam o Mecie.
Może ma z tym jakiś problem, albo jest fanem Mety i zapomniał o czym pisze. Niestety niektórzy tak mają
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Metallica to tak potężny zespół, iż powoływanie się na nich gwarantuje duże zainteresowanie, wiedzą o tym i Rudy i Popoff. Nie sądzę by jeszcze kiedykolwiek pojawił się zespół metalowy odnoszący tak ogromne sukcesy jak Meta.
-
Deleted User 8263
Nie sadze żeby od popoffowego pierdolenia o mecie na stronie 268 ksiazki o Megadeth więcej się sprzedało, zwłaszcza że ksiazka (chyba) nie była tak reklamowana. Ogólnie taka 6/10 pozycja, dużo lepsza jest ksiazka o powstawaniu RiP, masa dobrych anegdot. A biografia Rudego to już w ogóle zloto
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Senjutsu otrzymało Złoto w Hiszpanii, podobnie jak singel Trooper i kilka innych wydawnictw.
https://www.elportaldemusica.es/awards/ ... RON+MAIDEN
https://www.elportaldemusica.es/awards/ ... RON+MAIDEN
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Na Słoweńskim Ticketalarmie pojawili się Maideni, jak sądzę tym razem trasa 2025 może być ogłoszona dość szybko.
-
Deleted User 8263
Ja bym spodziewal się, że poczekaja na Graspop itd z ogloszeniami.