Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No właśnie... najłatwiej to tylko krytykować, wypominać i szydzić...I po co tak śmieszkować? Przez takich jak Ty takie wspaniałe inicjatywy upadają. To na pewno chwilowy problem, daj żyć!
Ja mam nadzieję z kolei, że komuś jednak udało się dotrzeć do celu i uświadomić, że brnięcie w Spodek przy takiej sprzedaży to jest jak kurs Titanica i może jakaś alternatywa, zobaczymy.
Znaczy, osobiście bardziej sądzę, że to właśnie przez wprowadzanie jednodniówek wycofali sprzedaż i niedługo(?) wróci - karnety wraz z jednodniówkami. Nie węszę tu "wycofali bo festiwal upada". Ale jednak śmiesznie to wygląda![]()
Jak się czujecie hejterzy, odpadliście w przedbiegach i liżecie rany?Przeczytałem te wpisy i miło i przyjemnie mimo trudnej sytuacji. Widocznie hejterzy odpadli w przedbiegach. Niech teraz liżą rany.
Oczywiście, że tak, ja tamten komentarz traktuje humorystycznie, bo jeśli jest pisany przez autora na poważnie to cóżWyśmiewanie polityki informacyjnej orga niewiele ma wspólnego z hejtemPrzeniesienie do mniejszej sali jak najbardziej na plus o czym już wcześniej tutaj napisano.
No i trzeba docenić, że mimo wszystko impreza się odbędzie (chyba).
Ja już od dawna krzesełek nie liczę, bo niby co mi to daje.Pobawiłem się w Ralfa i policzyłem krzesełkaobecnie na pierwszy dzień poszły 3 bilety a na drugi 16. Przynajmniej kolejek do signing sessions nie będzie. Ani do kibli xD
Post z 6 maja:Ja już od dawna krzesełek nie liczę, bo niby co mi to daje.Pobawiłem się w Ralfa i policzyłem krzesełkaobecnie na pierwszy dzień poszły 3 bilety a na drugi 16. Przynajmniej kolejek do signing sessions nie będzie. Ani do kibli xD
Tak po mapkach, jednak generalnie w USA koncerty wolno schodzą, no chyba że popoweNie wiem skąd bierzesz tą srednia sprzedaż w USA, plyta w wielu miejscach wyłączona, trasa ogłoszona rok przed. Kanada miała być dramatyczna a były 3 pełne hale.Ogólnie to jestem zdania, ze ostatecznie będzie bardzo dobrze, trochę dziwi wolna sprzedaż LA i NYC. Może rzeczywiście TFP tour nie za bardzo trafia repertuarowo w amerykańskie gusta.
Ej no, np. dla muchy to długoPost z 6 maja:Ja już od dawna krzesełek nie liczę, bo niby co mi to daje.Pobawiłem się w Ralfa i policzyłem krzesełkaobecnie na pierwszy dzień poszły 3 bilety a na drugi 16. Przynajmniej kolejek do signing sessions nie będzie. Ani do kibli xD
Tak po mapkach, jednak generalnie w USA koncerty wolno schodzą, no chyba że popoweNie wiem skąd bierzesz tą srednia sprzedaż w USA, plyta w wielu miejscach wyłączona, trasa ogłoszona rok przed. Kanada miała być dramatyczna a były 3 pełne hale.Ogólnie to jestem zdania, ze ostatecznie będzie bardzo dobrze, trochę dziwi wolna sprzedaż LA i NYC. Może rzeczywiście TFP tour nie za bardzo trafia repertuarowo w amerykańskie gusta.
![]()
No tak, wszystko jest kwestią odpowiedniej skaliEj no, np. dla muchy to długoPost z 6 maja:
Ja już od dawna krzesełek nie liczę, bo niby co mi to daje.
Tak po mapkach, jednak generalnie w USA koncerty wolno schodzą, no chyba że popoweOgólnie to jestem zdania, ze ostatecznie będzie bardzo dobrze, trochę dziwi wolna sprzedaż LA i NYC. Może rzeczywiście TFP tour nie za bardzo trafia repertuarowo w amerykańskie gusta.
![]()
![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Shedao Shai i 2 gości