Neon pisze: ↑pn mar 27, 2023 1:41 pm
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na koncert Metallici 05.07.2024 na PGE Narodowy w Warszawie?
Ja jadę z kolegą.
Będzie się działo.
Znowu ta homopropaganda
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nawet Żona pytala, czy ją zabiorę. To powiedziałem, żeby zapytała w pierwszym tygodniu lipca, za rok. Wtedy zacznę ogarniać bilety Papier do dupy w zapasie, wiec nie potrzebuję dodatkowej makulatury
nugz pisze: ↑pn mar 27, 2023 2:27 pm
Nawet Żona pytala, czy ją zabiorę. To powiedziałem, żeby zapytała w pierwszym tygodniu lipca, za rok. Wtedy zacznę ogarniać bilety Papier do dupy w zapasie, wiec nie potrzebuję dodatkowej makulatury
Argument z makulatury fałszywy, bilety wyłącznie elektroniczne i nawet sobie ich nie wydrukujesz
Neon pisze: ↑pn mar 27, 2023 1:41 pm
Czy ktoś z forumowiczów wybiera się na koncert Metallici 05.07.2024 na PGE Narodowy w Warszawie?
Ja jadę z kolegą.
Będzie się działo.
nugz pisze: ↑pn mar 27, 2023 2:27 pm
Czegoś mi ostatnio brakowało na forum... już wiem czego
Wiecie może o której będą grały przed Metą zespoły Architects i Mammoth WVH?
Na stronie antyradia jest tylko info, że bramy otwierają od 16-tej a koncert będzie od 20-tej do 23-ciej.
Ostatnio zmieniony ndz cze 23, 2024 3:53 pm przez Neon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że są cztery, ale ja jadę na koncert 5.07.2024 a wtedy przed Metą mają grać zespoły Architects i Mammoth WVH.
Na niedzielny koncert się nie wybieram.