no moze nie do koncaEol_Eddie pisze:Ja się ciesze, że bedzie grał Nightwish niech tylko zagrają przed samą Dziewicą to będzie super.:solo :rocx
Support - NIGHTWISH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - NIGHTWISH
- real_alien
- -#Long distance runner

Hehe... kto będzie odpoczywał to będzie odpoczywał 
Między innymi dlatego nie chcę Nightwisha zaraz przed Ironami
Między innymi dlatego nie chcę Nightwisha zaraz przed Ironami
coz, kaszanka, jak to Man powiedzial ekstremalnie zawiedziony
...
oj bedzie na czym odpoczywac, tylko trzeba bedzie sie uzbroic w jakis alkochol
oj bedzie na czym odpoczywac, tylko trzeba bedzie sie uzbroic w jakis alkochol
Jazz is not dead, it just smells funny.
mają kilka ciekawych piosenek szczerze to jest mi to obojetne ze wystapią
A choćby to nieszczęsne Wish had an angel. Można sie troche przy tym rozerwać bo to takie disco w tle leci :rocxMandrake pisze:ee, Creek Mary's Blood na pewno nie bedzie. Nie grali tego jeszcze na tej trasie, i dobrze bo Indianin strasznie przynudza. Zastanwaiłem sie tylko co Andzia miała na myśli mówiąc rzeźnia
mi osobiscie pasuje ze Nightwish bedzie gral przed maiden..
Informacja, że Nightwish ma być supportem nie rzuciła mnie na kolana i nie jestem tym w szczególny sposób zachwycony jednak mogło byc o wiele gorzej.
Gdyby okazało się, że przyjedzie ktoś z dwójki Kreator/Slayer to wolał bym by Nightwish grał bezpośrednio przed Maiden.
Był by czas na udanie się do punktu medycznego i opatrzenie ran
Gdyby okazało się, że przyjedzie ktoś z dwójki Kreator/Slayer to wolał bym by Nightwish grał bezpośrednio przed Maiden.
Był by czas na udanie się do punktu medycznego i opatrzenie ran
No cóż zachwycony nie jestem, bo jakoś nie szaleję za Nightwishem. w sumie Dark Chest Of Wonders mi się podoba i chyba to by było na tyle. Jak dla mnie zbyt operowy ten wokal zresztą w niezbyt pięknym ciele
wow, jeśli w Dark Chest Of Wonders wokal jest dla Ciebie zbyt operowy, to lepiej nie słuchaj starszych płyt 
-
_Sand_man_
- -#Invader

Widze że topic schodzi powoli na temat dupy wokalistki i jej wyglądu. Chyba nie jedziecie oglądać jej tyłek tylko posłuchać tworu jakim jest najtłisz. Mnie ciekawi ten zespół zwłaszcza że ostatnio jest dośc popularny. 
- Slav The Great
- -#Prisoner

A ja lubie ten zespoł.Nie jestem ich wielkim fanem,ale ciesze sie,ze beda grac w chorzowie.Jak juz ktos wczesniej powiedział...mogło byc gorzej...
Ja tam sie ciesze ze Nightwish bedzie.
Z nowej plyty chcialbym uslyszec live "Dark chest of wonders" i "Koulolema Tekee Taiteilijan" (chyba tak to sie pisze), najlepiej, aby bylo juz ciemno podczas tego drugiego... (w co nie wierze, szczegolnie ze niekoniecznie beda grali przed samymi Ironami)
Z nowej plyty chcialbym uslyszec live "Dark chest of wonders" i "Koulolema Tekee Taiteilijan" (chyba tak to sie pisze), najlepiej, aby bylo juz ciemno podczas tego drugiego... (w co nie wierze, szczegolnie ze niekoniecznie beda grali przed samymi Ironami)
"But now it seems, I'm just a stranger to myself"
Ja ogólnie się cieszę, że będzie Nightwish. W sumie nie jestem jakimś tam strasznym fanem, ale od czasu do czasu mogę posłuchać. Ogólnie fajnie grają. Mam nadzieję, że będą bezpośrednio przed Maiden.
Liczyłem na Nightwish i nie pomyliłem się. W końcu to zespół ze "stajni" MYSTIC`a. Fajnie bedzie można zobaczyć Skandynawów na scenie. A co do godziny dobrze by było aby wystąpili tuż przed Ironami. Ale nie ma tu co gdybać okaże się jak organizator poda inne zespoły. Myślę, że Nightwish ma wielu fanów w Polsce którzy tłumnie przybędą na festival abyśmy razem krzyczeli: "NIGHTWISH, NIGHTWISH, NIGHTWISH"... a potem "MAIDEN KLAP KLAP KLAP MAIDEN KLAP KLAP KLAP MAIDEN KLAP KLAP KLAP..."
UP THE IRONS!!!
UP THE IRONS!!!

Iście Goebbelsowska buźka
więcej takich to ja zrezygnuję...
posprzątałam. uprasza się o niebałaganienie więcej bo się temat nagle usunie przypadkowo jeszcze a po co...
Widzieliście ja bez makijażu? 
ja osobiście nie obraziłbym się na piosenkę Come Cover Me
oraz Over The Hills And Far Away (aczkolwiek wiem, ze to cover i praktycznie nie ma szans na niego
)
oraz Over The Hills And Far Away (aczkolwiek wiem, ze to cover i praktycznie nie ma szans na niego
Akurat Over The Hills And Far Away grają czsami na koncetach, może i u nas będzie, bo to piekna piosenka.